Lyceo Emmeloord – Zuyderzee Lyceum

Lyceo Emmeloord – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op het Zuyderzee Lyceum in Emmeloord biedt Lyceo in een moderne en ruime locatie huiswerkbegeleiding en bijles. Een team van enthousiaste begeleiders biedt de hulp die jij nodig hebt! De leerling staat bij ons centraal en iedere leerling is hier welkom. De vestiging op het Zuyderzee Lyceum is geopend op maandag tot en met vrijdag van 12.30 tot 16:30 uur.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Zuyderzee Lyceum, Lemmer en Bonifatius mavo.

Mijn naam is Myrthe Burgers en ik ben de vestigingscoördinator op het Zuyderzee Lyceum in Emmeloord. Tijdens mijn studie Pedagogiek heb ik veel met jongeren gewerkt, zowel in het onderwijs als in de jeugdzorg. De persoonlijke aandacht is een belangrijk onderdeel in dit vak, we zien dat elke leerling uniek is en zijn of haar eigen leerstrategie ontwikkelt. Wij kunnen de leerlingen dat extra stukje vertrouwen en motivatie geven waar u naar op zoek bent voor uw kind. Gecombineerd met een dosis positiviteit, humor en enthousiasme zorgen we samen met het team van begeleiders dat uw kind zich in een prettige leeromgeving bevindt. We zorgen voor maatwerk voor elke leerling, zodat we op een resultaatgerichte wijze het gewenste doel kunnen behalen.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Emmeloord

Bij Lyceo besteden we veel persoonlijke aandacht aan iedere leerling. Dit betekent dat wij samen met jou en jouw ouders persoonlijke doelen opstellen waar jij aan wilt werken en deze zullen wij tussentijds ook evalueren. Er wordt altijd gekeken naar persoonlijke ontwikkeling en indien nodig worden je doelen en de begeleiding aangepast.
Om de begeleiding zo optimaal mogelijk in te richten, is een goede samenwerking met jou, je ouders en de school van belang; zo kunnen wij begeleiding op maat bieden!

Daarnaast kijken wij naar jouw kwaliteiten en talenten. Door deze in te zetten om je doelen te bereiken, werken we aan je zelfvertrouwen waardoor je makkelijker eigen stappen kan en durft te nemen. Door te kijken naar de groei in je persoonlijke ontwikkelingen en studievaardigheden, vergroot dit de kans tot zelfstandigheid. We streven er naar dat jij het weer zelf gaat doen, want jij bent tenslotte de sleutel tot succes!

Benieuwd naar deze vestiging? Neem dan gerust contact met mij op via e-mail of telefoon.

Op deze vestiging in Emmeloord kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

In de huiswerkbegeleiding staan rust, persoonlijke aandacht en structuur centraal. Dit wordt gedaan door te werken in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het persoonlijke ontwikkelingsplan die wij samen met jou hebben opgesteld, kan jij werken aan jouw doelen en wordt het leren weer leuk! Wij leren jou de juiste studievaardigheden aan, zoals het leren leren en leren plannen. Daarnaast staan wij ook altijd stil bij andere ontwikkelingspunten zoals kwaliteiten en valkuilen. Uiteindelijk streven wij naar zelfstandigheid, betere cijfers en het vergroten van zelfvertrouwen.

Bijles

Als je moeite hebt met één specifiek vak is bijles voor jou de ideale uitkomst. Wij bieden namelijk bijles aan waarbij je 1-op-1 begeleiding krijgt en alle aandacht aan jou geboden wordt die jij nodig hebt! De begeleiders kunnen jou vakinhoudelijk veel bieden en je kan bij hen terecht voor al je vragen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Zo groeit je zelfvertrouwen, wat een positieve invloed heeft op je cijfers. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk!
  • Lyceo Emmeloord Zuyderzee Lyceum
  • Prof. Ter Veenstraat 5
  • 8302GA Emmeloord
  • Myrthe Burgers
  • Vestigingscoördinator
+31630616817