Lyceo Almere – Oostvaarders College

Huiswerkbegeleiding Almere– De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Lyceo is gevestigd op het Oostvaarders College in Almere en biedt hier huiswerkbegeleiding en bijles aan. Na je laatste les kun je direct bij ons terecht in een rustige, vertrouwde omgeving. Samen met onze enthousiaste begeleiders en de samenwerking vanuit school vinden we de begeleiding die jou helpt het meeste uit jezelf te halen. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Lisa de Graaf

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Lisa de Graaf, oud-leerling van de school waar ik nu de werkzaamheden voor Lyceo coördineer. Ik heb Taalwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Daar heb ik mijn passie opgedaan om leerlingen te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Vooral taalstoornissen vond ik heel interessant. Ik heb ervaring opgedaan in het begeleidingswerk bij Passend Onderwijs. Daar heb ik leerlingen begeleid, die net wat extra hulp nodig hadden op een speciale manier. Op het OVC heb ik als doel om de leerling te geven wat hij nodig heeft om zijn eigen gestelde doelen te behalen. Van dagelijkse begeleiding, coaching tot het bijspijkeren van vakken. In samenwerking met de vakdocenten en mentoren wil ik leerlingen helpen om hun schooltijd tot een succes te maken.

 

 • Lyceo Almere – Oostvaarders College
 • A.Boekenweg 3
 • 1333VD Almere
 • Lisa de Graaf
 • Vestigingscoördinator
+31610388469

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Almere

Onze locatie bevindt zich binnen de school en werken op een prettige manier samen met je docenten en mentor. Door de korte lijntjes die we met hen onderhouden, kunnen wij goed jouw schoolprestaties monitoren en daar waar nodig bijsturen. We zorgen ervoor dat je de juiste studievaardigheden aanleert om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je toetsen. Elke leerling is uniek en heeft zijn eigen behoeftes. Onze begeleiders zullen zich aansluiten op jouw behoeftes. Wij vinden het ook belangrijk dat jij je vertrouwd voelt bij ons. Om die reden werken wij met een vaste groep begeleiders, die jou goed leren kennen. Al je maakwerk wordt bij ons gecontroleerd en je leerwerk wordt overhoord!

Voor vragen kan je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: onze diensten zijn alleen toegankelijk voor leerlingen van het Oostvaarders College.

Openingstijden

 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Almere kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Moeite met leren voor grote toetsen? Huiswerk nooit op tijd af of zou je graag je cijfers verbeteren? Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de oplossing voor jou! Samen met jou maken we een plan op maat om je struikelblokken aan te pakken en je doelen te bereiken. Aansluitend op je lessen kun je bij ons terecht in een rustige omgeving waar je wordt opgewacht door enthousiaste begeleiders. Je maakwerk wordt gecontroleerd en je leerwerk overhoord. De begeleiding helpt je bovendien met het aanleren van studievaardigheden en het maken van realistische planningen, zodat je het op den duur allemaal helemaal zelf kunt. Daarnaast kun je bij de begeleiders terecht met vakinhoudelijke vragen en zal je merken dat je op den duur zelfs vóór gaat lopen met je huiswerk.
  Regelmatig houden we contact met je ouders en docenten over je voortgang. In ons logboek schrijven we hoe het met je gaat bij ons, zodat je ouders thuis terug kunnen lezen wat je die dag allemaal gedaan hebt. Zo werken we samen naar meer zelfstandigheid, betere cijfers en meer zelfvertrouwen!

  Bijles

  Tijdens bijles van Lyceo op het Oostvaarders College worden vakspecifieke problemen of achterstanden individueel aangepakt. De begeleiders zijn door ons op strenge criteria geselecteerd. Samen maken jullie eerst een duidelijk overzicht van de problemen waar je tegen aanloopt met het betreffende vak. Op basis daarvan maakt de begeleider met jou een plan en kun je hem of haar vanaf dat moment alle vragen stellen die je over het vak hebt. De bijlessen worden aangesloten op je rooster en op een rustige locatie binnen je eigen school gegeven, zodat niets een goede samenwerking nog in de weg staat.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie