Lyceo Eindhoven – Stedelijk College

Eindhoven Stedelijk College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Sinds vijf jaar heeft Lyceo een vestiging in het Stedelijk College aan de Henegouwenlaan in Eindhoven. Op deze locatie kan je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land organiseren wij ook examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

Let op: op deze vestiging zijn alle leerlingen welkom voor huiswerkbegeleiding en bijles, niet alleen leerlingen van het Stedelijk College.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Eindhoven – Stedelijk College
 • Henegouwenlaan 2
 • 5628WK Eindhoven
 • Pjotr Godfried
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Ons team staat voor je klaar
  Wij helpen je graag met je huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je tegemoet te komen. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer 040-3034660.

  Lokaal op school
  Omdat Lyceo beschikt over een lokaal op school, kun je meteen na je laatste les geconcentreerd je huiswerk komen maken.

  Het intakegesprek
  Voordat je aan huiswerkbegeleiding begint, kom je eerst samen met je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet jij wat Lyceo voor jou kan betekenen en kan de Vestigingsmanager je goed adviseren over de begeleiding die bij jou past.

  Pjotr Godfried

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Pjotr Godfried en ik ben op het Stedelijk College in Eindhoven werkzaam als Vestigingsmanager. Door mijn opleiding als facilitair leidinggevende en werkervaring met jongeren en kinderen sta ik zelfverzekerd voor de klas. Omdat het Stedelijk college in Eindhoven ligt en dat natuurlijk de high tech stad is, zijn onze begeleiders vaak zeer goed in het begeleiden van kinderen die hulp nodig hebben met de beta vakken (wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie).

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Wil jouw kind graag weten hoe hij of zij effectief huiswerk kan plannen, omdat hij of zij daar moeite mee heeft? Dan kan jouw kind hier terecht voor huiswerkbegeleiding. Met huiswerkbegeleiding krijgt je kind de controle terug: hij of zij leert sneller en efficiënter leren, waardoor je kind zijn of haar huiswerk op tijd af heeft. Vrije tijd is dan écht vrije tijd!

  Bijles

  Bijles

  Een vaste begeleider geeft je kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Je zoon of dochter leert zelfstandig en gestructureerd te werken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand. Onze bijlessen zijn op locatie en online te volgen en zijn flexibel in te plannen wanneer het jouw kind het beste uitkomt.

  Het Lyceo Examenjaar

  Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

  Studiecoaching

  Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Studiecoaching bij Lyceo is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heeft jouw zoon of dochter voor de rest van hun leven plezier van. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Starten in de brugklas is voor veel leerlingen een spannende, grote stap. Deze training is speciaal voor brugklassers die zich extra goed willen voorbereiden op deze nieuwe periode. Tijdens brugklastraining oefen je veel met studievaardigheden en krijg je praktische tips, zodat jij een goede start maakt op je nieuwe school! Meer weten? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart