Lyceo Amsterdam -
Van Baerlestraat

Bas van der Eijk

Vestigingsmanager

Ik ben Bas van der Eijk en ik ben de vestigingsmanager bij de Van Baerlestraat. Ik heb Sport, Management & Ondernemen gestudeerd aan de HvA, en daarna ben ik werkzaam geweest als Personal Trainer en CrossFit Coach. Nu, als vestigingsmanager, wil ik de vestiging naar een hoger niveau tillen. Ik heb een passie voor sport, coaching, muziek en schaken. Ik ben een verbinder en sfeermaker, ik ben sterk in organiseren en ordenen. De scholieren kunnen altijd bij mij terecht en ik haal energie uit mensen helpen. Ik vind het fijn om progressie en plezier bij de leerlingen terug te zien.

Over deze locatie

Lyceo Amsterdam aan de Van Baerlestraat bevindt zich op een centrale plek in Amsterdam, in de buurt van vele scholen. Zit je kind bijvoorbeeld op het Barlaeus Gymnasium, Sweelinck College, Cartesius Lyceum, Montessori Lyceum Amsterdam, Gerrit van der Veen College, Het Amsterdams Lyceum, Vossius Gymnasium of Marcanti College, dan is hij of zij binnen 15 minuten fietsen bij ons op de vestiging. In onze vestiging vind je verschillende rustige werkplekken, zodat je kind zich goed kan concentreren.

De sfeer op deze vestiging is gezellig en huiselijk – iedereen is hier welkom! Onze begeleiders staan altijd voor je kind klaar om te helpen. Hij of zij kan bij de begeleiders terecht voor vakinhoudelijke vragen en ze helpen ook met het maken van planningen. Ze gaan samen hard aan de slag om de studievaardigheden te verbeteren en het leerplezier weer te vergroten. In de pauze is er, naast een gezond tussendoortje, ruimte voor gesprekken en grapjes.

Vragen? Neem gerust contact met ons op via de mail of telefonisch. Langskomen kan natuurlijk ook! Kom gerust eens een kopje koffie drinken en een kijkje nemen. Graag van te voren even bellen om een (vrijblijvende) afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Het is ook mogelijk voor leerlingen om een middag mee te kijken in de huiswerkbegeleiding

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Basisschool bijles >
  • Het Lyceo Examenjaar >
  • StudieKeuzeAdvies >
  • Studiecoaching >
  • Faalangsttraining >

Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

Bijles

Iedere leerling is verschillend. De één is goed in talen, de ander weer beter in wiskunde. Soms kan het erg fijn zijn om bij de vakken waar je wat meer moeite mee hebt extra hulp te krijgen. Bijles kan hiervoor een uitkomst bieden. Samen met een ervaren begeleider gaat jouw kind in op al zijn of haar vragen en struikelblokken waardoor je kind meer grip krijgt op de stof. Tevens kun je kind aan de slag met achterstanden of onvoldoendes. Op deze manier kan hij of zij werken aan het zelfvertrouwen en met een goed gevoel de toetsen ingaan. De bijlessen vinden één-op-één plaats in een aparte ruimte waardoor er in alle rust gewerkt kan worden.

Basisschool bijles

Heeft jouw kind moeite met begrijpend lezen, breuken of zinsontleding? Dan is Lyceo basisschool bijles vast iets voor hem of haar! Met ons unieke Lyceo junior materiaal leren we kinderen op speelse wijze de vaardigheden die ze nodig hebben om te groeien op school. Zo krijgen ze het zelfvertrouwen en de kennis die ze verdienen!

Lyceo basisschool bijles is bedoeld voor leerlingen uit groep 3 t/m groep 8. Verschillende vormen van begeleiding zijn denkbaar; zo kunnen leerlingen zich optimaal willen voorbereiden op de Cito-toets of kunnen ze wel wat hulp gebruiken bij onderdelen van taal zoals de overtreffende trap. Tijdens deze één-op-één begeleiding kan worden ingegaan op lees, schrijf en rekenstrategieën. Via het Lyceo junior materiaal wordt spelenderwijs ieder onderwerp uitvoerig behandeld. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kijken we waar het meest behoefte aan is en verzorgen we begeleiding op maat.

Het Lyceo Examenjaar

Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

StudieKeuzeAdvies

Is jouw kind van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding in Nederland? Wanneer je kind nog niet weet wat hij of zij wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies wordt je kind in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Dit begint bij een vrijblijvend intakegesprek waarna besloten kan worden om het traject te starten. Samen met een deskundige studiekeuzecoach gaat je kind aan de slag om te ontdekken wie hij of zij is en welke studiemogelijkheden er zijn door middel van een persoonlijkheidstest en een studieinteresssetest. Aan het einde van het traject is er een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je kind past. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager of plan het intakegesprek via onderstaande knop!

Studiecoaching

Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur in de week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Faalangsttraining

Vindt jouw kind het eng om te presenteren? Is jouw kind altijd erg zenuwachtig voor een aankomende toets? Of blijft jouw zoon of dochter, ondanks uitgebreide voorbereidingen, niet goed presteren? Dan kan je kind bij ons terecht voor faalangsttraining. In zes bijeenkomsten van drie kwartier zorgen we ervoor dat hij of zij grip op zijn of haar faalangst krijgt. Leerlingen leren wat faalangst is, hoe het werkt en hoe ze ermee om moeten gaan, waarbij we werken aan een helder doel: vol zelfvertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht beginnen. Meer weten over deze training? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Vestiging op kaart