Enschede – Stedelijk Lyceum Kottenpark

Stedelijk Lyceum Kottenpark – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Enschede biedt Lyceo Huiswerkbegeleiding en Bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

Marieke Kleine Snuverink

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Marieke Kleine Snuverink en in de afgelopen twee jaar die ik werkzaam ben bij Lyceo heb ik als vestigingscoördinator al verschillende successen van leerlingen met hen mogen vieren. Dagelijks leggen mijn begeleidersteam en ik de nadruk erop om iedere leerling maatwerk te leveren, zodat zij leren hoe zij het beste op het gebied van studievaardigheden en vakspecifieke kennis successen kunnen boeken. Leerlingen (her)ontdekken bij ons vaardigheden die zij op toekomst vaste wijze leren in te zetten. Dit nemen ze mee naar hun examens, maar ook naar hun leven ná de middelbare school.  Ook vindt de leerling de balans weer terug tussen school en vrije tijd, om zo ook leuke activiteiten samen te kunnen laten gaan met effectief leren. Leren wordt weer leuk en zelfvertrouwen groeit! Benieuwd naar wat wij voor uw zoon/dochter kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

  • Enschede – Stedelijk Lyceum Kottenpark
  • Lyceumlaan 30
  • 7522GK Enschede
  • Marieke Kleine Snuverink
  • Vestigingscoördinator
+31620507543

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op Stedelijk Lyceum Kottenpark wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie