Enschede -
Stedelijk Lyceum Kottenpark

Tess Demirhan

Vestigingsmanager

Ik ben Tess Demirhan en ik ben de vestigingsmanager van Lyceo op het Stedelijk Lyceum Kottenpark in Enschede. Samen met mijn team van begeleiders sta ik voor alle leerlingen klaar. Ik ben afgestudeerd als Toegepast Psychologe en zet dit ook in tijdens mijn werkzaamheden. Ieder kind is uniek en krijgt van mij en mijn team een persoonlijke begeleiding. Ik besteed veel aandacht aan de persoonlijke doelen en leerstijlen van de leerlingen. Dit bespreken we natuurlijk samen met de ouders en de school. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat uw kind de juiste ondersteuning krijgt die bij hem of haar past.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen? Neem dan gerust contact op.

Over deze locatie

Op het Stedelijk Lyceum Kottenpark in Enschede verzorgt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles. Doordat we in de school zitten hebben we nauw contact met de docenten en mentoren zodat jouw kind de beste begeleiding krijgt. Let op: Deze schoolvestiging is ook toegankelijk voor leerlingen die niet op het Stedelijk Lyceum Kottenpark zitten. We bevinden ons op slechts 4 minuten loopafstand van bushalte Landstraat.

Een betrokken team van begeleiders staan elke dag na de laatste les voor je kind klaar om te helpen met de vakken waar je kind moeite mee heeft. Positiviteit is hierbij een belangrijk uitgangspunt! Ons doel is om de leerlingen meer leerplezier en zelfvertrouwen te geven. Ook helpen we om te leren plannen zodat je kind met een gerust hart al de toetsen kan maken. Aan het begin van het traject worden er persoonlijke doelen opgesteld waarmee jouw kind aan de slag kan. Tussentijds worden de doelen samen met jou als ouder(s) geëvalueerd, zodat we deze doelen eventueel kunnen bijstellen of de begeleiding kunnen aanpassen, zo kan jouw kind zich optimaal blijven ontwikkelen!

Als je benieuwd bent naar ons of vragen hebt kun je altijd even langskomen! Ook zijn we telefonisch en per mail bereikbaar. We kunnen daarna een vrijblijvend intakegesprek inplannen.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >

Huiswerkbegeleiding

Wil jouw kind graag weten hoe hij of zij effectief huiswerk kan plannen, omdat hij of zij daar moeite mee heeft? Dan kan jouw kind hier terecht voor huiswerkbegeleiding. Met huiswerkbegeleiding krijgt je kind de controle terug: hij of zij leert sneller en efficiënter leren, waardoor je kind zijn of haar huiswerk op tijd af heeft. Vrije tijd is dan écht vrije tijd!

Bijles

Een vaste begeleider geeft je kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Je zoon of dochter leert zelfstandig en gestructureerd te werken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand. Onze bijlessen zijn op locatie en online te volgen en zijn flexibel in te plannen wanneer het jouw kind het beste uitkomt.

Vestiging op kaart