Lyceo Apeldoorn – Walterbosch College

Apeldoorn Walterbosch College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

 In Apeldoorn heeft Lyceo een vestiging op het Walterbosch College aan de Watersingel, waar wij al tien jaar huiswerkbegeleiding geven. Je kan hier terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, examentraining, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Ard Tamminga

Vestigingsmanager

Mijn naam is Ard Tamminga, ik werk ruim tien jaar als vestigingsmanager bij Lyceo. Samen met mijn team van begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van een goede, rustige sfeer waarin leerlingen effectief leren werken, goede resultaten behalen en uiteindelijk leren zelfstandig te worden. Ik heb ervaring met het begeleiden van leerlingen met een stoornis in het autisme spectrum. Heb jij nog vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Apeldoorn – Walterbosch College
 • Waltersingel 130
 • 7314NX Apeldoorn
 • Ard Tamminga
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
De vestiging van Lyceo zit in de school zelf, waardoor je gelijk na je laatste les kan aanschuiven voor huiswerkbegeleiding. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Via de telefoon zijn wij te bereiken met het nummer 055 303 43 87.

Lokalen op school
Op het Walterbosch College beschikt Lyceo over een aantal vaste lokalen die ruim, rustig en licht zijn. Zo kan jij geconcentreerd je huiswerk maken.

Het intakegesprek
Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet je precies wat Lyceo is en kan de vestigingsmanager je advies geven over de begeleiding.

Toetsweekondersteuningsklas
De toetsweek is het moment waarop leerlingen alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met de toetsweek ondersteuningsklas zorgen we er van 7 tot 22 juni samen voor dat uw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Meer informatie? Neem dan contact op met vestigingsmanager Ard.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Apeldoorn kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Vind jij het moeilijk om je huiswerk te plannen of heb je moeite met het effectief leren van toetsen? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Huiswerkbegeleiding zorgt ervoor dat je goed bijblijft en de behandelde stof goed verwerkt, waardoor je weer controle krijgt over je huiswerk.

  Bijles

  Worstel jij met één of meerdere vakken? Zou jij daar graag extra begeleiding willen? Dan kan je hier terecht voor bijles. Met één tot twee uur bijles per week werk je je eventueel opgelopen achterstanden weg en heb je dat moeilijke vak zo onder de knie!

  Studiecoaching

  Ben jij bijna klaar om zelfstandig te werken, maar nog niet helemaal? Leer plannen en organiseren met studiecoaching! Bij studiecoaching draait het niet om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden, waarbij we focussen op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Met één uur per week heb je net dat extra steuntje in de rug waar je behoefte aan hebt. Behoefte aan meer informatie? Je kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan je goed zelfstandig je huiswerk maken, maar is daar thuis geen ruimte voor, omdat het te onrustig is? Zoek jij een plek waar je rustig en gefocust kan werken? Dan is huiswerkklas wat voor jou. In een groepje van 15 tot 20 leerlingen maak je in de middag onder toezicht van een coach je huiswerk, zodat je daarna tijd over hebt voor leukere dingen. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Ga jij binnenkort beginnen op de middelbare school en vind je dat erg spannend? Zou je graag extra goed voorbereid willen zijn op deze nieuwe periode? Kom dan naar brugklastraining. Deze training is speciaal voor brugklassers die een goede start willen maken. Met handige tips van onze ervaren coaches begin jij goed op je nieuwe school! Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Vind jij het moeilijk om te presenteren? Lopen de zenuwen hoog op als je een toets moet maken? Of blijf je matig presteren ondanks je goede voorbereidingen? Wij kunnen je helpen! Met faalangstreductietraining zorgen wij voor grip op je faalangst, waardoor je vol vertrouwen aan een presentatie, toets of opdracht kan beginnen. In zes bijeenkomsten van 45 minuten ben jij je faalangst zo de baas! Meer weten over deze training? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.