Lyceo Bussum – Het Goois Lyceum

Het Goois Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd in het Goois Lyceum in Bussum. Na je laatste les ga je meteen bij ons aan de slag. Omdat wij ons binnen de school bevinden, kunnen wij gemakkelijk met docenten overleggen om jou de juiste begeleiding te kunnen bieden. Je kan bij ons terecht voor bijles en huiswerkbegeleiding in Bussum

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Merel Vermeulen

Mijn naam is Ischa van Egmond, waarnemend vestigingscoördinator van het Goois Lyceum in Bussum. Samen met mijn team aan begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. U kunt mij bereiken per mail op gooislyceum@lyceo.nl of per telefoon op 06-22331298.

 • Lyceo Bussum – Het Goois Lyceum
 • Vossiuslaan 2 a
 • 1401RT Bussum
 • Merel Vermeulen
+31717900040

Over deze locatie

Jouw ontwikkeling staat centraal
Bij het starten van het traject worden er persoonlijke doelen opgesteld, met deze doelen ga je aan de slag. Tussentijds worden deze doelen, samen met jou en je ouders, gemonitord en geëvalueerd. Indien nodig wordt de begeleiding aangepast. Samen met je ouders en school kunnen we overleggen zodat de begeleiding altijd aansluit bij jouw behoeftes. We bespreken wat jij nodig hebt om je optimaal verder te ontwikkelen.

Veel persoonlijke aandacht
Bij Lyceo vinden wij het belangrijk dat er veel persoonlijke aandacht is. We benaderen je vanuit positiviteit; wij helpen je geloven in jezelf en door te zetten op lastige momenten. Vanzelfsprekend kun je altijd met je vragen bij ons begeleidersteam of de vestigingscoördinator terecht. Dit team ondersteunt je bij het maken van planningen en beantwoorden je vakinhoudelijke vragen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar je studievaardigheden om je zelfstandigheid te vergroten.

Kom kennismaken
Voor vragen kan je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van Het Goois Lyceum. Als je daar niet op school zit kun je terecht op onze vestiging in Hilversum.

Openingstijden

 • 14:20 - 18:00
 • 14:20 - 18:00
 • 14:20 - 18:00
 • 14:20 - 18:00
 • 14:20 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Bussum kun je terecht voor:

  Bijles

  Vind je een specifiek vak moeilijk? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Bijles op school van Lyceo is dan de uitkomst! Ons team bestaat uit ervaren begeleiders die aan strenge criteria zijn onderworpen en een ruime kennis hebben van één of meerdere vakken. Je kunt al je vragen over je lastige vak aan deze begeleider stellen. De individuele begeleiding bestaat uit een uur één-op-één begeleiding. Je krijgt dus de volle aandacht! Tussentijds wordt er geëvalueerd en na elke bijles evalueren we de bijles in ons eigen leerlingvolgsysteem.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie