Lyceo Arnhem -
Beekdal Lyceum

Lindsay Wenas

Vestigingsmanager

Hallo, mijn naam is Lindsay Wenas en ik ben namens Lyceo de vestigingsmanager op het Beekdal Lyceum. Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond met een specialisatie in International Business maar ben altijd verbonden geweest met het onderwijs. Ik vind het belangrijk dat elke leerling de studiehulp en ondersteuning krijgt die hij/zij nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen en zet mij hier graag voor in. Samen met mijn team van betrokken, deskundige en enthousiaste begeleiders staan wij klaar voor de leerling en creëren wij een positieve, veilige en stimulerende leeromgeving waar de leerling zich thuis voelt en op cognitief, sociaal-emotioneel en persoonlijk vlak kan groeien en bloeien. Kortom, we gaan samen aan de slag, zodat jouw kind vol zelfvertrouwen en met veel plezier een succesvolle schoolcarrière heeft! Heb je interesse of vragen neem dan gerust contact met mij op. Je bent van harte welkom!

Over deze locatie

Lyceo bevindt zich ook op het Beekdal Lyceum in Arnhem. In het ruime en lichte gebouw van de school, vlakbij Park Angerenstein bieden wij begeleiding voor alle leerlingen van het Beekdal Lyceum. Leerlingen kunnen in een vertrouwde omgeving werken aan het verbeteren van hun studievaardigheden. Dagelijks zetten wij ons in om de zelfstandigheid van deze leerlingen te vergroten. Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Beekdal Lyceum. Leerlingen van andere scholen kunnen op onze eigen vestiging terecht.

Wij hebben goed contact met de mentoren en docenten van het Beekdal Lyceum. Door de combinatie van deze korte lijntjes en onze begeleiding, geven we jouw kind de ondersteuning die hij of zij nodig hebt. Het doel van onze begeleiding is duidelijkheid en structuur creëren, het zelfvertrouwen vergroten en het verbeteren van de schoolprestaties. We kijken naar welke leerstrategie bij jouw kind past, zodat hij of zij op den duur weer zelfstandig het huiswerk kan maken. We helpen je kind om het meeste uit zichzelf te halen.

Ben je benieuwd? Neem vooral contact op via de telefoon of e-mail. We kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, waarin we samen kunnen bespreken welke vorm van ondersteuning het beste bij jouw kind past.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Studiecoaching >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

Bijles

Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

Studiecoaching

Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur per week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Vestiging op kaart