Lyceo Almere – Brouwerstraat

Huiswerkbegeleiding in Almere in de Brouwerstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In het centrum van Almere zit Lyceo Almere Stad, in de buurt van verschillende middelbare scholen. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor leerlingen die in Almere of omgeving wonen. Wil jij graag huiswerkbegeleiding of bijles volgen in Almere? Dan ben je bij ons van harte welkom! Hiernaast bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Michelle Dwarkasing

Vestigingsmanager

De vestigingscoördinator op de Brouwerstraat in Almere zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.

Heeft u vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Almere – Brouwerstraat
 • Brouwerstraat 6
 • 1315BP Almere
 • Michelle Dwarkasing
 • Vestigingsmanager
+31612959516

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Bij Lyceo Almere helpen we je graag met het maken van je huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar voor al je vragen.

Centrale locatie
Lyceo Almere ligt midden in het centrum in de Brouwerstraat, tegenover de Mediamarkt. Hierdoor zitten wij op een centrale plek in de buurt van verschillende scholen, zoals het Echnaton, Helen Parkhurst en het Baken Almere. De ruimte is groot en licht, waardoor leerlingen gefocust aan hun huiswerk kunnen werken.

Het intakegesprek
Voordat je begint met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet jij precies wat Lyceo voor jou kan betekenen en kan de Vestigingsmanager een plan van aanpak voor je maken, afgestemd op jouw behoeften.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Almere kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het plannen en maken van je huiswerk? Krijg je het vaak niet op tijd af en ben je het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij je helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijg jij de controle terug.

  Bijles

  Heb jij moeite met een bepaald vak en wil je daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met je begeleider ga je één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat je het vak snel onder de knie hebt. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind is hetzelfde, de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschoolbegeleiding. Hier werken we samen aan de vakken die uw kind lastig vindt, zodat uw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

  Studiecoaching

  Ben jij nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jij extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur in de week heb jij precies dat extra steuntje in de rug dat je nodig hebt. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze Vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed je huiswerk plannen, maar is het thuis vaak te rumoerig om je goed te kunnen concentreren? Zoek jij een plek waar je rustig je huiswerk kunt maken? Dan biedt huiswerkklas de oplossing. In de middag maak je je huiswerk onder toeziend oog van een docent, waardoor je daarna tijd over hebt voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang van basisschool naar brugklas is voor veel leerlingen erg spannend: alles is opeens anders dan je gewend bent. Brugklastraining bereidt leerlingen die naar de middelbare school gaan voor op een nieuwe periode. Daarbij zorgen handige tips van ervaren coaches voor een goede start. Interesse? Neem dan contact op met onze Vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Vind jij het eng om te presenteren? Ben je altijd erg zenuwachtig voor een aankomende toets? Of blijf je, ondanks je uitgebreide voorbereidingen, niet goed presteren? Dan kan je bij ons terecht voor faalangstreductietraining. In zes bijeenkomsten van drie kwartier zorgen we ervoor dat je grip op je faalangst krijgt. Je leert wat faalangst is, hoe het werkt en hoe je ermee om moet gaan, waarbij we werken aan een helder doel: vol zelfvertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht beginnen. Meer weten over deze training? Dan kun je contact opnemen met onze Vestigingsmanager.