Lyceo Assen – Dr. Nassau College Quintus

Lyceo Assen – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Assen is Lyceo gevestigd op het Dr. Nassau College, locatie Quintus. Uiteraard zijn de leerlingen van andere locaties (Penta, Beilen, Norg, Aa en Hunze, ISK) ook van harte welkom! In overleg kunnen leerlingen van andere scholen ook bij ons terecht. Op deze moderne en ruime locatie kan je in je eigen vertrouwde omgeving begeleiding op maat krijgen. Wij bieden huiswerkbegeleiding, bijles en coaching aan. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar. Op vrijdagen kan je bellen met 085 – 047 10 35

 

Lena Meijer

Vestigingsmanager

Ik ben Lena en coördineer met veel plezier de onderwijsondersteunende trajecten van Lyceo op het Dr. Nassaucollege Quintus in Assen. Ik heb een achtergrond in het sociaal (jeugdmaatschappelijk) werk en kijk ernaar uit om mijn sociale vaardigheden in te zetten tijdens mijn werkzaamheden op Quintus. Bij Lyceo staat het kind altijd voorop en samen met mijn professionele en gezellige team van begeleiders zorg ik voor een vertrouwde omgeving voor jouw kind, de derde plek tussen school en thuis.

 • Lyceo Assen – Dr. Nassau College Quintus
 • Mr. Groen van Prinstererlaan 98
 • 9402KG Assen
 • Lena Meijer
 • Vestigingsmanager
+31683889649

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Assen

Ons belangrijkste uitgangspunt is dat iedere leerling uniek is. Het doel van Lyceo is het vergroten van je zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Onze ervaren begeleiders zorgen voor een ontspannen sfeer, zodat je je op je gemak voelt en rustig met je huiswerk aan de slag gaat. Wij zijn gevestigd binnen de school en hebben een eigen lokaal tot onze beschikking. Dit betekent dat wij nauw contact hebben met de docenten, mentoren en andere contactpersonen op school. Zo houden we de lijntjes kort. Wij vinden het belangrijk om in samenwerking met de school, de leerlingen en ouders te zorgen voor betere studieresultaten en persoonlijke ontwikkeling.

Elke dag kan je bij ons na schooltijd met je huiswerk aan de slag. Doordat je bij ons al flink met je huiswerk bezig bent, zal je thuis meer rust ervaren. Ben je benieuwd? Loop eens langs! Voor vragen zijn we ook bereikbaar via e-mail en telefoon.

Openingstijden

 • 13:30 - 17:30
 • 13:30 - 17:30
 • 13:30 - 17:30
 • 13:30 - 17:30
 • 13:30 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Assen kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Met de huiswerkbegeleiding van Lyceo kan je meteen na je lessen terecht voor ondersteuning voor je maak- en leerwerk. In een ontspannen sfeer en rustige omgeving ga je aan de slag. Onze begeleiders werken samen met jou aan je planning en studievaardigheden. Door te overhoren en oefeningen te geven, zorgen wij dat je met een zeker gevoel je toetsen ingaat. Je kan met al je vragen bij de begeleiders en de Vestigingsmanager terecht. Omdat je op school al flink met je huiswerk bezig zijn geweest, zal je thuis veel meer rust ervaren!

  Bijles

  Moeite met een vak? Loop je achter met de lesstof? Tijdens bijles van Lyceo krijg je persoonlijke begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze begeleiders helpen jou bij het begrijpen van de lesstof. De ontspannen sfeer zorgt ervoor dat jij al je vragen kunt stellen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleidingen en in een ontspannen sfeer. Met bijles worden moeilijke vakken weer leuk, groeit je zelfvertrouwen en kunnen je schoolprestaties enorm verbeteren!

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind leert op dezelfde manier. En niet iedereen is overal goed in. Daarom bieden wij basisschoolbegeleiding. Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we vast met welke vakken jouw kind moeite heeft. Daar gaan we dan extra aandacht aan besteden zodat de kennis en het begrip worden vergroot. Dit zorgt ervoor dat je kind weer meer zelfvertrouwen krijgt en het vak beter onder de knie krijgt.