Vestiging afbeelding
 • Lyceo Haaksbergen – Jhr. von Heijdenstraat
 • Jhr. von Heijdenstraat 13 a
 • 7481EC Haaksbergen

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Lyceo Haaksbergen – Jhr. von Heijdenstraat

  Iris Berger

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Iris Berger en ik ben de Vestigingsmanager van Lyceo Haaksbergen. Wij creëren op onze locatie een prettige sfeer waarin leerlingen zich thuis voelen en zo goed mogelijk tot leren kunnen komen. Door te leren plannen en de juiste studievaardigheden toe te passen ontwikkelen leerlingen zelfstandigheid. Een kwaliteit die ze meenemen tijdens de gehele loopbaan. Elke leerling leert op zijn of haar eigen manier en als begeleider vind ik het belangrijk dat iedereen zijn eigen manier vindt. Samen met mijn collega’s help ik leerlingen leren plannen en proberen we het leren weer leuk te maken.

  Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Haaksbergen

  Lyceo heeft in Haaksbergen inmiddels meer dan 750 leerlingen succesvol door zien stromen naar het vervolgonderwijs. Het studielandschap bestaat uit 1 grote ruimte van in totaal 170 vierkante meter en is modern en nieuw ingericht. We hebben een productieve leeromgeving gecreëerd, waar ook ruimte is voor persoonlijke aandacht. We vinden het belangrijk dat leerlingen zich op hun gemak voelen. Een team van bevlogen begeleiders helpt je op een manier die bij jou past. Ze helpen je met het structureren van je huiswerk en hebben de benodigde kennis waarmee ze zorgen dat vragen beantwoord worden. Ze bieden ook je handvatten om studievaardigheden eigen te maken.

  Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles kun je contact met de Vestigingsmanager opnemen via de e-mail of telefoon. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

  Let op: deze locatie is voor alle leerlingen uit Haaksbergen en omgeving geopend.

  Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Basisschool bijles >
  • StudieKeuzeAdvies >
  • Het Lyceo Examenjaar >

  Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding is er aandacht voor planning, overzicht en structuur. Jouw kind krijgt bij ons de mogelijkheid om op een rustige plek huiswerk te maken en vragen te stellen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van toetsen en het leren zelfstandig te werken.

  Bijles

  Een vaste begeleider geeft je kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Je zoon of dochter leert zelfstandig en gestructureerd te werken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand. Onze bijlessen zijn op locatie en online te volgen en zijn flexibel in te plannen wanneer het jouw kind het beste uitkomt.

  Basisschool bijles

  Soms heeft een kind op de basisschool extra hulp nodig met taal of rekenen, maar daar is in de klas niet altijd genoeg tijd en ruimte voor. Met persoonlijke en positieve aandacht helpen wij leerlingen van groep 3 tot en met 8 met hun schoolwerk.

  StudieKeuzeAdvies

  Overweeg je om volgend schooljaar aan een hogeschool of universiteit in Nederland te beginnen? Als je nog niet zeker weet welke studie je wilt volgen, kun je professionele hulp inschakelen. Bij StudieKeuzeAdvies bieden we begeleiding in vier bijeenkomsten om je te helpen een passende studiekeuze te maken. Samen met een ervaren studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die echt bij je past.

  Het Lyceo Examenjaar

  Een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarmee jij en je kind volledig worden ontzorgd. Dat is het Lyceo Examenjaar. We begeleiden je kind op de eigen school of op een van onze vestigingen met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast krijgt je kind een Lyceo Samenvatting en toegang tot ons digitale leerplatform Lyceo Examen Oefenen. Dit kan desgewenst worden aangevuld met StudieKeuzeAdvies en examenvreesreductietraining. Je kind krijgt kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt toegang tot onze digitale leeromgeving, vol extra oefenmateriaal voor alle examenvakken. Samen met een persoonlijke begeleider werken we aan het einddoel: het diploma behalen! Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart