Lyceo Deventer – Het Vlier

Deventer Het Vlier – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo Deventer Het Vlier bestaat sinds 2011. We zijn gevestigd in het Etty Hillesum Lyceum aan Het Vlier 1. Hier geven wij huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook studiecoaching, huiswerkklas en faalangsttraining. Deventer Het Vlier staat open voor alle leerlingen uit de omgeving, dus ook als je niet op het Etty Hillesum Lyceum zit, ben je van harte welkom! 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Trinke van Dam

Vestigingsmanager

Leerlingen gemotiveerd op weg helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat is waar ik blij van word. Wat vinden ze belangrijk, waar lopen ze warm voor en hoe geven ze daar invulling aan? Maar ook: hoe verloopt de samenwerking tussen ouder, leerling en de school? Met aandacht naar deze verhalen luisteren, helpt er achter te komen wat het beste voor de leerling werkt. Zodat we de huiswerkwerkbegeleiding met ons gedreven team van begeleiders hierop af kunnen stemmen. Weten wat ons team voor je kan betekenen? Mail of bel voor een vrijblijvend kennismakinggesprek.

 • Lyceo Deventer – Het Vlier
 • Het Vlier 1
 • 7414AR Deventer
 • Trinke van Dam
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die hulp nodig hebben met het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 057 074 56 20.

Lokalen op school
Op het Etty Hillesum Lyceum beschikt Lyceo over een eigen lokaal waar je met je huiswerk aan de slag kunt. Dit is lokaal Ay, dat zich op de begane grond bevindt. Daarnaast mogen wij ook lokalen gebruiken voor het geven van bijles.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding kan beginnen, worden jij en je ouder(s) uitgenodigd om langs te komen voor een intakegesprek. Zo kom je te weten wat Lyceo precies inhoudt en kan de Vestigingsmanager je adviseren over een bij jou passende begeleiding.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Deventer kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het plannen van je huiswerk, waardoor je het vaak niet op tijd afkrijgt? Of weet je niet hoe je goed moet leren voor je toetsen? Dan biedt huiswerkbegeleiding de oplossing. Tijdens huiswerkbegeleiding wordt je geholpen met plannen, kan je al je vragen stellen over de stof en wordt het leerwerk overhoord om te checken of je het goed kent. Zo krijg je snel weer controle over je huiswerk!

  Bijles

  Heb jij één of meerdere meerdere vakken waar je mee worstelt? Zou jij daarbij een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken? Dan is bijles iets voor jou! Bijles kan je helpen om de stof van dat voor jou lastige vak beter te begrijpen en verwerken. Je krijgt een-op-een bijles van een persoonlijke begeleider, waardoor je precies de aandacht krijgt die je nodig hebt. Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen en betere prestaties!

  Basisschoolbegeleiding

  Sommige kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en daar zijn wij voor. Uw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. In mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. De juiste begeleiding bij Basisschoolbegeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat uw kind met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat.

  Studiecoaching

  Wil jij graag extra hulp en aandacht bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan kan je bij ons terecht voor studiecoaching. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Hierbij ligt de nadruk op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Dit zijn vaardigheden waar je je hele leven plezier van hebt! Behoefte aan meer informatie? Dan kun je met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jij goed zelfstandig werken, maar raak je thuis snel afgeleid? Zoek je een plek waar je geconcentreerd kan werken? Dan biedt huiswerkklas de uitkomst. Tijdens huiswerkklas maak je in een groepje van 15 tot 20 leerlingen in de middag je huiswerk, onder toeziend oog van een docent. Zo houd je tijd over voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Krijg jij het snel benauwd als je hoort dat je een presentatie moet geven of een toets moet maken? Hebben de zenuwen al snel de overhand bij jou? Faalangst kan daar de oorzaak van zijn. Met faalangstreductietraining kunnen wij je helpen je faalangst te verminderen. Je leert wat faalangst is, hoe je het herkent, maar vooral hoe je ermee om moet gaan. Zo ben jij je faalangst snel de baas! Meer weten over deze training? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.