Lyceo Den Haag – Segbroek College (Goudsbloemlaan)

Den Haag Segbroek College Goudsbloemlaan – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo heeft sinds 2014 een eigen vestiging op het Segbroek College Goudsbloemlaan. Hier kunnen de leerlingen van de mavo en mavo-havo-afdelingen terecht voor onder andere huiswerkbegeleiding en bijles. Je zit in je vertrouwde lokalen en vanwege het kleinschalige karakter van de vestiging aan de Goudsbloemlaan hebben we korte lijnen met je docenten en je mentor. Onze begeleiding is hierdoor persoonlijk en afgestemd op de individuele leerling. Niet onbelangrijk, aangezien veel leerlingen op het Segbroek drukke dagen hebben doordat zij bijvoorbeeld in de Topsport of Sportplusklas zitten.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Coordinator van Lyceo

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager op het Segbroek College (Goudsbloemlaan) in Den Haag zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.
Heeft u vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Den Haag – Segbroek College (Goudsbloemlaan)
 • Goudsbloemlaan 131
 • 2565CR Den Haag
 • Coordinator van Lyceo
 • Vestigingsmanager
+31717900040

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Den Haag

Op onze vestiging werkt een ervaren, divers en bovenal enthousiast team iedere dag om je te helpen het beste uit jezelf te halen. Naast het leren en maken van het huiswerk, wordt er ook aandacht besteed aan studievaardigheden. Ons doel is om jou te leren hoe je moet leren en plannen, zodat je dit uiteindelijk zelfstandig kan doen. Wij bieden diverse diensten aan zoals huiswerkbegeleiding, bijles, rekentoetstraining, coaching, faalangstreductie en voor de examenleerlingen een speciaal op maat gemaakt pakket: Lyceo Examenjaar. Heb je interesse? Neem gerust contact op via e-mail of telefoon.

Ben je benieuwd? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Er is altijd ruimte voor een kennismakingsgesprek en je bent van harte welkom om een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:30
 • 14:00 - 18:30
 • 14:00 - 18:30
 • 14:00 - 18:30
 • 14:00 - 18:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Den Haag kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Soms lukt het je niet om je huiswerk effectief aan te pakken, Lyceo op het Segbroek College, locatie Goudsbloemlaan, kan je hierbij helpen. Tijdens de huiswerkbegeleiding zit je in kleine groepjes in een lokaal, onder toezicht van de begeleider. De indeling van de leerlingen wordt iedere dag opnieuw bepaald aan de hand van de te leren stof. Als je bijvoorbeeld een wiskunde proefwerk hebt, zul je worden ingedeeld bij een begeleider die dit vak goed kan uitleggen en overhoren. We starten met het plannen, daarna ga je met je huiswerk aan de slag. Je maakwerk wordt nagekeken en je leerwerk overhoord. Aan de vakken waar je onvoldoende voor staat, besteden we ook aandacht. De begeleiders kijken bovendien welke studievaardigheden het beste bij je passen, zodat je op een goede manier leert. Hierdoor hou je meer tijd over voor ontspanning! Je ontwikkelingen houden we bij in ons leerlingvolgsysteem, je ouders kunnen hier ook in meekijken.

  Bijles

  Stel dat je moeite hebt met een bepaald vak en je het gevoel hebt dat je er klassikaal niet uit komt, dan kan bijles de oplossing zijn! Met bijles is één-op-één begeleiding door een begeleider met grote vakkennis voor het vak waar je niet zo goed in bent, of waar je een hoger eindcijfer voor wilt halen. Bijles kan iedere lesdag in overleg plaatsvinden, en we hebben voor ieder vak een geschikte bijlesdocent. De bijlessen kunnen op school plaatsvinden en de tijden worden afgestemd op jouw lesrooster. We werken met strippenkaarten van 5 of 10 uur. Deze strippenkaarten zijn een jaar geldig en kunnen voor alle vakken worden ingezet. Zo weet jij dat je in ieder geval naar behoefte één-op-één les kan krijgen voor een vak naar keuze door een begeleider met vakkennis.