Huiswerkbegeleiding Almere– De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Lyceo is gevestigd op het Oostvaarders College in Almere en biedt hier huiswerkbegeleiding en bijles aan. Na je laatste les kun je direct bij ons terecht in een rustige, vertrouwde omgeving. Samen met onze enthousiaste begeleiders en de samenwerking vanuit school vinden we de begeleiding die jou helpt het meeste uit jezelf te halen. De vestiging is maandag tot en met vrijdag geopend van 14.00 tot 18.00 uur.

Huiswerkbegeleiding in Almere

Iedere leerling is uniek en daarom stemmen we bij Lyceo de begeleiding altijd zo goed mogelijk af op jouw situatie. Met hulp van onze enthousiaste en deskundige begeleiders ga je bij ons aan de slag op een rustige plek in jouw eigen school. We werken aan je zelfstandigheid, studievaardigheden en zelfvertrouwen en helpen je met vakken die je moeilijk vindt. Ook werken we op prettige wijze samen met het Oostvaarders College zelf. Vakdocenten en mentoren worden regelmatig betrokken in zoeken naar oplossingen. Dit biedt unieke kansen om de begeleiding weer beter aan te kunnen passen.

Je bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen of een middag proef te draaien in de huiswerkbegeleiding! Voor vragen over de begeleiding kun je contact opnemen via de mail of telefoon.