Lyceo Best – Heerbeeck College

Best – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Heerbeeck College in Best verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding. Op een rustige en fijne plek kan jij na school aan de slag gaan met je huiswerk. Onze begeleiders doen er alles aan om jou het zelfvertrouwen en de vaardigheden te geven om de beste resultaten te halen op school. Bovendien bieden wij bijles aan, wanneer je extra hulp nodig hebt bij een specifiek vak. De aanpak van Lyceo helpt jou zo om het beste uit jezelf te halen! Je kan bij ons dagelijks terecht, van maandag tot en met vrijdag, van 14.00 tot 18.00 uur.

Marieke Wannet

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Marieke Wannet en ik ben de vestigingscoördinator op het Heerbeeck College. Ik heb Engels gestudeerd, richting Amerikanistiek, en heb mijn eerstegraads lerarenbevoegdheid gehaald binnen dit vakgebied. Door mijn achtergrond in het onderwijs weet ik goed tegen welke problemen leerlingen aan kunnen lopen en welke aanpak of strategie het beste kan worden ingezet om deze op te lossen. Zo bieden ik en mijn team voor elke leerling  een aanpak op maat!

  • Lyceo Best – Heerbeeck College
  • Willem de Zwijgerweg 150
  • 5684SL Best
  • Marieke Wannet
  • Vestigingscoördinator
+31683709153

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Best

De lijntjes tussen school en Lyceo zijn kort, de mentor van de leerling en de coördinator van Lyceo vinden elkaar snel. Daarbij vinden we het belangrijk om nauw contact te hebben met jou en je ouders, zodat we volledig beeld van jou hebben en daarop de begeleiding kunnen aanpassen. Bovendien stellen wij jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Je krijgt van ons de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt om je fijn te voelen tijdens de begeleiding, en om meer vertrouwen te krijgen in jezelf.

Voor vragen kan je contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite om aan de slag te gaan met je huiswerk? Vind je het fijn als iemand jou op weg helpt met het plannen en structureren van je maak- en leerwerk? Kom dan naar de huiswerkbegeleiding van Lyceo! Wij bieden jou een rustige plek om je huiswerk na school te maken. Bovendien helpen wij jou met het ontwikkelen van vaardigheden waar jij je hele leven wat aan hebt! Bij de begeleiders kan je terecht met vragen over je huiswerk, maar ook wanneer je overhoord wil worden voor een toets. Jouw ontwikkelingen houden we bij in een logboek, dat ook voor ouders toegankelijk is, zodat wij de begeleiding aan kunnen passen als dat nodig is. Zo helpen wij jou zo goed mogelijk op weg.

Bijles

Heb jij moeite met een bepaald vak en wil je daar graag individuele begeleiding voor? Dan is de bijles van Lyceo iets voor jou. Onze begeleiders zijn experts op het gebied van jou lastige vak. Bij de begeleider kan je terecht met al je vragen, tijdens een uur één-één begeleiding. De bijlessen worden met een vaste begeleider ingepland zodat jij je hier goed op je gemak voelt. De ontwikkelingen van de bijlessen worden vastgelegd in een digitaal logboek, zodat je ouders ook kunnen zien hoe het gegaan is.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie