Lyceo Den Haag – Segbroek College (Klaverstraat)

Den Haag Segbroek College Klaverstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo verzorgt huiswerkbegeleiding en bijlessen aan alle leerlingen van Segbroek College Klaverstraat in Den Haag. Bovenbouwleerlingen kunnen ook terecht op onze vestiging op de Frederik Hendriklaan. Je kan bij ons gebruik maken van diverse vormen van begeleiding, waaronder huiswerkbegeleiding, bijlessen, coaching en faalangstreductietrainingen. In onze lokalen wordt gezorgd voor een prettige sfeer en rust in het lokaal. Wij werken samen met het Segbroek College en hebben regelmatig contact met de teamleiders, jouw mentor en de docenten.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Coordinator van Lyceo

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager op Segbroek College (Klaverstraat) in Den Haag zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!
Heeft u vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Den Haag – Segbroek College (Klaverstraat)
 • Klaverstraat 7
 • 2565BT Den Haag
 • Coordinator van Lyceo
 • Vestigingsmanager
+31717900040

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Bij Lyceo bieden wij begeleiding op maat. Dit betekent dat we de begeleiding aanpassen aan wat jij nodig hebt! We helpen je om meer structuur en overzicht te creëren en helpen jou bij het ‘leren leren.’ Dat betekent dat wij jou helpen om vaardigheden aan te leren zodat je straks helemaal zelfstandig aan de slag kan. Met mijn team van begeleiders ondersteun ik jou om met meer zelfvertrouwen je schooltijd te doorlopen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via telefoon en e-mail. Er kan een kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Segbroek College. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Haags Studie Punt op de Frederik Hendriklaan.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Den Haag kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Hoe plan ik een toets? Hoe leer ik op de beste manier? Soms kan je wel een steuntje in de rug gebruiken, wij kunnen je ondersteunen. Je krijgt persoonlijke aandacht van de begeleiders; ze kennen jou goed en weten waar jij ondersteuning bij nodig hebt. Er wordt uitleg gegeven over de stof, toetsen worden overhoord en er wordt nagelopen of alles voor de volgende dag gemaakt en geleerd is.

  Wij monitoren jouw voortgang en houden je ontwikkelingen bij in ons leerlingvolgsysteem, dat thuis te bekijken is. Daarnaast vindt er aan het einde van elke periode een evaluatiemoment plaats waarin ik met jou, jouw ouders en jouw mentor zal bespreken hoe het bij de huiswerkbegeleiding gaat. Zo kunnen wij in de gaten houden welke stappen jij al gemaakt hebt en welke doelen we nog willen halen.
  Als jij effectiever huiswerk leert maken, zal je merken dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die jij belangrijk vindt. De huiswerkbegeleiding van Lyceo helpt jou daarbij. Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Voor jou betekent dat minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers.

  Bijles

  Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan ondersteuning door bijles net dat steuntje in de rug geven bij het verbeteren van je cijfers! Bij onze vestiging bieden wij individuele bijlessen voor alle onderbouwleerlingen, voor elk vak. Tijdens een bijles krijg je gedurende een uur individuele uitleg van een gespecialiseerde bijlesdocent over het vak of onderdelen die jij graag wil behandelen. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! Neem gerust contact op voor een afspraak.