Lyceo Goes – Ostrea Lyceum

Goes Ostrea Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd in het Ostrea Lyceum in Goes (locatie Fruitlaan). Na je laatste les ga je meteen bij ons aan de slag tijdens de huiswerkbegeleiding. Omdat wij ons binnen de school bevinden, kunnen wij gemakkelijk met docenten overleggen om jou de juiste begeleiding te kunnen bieden.  

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Klaas Oordt

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager op het Ostrea Lyceum in Goes zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!

Heb jij vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Goes – Ostrea Lyceum
 • Fruitlaan 3
 • 4462EP Goes
 • Klaas Oordt
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Goes

De huiswerkbegeleiding voor het Ostrea verzorgen wij vanuit locatie Zuid aan de Fruitlaan 3. Op deze manier zijn we gemakkelijk bereikbaar voor leerlingen van het Ostrea. Zit jij op de locatie Bergweg of ‘s-Heer Elsdorpweg? Dan is het voor jou 13 minuten wandelen of 4 minuten fietsen om bij ons te komen.

Aan het begin van onze begeleiding houden we een intakegesprek met jou en je ouder(s). Samen stellen we doelen op, waarmee we aan de slag zullen gaan. Tussentijds kijken we samen, met je ouders en met jou, of het goed gaat met het bereiken van deze doelen. En als het nodig is passen we je doelen aan. We overleggen met je ouders en school zodat de begeleiding aansluit bij jouw behoeftes. Bij het Lyceo vinden wij het belangrijk dat er veel persoonlijke aandacht is. We benaderen je vanuit positiviteit; wij helpen je geloven in jezelf en door te zetten op lastige momenten. Voor vragen kan je contact met de Vestigingsmanager opnemen. Wij kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Gaat het huiswerk maken en leren niet vanzelf en kan je wel wat hulp gebruiken? Kom naar Lyceo! Na je laatste les kom je naar ons toe. Je wordt ondersteund bij het maken van planningen en we beantwoorden je vakinhoudelijke vragen. Daarnaast helpen we je om je leervaardigheden en zelfstandigheid te vergroten. Doordat de huiswerkbegeleiding op school gegeven wordt, onderhouden we gemakkelijk contact met mentoren, docenten en zorg coördinatoren. Thuis kunnen je ouders je vorderingen volgen, doordat we een logboek bijhouden.

  Bijles

  Heb je veel moeite met een vak en heb je extra uitleg nodig om de stof te begrijpen? Heb je
  behoefte aan individuele begeleiding? Of wil je graag meer zelfvertrouwen voor een vak? Wij
  kunnen een professionele begeleider van Lyceo voor je regelen die je kan helpen de lesstof
  te begrijpen en jouw vragen kan beantwoorden. Daarnaast geven de begeleiders veel
  handige tips en tricks. Met bijles van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je
  zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!