Lyceo Best – Heerbeeck College

Best – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Best biedt Lyceo vanaf 20 augustus 2018 Huiswerkbegeleiding en Bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op Heerbeeck College wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Let op: deze vestiging opent op 20 augustus 2018!

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Let op: deze vestiging opent op 20 augustus 2018!

  • Lyceo Best – Heerbeeck College
  • Willem de Zwijgerweg 150
  • 5684SL Best
  • Marieke Wannet
+31683709153

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie