Enschede – Stedelijk Lyceum Kottenpark

Stedelijk Lyceum Kottenpark – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Stedelijk Lyceum Kottenpark in Enschede verzorgt Lyceo Huiswerkbegeleiding en Bijles. Een betrokken team van begeleiders staat elke dag na je laatste les voor je klaar om je te helpen met de vakken waar je moeite mee hebt zodat je weer meer plezier en zelfvertrouwen krijgt. Ook helpen we je bijvoorbeeld om te leren plannen zodat je met een gerust hart al je toetsen kunt maken! Doordat we in de school zitten hebben we nauw contact met de docenten en mentoren zodat jij de beste begeleiding krijgt. Deze schoolvestiging is ook toegankelijk voor leerlingen die niet op het Stedelijk Lyceum Kottenpark zitten. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Enschede – Stedelijk Lyceum Kottenpark
 • Lyceumlaan 30
 • 7522GK Enschede
 • Tess Demirhan
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Enschede

  Aan het begin van het traject worden er persoonlijke doelen opgesteld waarmee je aan de slag kunt. Deze doelen kunnen te maken hebben met studievaardigheden, motivatie of misschien dat laatste stukje zelfvertrouwen. Er staan enthousiaste en ervaren begeleiders voor je klaar die je daar goed bij begeleiden. Ook vakinhoudelijk kunnen ze je helpen omdat elke begeleider zijn eigen specialiteit heeft. Positiviteit is hierbij een belangrijk uitgangspunt! Tussentijds worden de doelen samen met jou en je ouders geëvalueerd zodat we ze eventueel kunnen bijstellen of de begeleiding kunnen aanpassen, zo kun jij je optimaal blijven ontwikkelen! Als je benieuwd bent naar ons of vragen hebt kun je altijd even langskomen. Ook zijn we telefonisch en per mail bereikbaar.

  Tess Demirhan

  Vestigingsmanager

  Ik ben Tess Demirhan en ik ben de vestigingsmanager van Lyceo op het Stedelijk Lyceum Kottenpark in Enschede. Samen met mijn team van begeleiders sta ik voor alle leerlingen klaar. Ik ben afgestudeerd als Toegepast Psychologe en zet dit ook in tijdens mijn werkzaamheden. Ieder kind is uniek en krijgt van mij en mijn team een persoonlijke begeleiding. Ik besteed veel aandacht aan de persoonlijke doelen en leerstijlen van de leerlingen. Dit bespreken we natuurlijk samen met de ouders en de school. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat uw kind de juiste ondersteuning krijgt die bij hem of haar past. Benieuwd hoe wij kunnen helpen? Neem dan gerust contact op.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Wil jouw kind graag weten hoe hij of zij effectief huiswerk kan plannen, omdat hij of zij daar moeite mee heeft? Dan kan jouw kind hier terecht voor huiswerkbegeleiding. Met huiswerkbegeleiding krijgt je kind de controle terug: hij of zij leert sneller en efficiënter leren, waardoor je kind zijn of haar huiswerk op tijd af heeft. Vrije tijd is dan écht vrije tijd!

  Bijles

  Bijles

  Een vaste begeleider geeft je kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Je zoon of dochter leert zelfstandig en gestructureerd te werken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand. Onze bijlessen zijn op locatie en online te volgen en zijn flexibel in te plannen wanneer het jouw kind het beste uitkomt.

  Vestiging op kaart