Haaksbergen

Onze Lyceo vestigingen in Haaksbergen

Huiswerkbegeleiding in Haaksbergen

Heb jij moeite om je huiswerk te plannen en op een effectieve manier voor je toetsen te leren? Of ben jij op zoek naar een rustig plekje in Haaksbergen of omgeving waar je geconcentreerd kan werken? Dan is huiswerkbegeleiding de ideale ondersteuning.

Voor onze huiswerkbegeleiding hoef je echt niet ver te reizen, want ook in Haaksbergen kun je bij Lyceo terecht. Op onze Lyceo vestiging Haaksbergen Jhr. Von Heijdenstraat ben je van harte welkom. Doordat we samenwerken met een aantal scholen in Haaksbergen en omgeving, zit er altijd een vestiging bij jou in de buurt waar je terecht kunt. Zo vind je ons bijvoorbeeld ook in Enschede op het Stedelijk Lyceum Kottenpark en op onze zelfstandige vestiging Hengelo Centrum – Burgemeester Jansenplein. Wil je meer weten over onze werkwijze? Ga dan naar onze pagina over huiswerkbegeleiding.

Bijles in Haaksbergen

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles. Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert. Misschien vind je bepaalde vakken lastig, of loop je achter met de stof. Jouw kennisniveau is bij Lyceo het vertrekpunt. Je krijgt een-op-een begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Zo zorgen we ervoor dat jij precies de aandacht krijgt die jij nodig hebt. Onze begeleiders houden je voortgang bij en bespreken deze met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is.

Meer weten over alles rondom bijles bij Lyceo? Zoals wat bijles precies inhoudt, de voordelen van bijles, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over bijles.

Examentraining in Haaksbergen

Ook in de omgeving van Haaksbergen geven wij examentrainingen. Een grote hoeveelheid middelbare scholieren uit Haaksbergen en omgeving, zoals Buurse, Honesch, Langelo, Holthuizen, Eppenzolder en Rutbeek maken jaarlijks de eindexamens. Om die reden zit Lyceo op meerdere locaties in de omgeving van Haaksbergen om examentraining te verzorgen. Zowel leerlingen van het vmbo, havo en vwo kunnen een examentraining volgen. Er wordt altijd gezorgd voor rustige werkplekken, een gezellige sfeer en deskundige begeleiding. Je kunt training volgen op diverse middelbare scholen, maar ook op onze vestiging Lyceo Hengelo Centrum – Burgemeester Jansenplein.

Meer weten over alles rondom examentraining bij Lyceo? Lees meer op onze uitgebreide pagina over examentraining of bekijk de mogelijkheden voor het boeken van een training in de omgeving van Haaksbergen.