Lyceo Gorinchem – Lyceum Oudehoven

Lyceum Oudehoven– De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Lyceum Oudehoven wordt de huiswerkbegeleiding verzorgd door Lyceo. Doordeweeks staat  een team enthousiaste begeleiders klaar om de leerlingen uit alle leerlagen van de school te begeleiden. We bieden ook bijles aan, voor één op één begeleiding voor dat ene lastige vak.

Openingstijden

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager tijdens kantooruren bereikbaar.

Ilsa Voois

Vestigingsmanager

Mijn naam is Ilsa Voois en ik ben de Vestigingsmanager van Lyceo binnen Lyceum Oudehoven. Gedurende mijn hbo-studie heb ik veel kennis opgedaan over de verschillende studievaardigheden en het belang hiervan, maar ook over het belang van iemand die je weer in het zadel helpt als het even niet lukt. Elke leerling is anders. Ik vind het enorm belangrijk dat elke leerling de ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft en die bij hem of haar past om zo een fijne schooltijd te ervaren. Binnen Lyceum Oudehoven zetten het team van begeleiders en ik ons hier graag voor in. Met een persoonlijke aanpak, een hoop positiviteit en een verwelkomende sfeer bieden wij leerlingen een onbezorgde schooltijd!

 • Lyceo Gorinchem – Lyceum Oudehoven
 • Hoefslag 4
 • 4205NK Gorinchem
 • Ilsa Voois
 • Vestigingsmanager
+31620507467

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Gorinchem

Elke leerling is anders. Iedereen leert verschillend en heeft verschillende talenten. Daarom is het belangrijk dat er voor iedere leerling begeleiding toegankelijk is die op hem of haar is aangepast. Dit is precies wat wij doen in de huiswerkbegeleiding. Bij de intake kijken we, samen met jou en jouw ouders, precies wat jij nodig hebt. We stellen samen leerdoelen, waar wil je graag beter in worden? Op basis van je leerdoelen stellen we een plan op met punten waar we in de begeleiding samen aan werken. We richten ons hierbij vooral op belangrijke studievaardigheden (zoals bijvoorbeeld plannen en de verschillende manieren om te leren), maar ook op jouw motivatie en hoe jij je voelt als het aankomt op school.  Gedurende het schooljaar kijken we vaak op deze doelen terug en passen we begeleiding zo nodig aan. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben wij nauw contact met jouw mentor. Kortom, alles om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, zodat je het hopelijk allemaal snel weer zelfstandig kan!

Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles kan je contact met de Vestigingsmanager opnemen via e-mail of telefoon. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek kunnen we kennismaken, vragen beantwoorden en de mogelijkheden bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van Lyceum Oudehoven.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Gorinchem kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Een voordeel van huiswerkbegeleiding op de eigen schoollocatie volgen, is dat je in jouw vertrouwde omgeving blijft. Met alle middelen bij de hand, kan je aan de slag. De huiswerkbegeleiding wordt aangeboden in vaste lokalen in een rustige omgeving en in kleine groepen. Je resultaten en vorderingen worden in ons eigen leerlingvolgsysteem bijgehouden. Aan het begin van de middag wordt afgesproken waar die dag aan gewerkt wordt. Naast aandacht voor het inplannen van het huiswerk, het nakijken en overhoren, wordt er ook gekeken naar aandachtsvakken.

  Bijles

  Meer zelfvertrouwen, betere prestaties of meer plezier in het vak gewenst? Dan kan bijles uitkomt bieden. Tijdens deze één op één begeleiding krijg je uitgebreide uitleg voor een specifiek vak en wordt er geoefend met de stof
  De bijles wordt gegeven op school, aangepast aan jouw rooster. Er is contact met ouders over de hulpvraag bij het vak en indien nodig wordt de docent van het betreffende vak benaderd.