Lyceo Assen -
Dr. Nassau College Quintus

Coordinator van Lyceo

Vestigingsmanager

Ik ben Lena en ik coördineer met veel plezier de onderwijsondersteunende trajecten van Lyceo op het Dr. Nassaucollege Quintus in Assen. Ik heb een achtergrond in het sociaal (jeugdmaatschappelijk) werk en kijk ernaar uit om mijn sociale vaardigheden in te zetten tijdens mijn werkzaamheden op Quintus. Bij Lyceo staat de leerling altijd voorop en samen met mijn professionele en gezellige team van begeleiders zorg ik voor een vertrouwde omgeving voor jouw kind, de derde plek tussen school en thuis.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Over deze locatie

In Assen is Lyceo gevestigd op het Dr. Nassau College, locatie Quintus. Op deze moderne en ruime locatie in Assen, naast Sporthal Olympus, kan je kind in een vertrouwde omgeving begeleiding op maat krijgen. We staan in nauw contact met de docenten en mentoren van de school. Uiteraard zijn de leerlingen van andere locaties (Penta, Beilen, Norg, Aa en Hunze, ISK) ook van harte welkom! In overleg kunnen leerlingen van andere scholen ook bij ons terecht. Deze locatie is gelegen op 6 minuten loopafstand van bushalte A.H.G. Fokkerstraat.

Ons belangrijkste uitgangspunt is dat iedere leerling uniek is. Het doel van Lyceo is het vergroten van de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van iedere leerling. Door het benadrukken van de sterke punten en samen te werken aan verbeterpunten krijgt je zoon of dochter zelfvertrouwen terug, waardoor hij of zij beter zal presteren en meer leerplezier zal ervaren! Onze enthousiaste begeleiders staan altijd voor jouw kind klaar!

Ben je benieuwd? Neem vooral contact op via de telefoon of e-mail. We kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, waarin we samen kunnen bespreken welke vorm van ondersteuning het beste bij jouw kind past.

Onze diensten

  • Bijles >

Bijles

Werkt jouw kind heel hard, maar blijft hij of zij steken bij één bepaald vak? Heeft je kind meer oefening nodig? Komen jullie er samen ook niet uit? Dan kunnen bijlessen hem of haar helpen! Tijdens de bijles (van een uur) krijgt je kind een-op-een begeleiding voor een vak waar hij of zij moeite mee heeft. Je zoon of dochter krijgt extra uitleg en oefent met het toepassen van de stof. Dit kan net het duwtje in de rug geven en meer zekerheid en zelfvertrouwen tot gevolg hebben. De bijlessen kunnen wekelijks plaatsvinden of gepland worden vlak voor een toets.

Vestiging op kaart