Enschede – Stedelijk Lyceum Kottenpark

Stedelijk Lyceum Kottenpark – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Stedelijk Lyceum Kottenpark in Enschede verzorgt Lyceo Huiswerkbegeleiding en Bijles. Een betrokken team van begeleiders staat elke dag na je laatste les voor je klaar om je te helpen met de vakken waar je moeite mee hebt zodat je weer meer plezier en zelfvertrouwen krijgt. Ook helpen we je bijvoorbeeld om te leren plannen zodat je met een gerust hart al je toetsen kunt maken! Doordat we in de school zitten hebben we nauw contact met de docenten en mentoren zodat jij de beste begeleiding krijgt. Deze schoolvestiging is ook toegankelijk voor leerlingen die niet op het Stedelijk Lyceum Kottenpark zitten. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Tess Demirhan

Vestigingsmanager

Ik ben Tess Demirhan en ik ben de vestigingsmanager van Lyceo op het Stedelijk Lyceum Kottenpark in Enschede. Samen met mijn team van begeleiders sta ik voor alle leerlingen klaar. Ik ben afgestudeerd als Toegepast Psychologe en zet dit ook in tijdens mijn werkzaamheden. Ieder kind is uniek en krijgt van mij en mijn team een persoonlijke begeleiding. Ik besteed veel aandacht aan de persoonlijke doelen en leerstijlen van de leerlingen. Dit bespreken we natuurlijk samen met de ouders en de school. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat uw kind de juiste ondersteuning krijgt die bij hem of haar past. Benieuwd hoe wij kunnen helpen? Neem dan gerust contact op.

 • Enschede – Stedelijk Lyceum Kottenpark
 • Lyceumlaan 30
 • 7522GK Enschede
 • Tess Demirhan
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Enschede

Aan het begin van het traject worden er persoonlijke doelen opgesteld waarmee je aan de slag kunt. Deze doelen kunnen te maken hebben met studievaardigheden, motivatie of misschien dat laatste stukje zelfvertrouwen. Er staan enthousiaste en ervaren begeleiders voor je klaar die je daar goed bij begeleiden. Ook vakinhoudelijk kunnen ze je helpen omdat elke begeleider zijn eigen specialiteit heeft. Positiviteit is hierbij een belangrijk uitgangspunt! Tussentijds worden de doelen samen met jou en je ouders geëvalueerd zodat we ze eventueel kunnen bijstellen of de begeleiding kunnen aanpassen, zo kun jij je optimaal blijven ontwikkelen! Als je benieuwd bent naar ons of vragen hebt kun je altijd even langskomen. Ook zijn we telefonisch en per mail bereikbaar.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  In de huiswerkbegeleiding staan enthousiaste begeleiders op je te wachten om na je laatste les met je aan de slag te gaan met het huiswerk. We kijken samen naar je maak- en leerwerk en verdelen dit in je planner. Zo is al je werk goed verdeeld en kun je er voldoende tijd voor nemen. Als je vragen hebt over je huiswerk kan je bij onze begeleiders terecht en als je iets moet leren word je door hen overhoord. Zo ga je met een goed gevoel je toets in en ben je als je thuis bent, ook echt klaar met al je schoolwerk. In de pauze zorgen we voor iets lekkers en is er tijd voor een praatje. Ook helpen we je met het ‘leren leren’. Hoe maak je bijvoorbeeld een goede samenvatting of een mindmap? Hoe zorg je voor een goede concentratie? Hier willen onze begeleiders je graag bij helpen zodat we er samen een leuke en leerzame tijd van maken!

  Bijles

  Iedereen heeft andere talenten: waar de een goed is in talen, is de ander goed in vakken als natuur- en scheikunde. Het kan dus ook zijn dat je een vak hebt waar het niet zo lekker mee loopt, je hebt een achterstand of lage cijfers. Als je hier bijles voor wilt gaan volgen maak je samen met je begeleider een plan, speciaal aangepast aan jouw behoeften. We werken op jouw tempo en met de specifieke vragen die jij hebt. Daarnaast gebruiken we de Lyceo Leren Leren-methode. Dit is gebaseerd op vier kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. De bijles is altijd één op één, met een vaste begeleider die vakspecifieke kennis heeft en die altijd voor je klaar staat. Laat die voldoendes maar komen!