Lyceo Arnhem – Beekdal Lyceum

Beekdal Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Voor alle leerlingen van het Beekdal Lyceum in Arnhem biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles in de school. Dagelijks zetten wij ons in om de zelfstandigheid van onze leerlingen te vergroten door middel van huiswerkbegeleiding, bijles, coaching en voor de examenleerlingen het Lyceo Examenjaar. Je kan maandag tot en met vrijdag bij ons terecht; maandag tot en met donderdag van 14.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur.

Lies Ruessink

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Lies Ruessink en ik ben vestigingscoördinator op het Beekdal Lyceum te Arnhem. Een goede samenwerking met mijn team van huiswerk begeleiders en bijlesdocenten, mentoren, ouders en de leerling zelf vind ik erg belangrijk. Samen kijken wij naar het best passende plan voor de leerling en zorgen wij ervoor dat we het extra zetje zijn naar de doelen die de leerling heeft. Elke leerling krijgt die aandacht die hij of zij nodig heeft. Hierin bieden we een veilige leeromgeving voor iedere leerling met zijn of haar aandachtspunten. We zorgen samen voor succes!

  • Lyceo Arnhem – Beekdal Lyceum
  • Bernhardlaan 49
  • 6824LE Arnhem
  • Lies Ruessink
  • Vestigingscoördinator
+31635114899

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Arnhem

Wij hebben goed contact met de mentoren en docenten van het Beekdal Lyceum. Door deze combinatie van deze korte lijntjes en onze begeleiding, geven we jou de ondersteuning die je nodig hebt. Het doel van onze begeleiding is duidelijkheid en structuur creëren, het zelfvertrouwen vergroten en het verbeteren van de schoolprestaties. We kijken naar welke leerstrategie bij jou persoonlijk past, zodat jij op de duur weer zelfstandig je huiswerk kan maken. We helpen je meeste uit jezelf te halen. Doe je dit jaar examen? We bieden het Lyceo examenjaar; op maat gemaakte begeleiding tijdens je examenjaar. Een combinatie van studiebegeleiding, coaching, bijles en examentraining. Met deze aanpak ga je extra goed voorbereid en met zelfvertrouwen je examen in!

Ben je benieuwd? Neem vooral contact op via de telefoon of e-mail. We kunnen een vrijblijvend kennismakinggesprek inplannen, waarin we samen kunnen bespreken welke vorm van ondersteuning het beste bij jou past.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Beekdal Lyceum.

Op deze vestiging in Arnhem kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Plannen, leren en je huiswerk maken is niet altijd eenvoudig. Veel leerlingen kunnen hierbij wel ondersteuning gebruiken. Tijdens de huiswerkbegeleiding leer je een manier van werken aan, die je naar verloop van tijd thuis zelfstandig kan voorzetten. Je leert plannen, welke manier van leren bij jou en de individuele vakken past en je gaat ervaren op welke manier jij je concentratie en discipline zelf kan vergroten. Ons team van enthousiaste en ervaren begeleiders gaan je hierbij helpen. Dit doen ze door je leerstrategieën te bieden die bij jou passen, door je maakwerk te controleren en je leerwerk te overhoren, zodat je zeker weet dat je de stof goed kent. Daarnaast kan je bij hen terecht voor vakinhoudelijke vragen en uiteraard ook voor een gezellig praatje in de pauze.
Communicatie vinden we erg belangrijk. Niet alleen met jou, maar ook met je ouders. Naast contact via de telefoon en e-mail, werken we met een eigen leerlingvolgsysteem. In dit systeem houden we je voortgang bij. Je ouders kun je altijd inzien waar tijdens de huiswerkbegeleiding aan is gewerkt en wat er nog op de planning staat.

Bijles

Heb je moeite met een bepaald vak? Of loop je door omstandigheden achter op de lesstof? Tijdens een bijles krijg je vakinhoudelijke, individuele begeleiding. Jouw bijlessen worden gegeven door een vaste bijlesdocent, die zelf een uitblinker is in het specifieke vak. Als voorbereiding op de toetsen is elke week een bijles het meest effectief. Tijdens de bijles behandel je de lesstof van die week en hou je de stof goed bij. Door elke week de betreffende stof te leren beheersen, voorkom je een achterstand en heb je meer tijd om te herhalen.

Examentraining

Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining bij krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie