Lyceo Bussum – Het Goois Lyceum

Het Goois Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd in het Goois Lyceum in Bussum. Na je laatste les ga je meteen bij ons aan de slag. Omdat wij ons binnen de school bevinden, kunnen wij gemakkelijk met docenten overleggen om jou de juiste begeleiding te kunnen bieden. Je kan bij ons terecht voor bijles en huiswerkbegeleiding in Bussum. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 14.30 tot 17.30 uur.

Robin Willemsen

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Robin Willemsen en ik ben de vestigingscoördinator van het Goois lyceum in Bussum. Als orthopedagoog en onderwijskundige zorg ik voor een professionele en deskundige insteek aan de kwaliteit van onze Lyceo vestiging. Mijn werkwijze met leerlingen heeft een oplossingsgericht karakter waarbij de sterke kanten van een leerling centraal staan. Leerlingen naar zelfstandigheid helpen vind ik erg belangrijk en dit doe ik met veel plezier.

  • Lyceo Bussum – Het Goois Lyceum
  • Vossiuslaan 2 a
  • 1401RT Bussum
  • Robin Willemsen
  • Vestigingscoördinator
+31622331298

Over deze locatie

Jouw ontwikkeling staat centraal
Bij het starten van het traject worden er persoonlijke doelen opgesteld, met deze doelen ga je aan de slag. Tussentijds worden deze doelen, samen met jou en je ouders, gemonitord en geëvalueerd. Indien nodig wordt de begeleiding aangepast. Samen met je ouders en school kunnen we overleggen zodat de begeleiding altijd aansluit bij jouw behoeftes. We bespreken wat jij nodig hebt om je optimaal verder te ontwikkelen.

Veel persoonlijke aandacht
Bij Lyceo vinden wij het belangrijk dat er veel persoonlijke aandacht is. We benaderen je vanuit positiviteit; wij helpen je geloven in jezelf en door te zetten op lastige momenten. Vanzelfsprekend kun je altijd met je vragen bij ons begeleidersteam of de vestigingscoördinator terecht. Dit team ondersteunt je bij het maken van planningen en beantwoorden je vakinhoudelijke vragen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar je studievaardigheden om je zelfstandigheid te vergroten.

Kom kennismaken
Voor vragen kan je contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van Het Goois Lyceum. Als je daar niet op school zit kun je terecht op onze vestiging in Hilversum.

Nadine Timans
Junior-vestigingscoördinator

Op deze vestiging in Bussum kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Huiswerk maken en leren is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Bij huiswerkbegeleiding krijg je niet alleen de ruimte om huiswerk te maken en hier direct vragen over te stellen, maar krijg je ook begeleiding in het aanleren van studievaardigheden. Daardoor leer je beter plannen en leren. De begeleiders staan voor je klaar om je huiswerk na te kijken en je leerwerk te overhoren. In de huiswerkbegeleiding staan rust, persoonlijke aandacht en structuur centraal. Samen streven wij naar zelfstandigheid, betere cijfers en het vergroten van het zelfvertrouwen. Wanneer je knelpunten tegenkomt, bekijken wij samen hoe hier mee om kan worden gegaan. Gekeken wordt naar de best passende manier voor jou. Je ontwikkelingen zijn ook thuis te volgen in ons eigen leerlingvolgsysteem.

Bijles

Vind je een specifiek vak moeilijk? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Bijles op school van Lyceo is dan de uitkomst! Ons team bestaat uit ervaren begeleiders die aan strenge criteria zijn onderworpen en een ruime kennis hebben van één of meerdere vakken. Je kunt al je vragen over je lastige vak aan deze begeleider stellen. De individuele begeleiding bestaat uit een uur één-op-één begeleiding. Je krijgt dus de volle aandacht! Tussentijds wordt er geëvalueerd en na elke bijles evalueren we de bijles in ons eigen leerlingvolgsysteem.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie