Lyceo Apeldoorn – Walterbosch College

Apeldoorn Walterbosch College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

 In Apeldoorn heeft Lyceo een vestiging op het Walterbosch College aan de Watersingel, waar wij al tien jaar huiswerkbegeleiding geven. Je kan hier terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor toetsweekopvangklas, studiecoaching en huiswerkklas. Op veel locaties in het land bieden wij ook examentrainingen aan. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Apeldoorn – Walterbosch College
 • Waltersingel 130
 • 7314NX Apeldoorn
 • Anne van Schaik
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Ons team staat voor je klaar
  De vestiging van Lyceo zit in de school zelf, waardoor je gelijk na je laatste les kan aanschuiven voor huiswerkbegeleiding. Onze vestigingsmanager (en begeleiders) staan vier dagen per week voor je klaar om je te helpen. Via de telefoon zijn wij te bereiken met het nummer aan de rechterkant.

  Lokalen op school
  Op het Walterbosch College beschikt Lyceo over een aantal vaste lokalen die ruim, rustig en licht zijn. Zo kan jij geconcentreerd je huiswerk maken.

  Het intakegesprek
  Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek met de vestigingsmanager. Zo weet je precies wat Lyceo is en kan de vestigingsmanager je advies geven over de begeleiding.

  Anne van Schaik

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Anne van Schaik. Ik heb mijn bachelor gehaald voor de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Tijdens deze opleiding ben ik er achter gekomen dat ik het belangrijk vind dat er persoonlijke aandacht gegeven wordt aan het individu in het onderwijs. Dit is iets wat ik als vestigingsmanager bij Lyceo perfect kan doen.  Ik zet mij in om een veilige en fijne leeromgeving te creëren waarbij ik er voor zorg dat iedere leerling zijn/haar volledige potentie kan bereiken. Samen werken we toe naar zelfstandigheid door middel van betrokkenheid, wederzijds vertrouwen en natuurlijk enthousiasme.

  Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta je graag te woord!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Vindt je kind het moeilijk om huiswerk te plannen of heeft hij of zij moeite met het effectief leren van toetsen? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jullie. Huiswerkbegeleiding zorgt ervoor dat je kind goed bijblijft en de behandelde stof goed verwerkt, waardoor je kind weer controle krijgt over je huiswerk.

  Bijles

  Bijles

  Worstelt jouw kind met één of meerdere vakken? Zouden jij en je kind daar graag extra begeleiding willen? Dan is bijles erg passend. Met één tot twee uur bijles per week werkt je kind eventueel opgelopen achterstanden weg en heeft hij of zij dat moeilijke vak zo onder de knie!

  Toetsweekopvangklas

  De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met TWOK zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Studiecoaching

  Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur in de week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jouw kind goed huiswerk plannen, maar vindt hij of zij het thuis vaak te rumoerig om zich goed te kunnen concentreren? Zoekt jouw kind een plek waar hij of zij rustig zijn of haar huiswerk kan maken? Dan biedt huiswerkklas de oplossing. In de middag maak je kind zijn of haar huiswerk onder toeziend oog van een docent, waardoor hij of zij daarna tijd over heeft voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarmee jij en je kind volledig worden ontzorgd. Dat is het Lyceo Examenjaar. We begeleiden je kind op de eigen school of op een van onze vestigingen met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast krijgt je kind een Lyceo Samenvatting en toegang tot ons digitale leerplatform Lyceo Examen Oefenen. Dit kan desgewenst worden aangevuld met StudieKeuzeAdvies en examenvreesreductietraining. Je kind krijgt kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt toegang tot onze digitale leeromgeving, vol extra oefenmateriaal voor alle examenvakken. Samen met een persoonlijke begeleider werken we aan het einddoel: het diploma behalen! Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart