Lyceo Arnhem – Beekdal Lyceum

Beekdal Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Voor alle leerlingen van het Beekdal Lyceum in Arnhem biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles in de school. Dagelijks zetten wij ons in om de zelfstandigheid van onze leerlingen te vergroten door middel van huiswerkbegeleiding, bijles, coaching en voor de examenleerlingen het Lyceo Examenjaar

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Lindsay Wenas

Vestigingsmanager

Hallo, mijn naam is Lindsay Wenas en ik ben namens Lyceo de vestigingsmanager op het Beekdal Lyceum. Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond met een specialisatie in International Business maar ben altijd verbonden geweest met het onderwijs. Ik vind het belangrijk dat elke leerling de studiehulp en ondersteuning krijgt die hij/zij nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen en zet mij hier graag voor in. Samen met mijn team van betrokken, deskundige en enthousiaste begeleiders staan wij klaar voor de leerling en creëren wij een positieve, veilige en stimulerende leeromgeving waar de leerling zich thuis voelt en op cognitief, sociaal-emotioneel en persoonlijk vlak kan groeien en bloeien. Kortom, we gaan samen aan de slag, zodat jij vol zelfvertrouwen en met veel plezier een succesvolle schoolcarrière hebt! Heb je interesse of vragen neem dan gerust contact met mij op. Jij bent van harte welkom!

 • Lyceo Arnhem – Beekdal Lyceum
 • Bernhardlaan 49
 • 6824LE Arnhem
 • Lindsay Wenas
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Arnhem

Wij hebben goed contact met de mentoren en docenten van het Beekdal Lyceum. Door deze combinatie van deze korte lijntjes en onze begeleiding, geven we jou de ondersteuning die je nodig hebt. Het doel van onze begeleiding is duidelijkheid en structuur creëren, het zelfvertrouwen vergroten en het verbeteren van de schoolprestaties. We kijken naar welke leerstrategie bij jou persoonlijk past, zodat jij op de duur weer zelfstandig je huiswerk kan maken. We helpen je meeste uit jezelf te halen. Doe je dit jaar examen? We bieden het Lyceo examenjaar; op maat gemaakte begeleiding tijdens je examenjaar. Een combinatie van studiebegeleiding, coaching, bijles en examentraining. Met deze aanpak ga je extra goed voorbereid en met zelfvertrouwen je examen in!

Ben je benieuwd? Neem vooral contact op via de telefoon of e-mail. We kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, waarin we samen kunnen bespreken welke vorm van ondersteuning het beste bij jou past.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Beekdal Lyceum.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Arnhem kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Plannen, leren en je huiswerk maken is niet altijd eenvoudig. Veel leerlingen kunnen hierbij wel ondersteuning gebruiken. Tijdens de huiswerkbegeleiding leer je een manier van werken aan, die je naar verloop van tijd thuis zelfstandig kan voorzetten. Je leert plannen, welke manier van leren bij jou en de individuele vakken past en je gaat ervaren op welke manier jij je concentratie en discipline zelf kan vergroten. Ons team van enthousiaste en ervaren begeleiders gaan je hierbij helpen. Dit doen ze door je leerstrategieën te bieden die bij jou passen, door je maakwerk te controleren en je leerwerk te overhoren, zodat je zeker weet dat je de stof goed kent. Daarnaast kan je bij hen terecht voor vakinhoudelijke vragen en uiteraard ook voor een gezellig praatje in de pauze.
  Communicatie vinden we erg belangrijk. Niet alleen met jou, maar ook met je ouders. Naast contact via de telefoon en e-mail, werken we met een eigen leerlingvolgsysteem. In dit systeem houden we je voortgang bij. Je ouders kun je altijd inzien waar tijdens de huiswerkbegeleiding aan is gewerkt en wat er nog op de planning staat.

  Bijles

  Heb je moeite met een bepaald vak? Of loop je door omstandigheden achter op de lesstof? Tijdens een bijles krijg je vakinhoudelijke, individuele begeleiding. Jouw bijlessen worden gegeven door een vaste bijlesdocent, die zelf een uitblinker is in het specifieke vak. Als voorbereiding op de toetsen is elke week een bijles het meest effectief. Tijdens de bijles behandel je de lesstof van die week en hou je de stof goed bij. Door elke week de betreffende stof te leren beheersen, voorkom je een achterstand en heb je meer tijd om te herhalen.