Lyceo Almere – Oostvaarders College

Huiswerkbegeleiding Almere– De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Lyceo is gevestigd op het Oostvaarders College in Almere en biedt hier huiswerkbegeleiding en bijles aan. Na je laatste les kun je direct bij ons terecht in een rustige, vertrouwde omgeving. Samen met onze enthousiaste begeleiders en de samenwerking vanuit school vinden we de begeleiding die jou helpt het meeste uit jezelf te halen. De vestiging is maandag tot en met vrijdag geopend van 14.00 tot 18.00 uur.

Mijn naam is Viva Tseng en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator op het Oostvaarders College in Almere. Naast mijn studie Communicatie heb ik ook een achtergrond in het onderwijs. Ieder kind is uniek en daarom werken wij bij Lyceo met een individueel plan van aanpak. Samen met deskundige en professionele begeleiders zorgen wij voor een verbetering in de rapportcijfers, het ontwikkelen van studievaardigheden en bouwen wij aan meer zelfvertrouwen. Daarnaast werken wij actief samen met het Oostvaarders College en zorgen we voor een fijne en vertrouwde leeromgeving.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Almere

Iedere leerling is uniek en daarom stemmen we bij Lyceo de begeleiding altijd zo goed mogelijk af op jouw situatie. Met hulp van onze enthousiaste en deskundige begeleiders ga je bij ons aan de slag op een rustige plek in jouw eigen school. We werken aan je zelfstandigheid, studievaardigheden en zelfvertrouwen en helpen je met vakken die je moeilijk vindt. Ook werken we op prettige wijze samen met het Oostvaarders College zelf. Vakdocenten en mentoren worden regelmatig betrokken in zoeken naar oplossingen. Dit biedt unieke kansen om de begeleiding weer beter aan te kunnen passen.

Je bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen of een middag proef te draaien in de huiswerkbegeleiding! Voor vragen over de begeleiding kun je contact opnemen via de mail of telefoon.

Op deze vestiging in Almere kun je terecht voor:

Bijles

Tijdens bijles van Lyceo op het Oostvaarders College worden vakspecifieke problemen of achterstanden individueel aangepakt. De begeleiders zijn door ons op strenge criteria geselecteerd. Samen maken jullie eerst een duidelijk overzicht van de problemen waar je tegen aanloopt met het betreffende vak. Op basis daarvan maakt de begeleider met jou een plan en kun je hem of haar vanaf dat moment alle vragen stellen die je over het vak hebt. De bijlessen worden aangesloten op je rooster en op een rustige locatie binnen je eigen school gegeven, zodat niets een goede samenwerking nog in de weg staat.

Huiswerkbegeleiding

Moeite met leren voor grote toetsen? Huiswerk nooit op tijd af of zou je graag je cijfers verbeteren? Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de oplossing voor jou! Samen met jou maken we een plan op maat om je struikelblokken aan te pakken en je doelen te bereiken. Aansluitend op je lessen kun je bij ons terecht in een rustige omgeving waar je wordt opgewacht door enthousiaste begeleiders. Je maakwerk wordt gecontroleerd en je leerwerk overhoord. De begeleiding helpt je bovendien met het aanleren van studievaardigheden en het maken van realistische planningen, zodat je het op den duur allemaal helemaal zelf kunt. Daarnaast kun je bij de begeleiders terecht met vakinhoudelijke vragen en zal je merken dat je op den duur zelfs vóór gaat lopen met je huiswerk.
Regelmatig houden we contact met je ouders en docenten over je voortgang. In ons logboek schrijven we hoe het met je gaat bij ons, zodat je ouders thuis terug kunnen lezen wat je die dag allemaal gedaan hebt. Zo werken we samen naar meer zelfstandigheid, betere cijfers en meer zelfvertrouwen!
  • Lyceo Almere Oostvaarders College
  • A.Boekenweg 3
  • 1333VD Almere
  • Viva Tseng
  • Vestigingscoördinator
+31610388469