Lyceo Haarlem – Zijlweg

Lyceo Haarlem – De beste begeleiding gewoon om de hoek

Deze vestiging van Lyceo is gehuisvest aan de Zijlweg in Haarlem. Deze vestiging is geopend voor alle leerlingen, van elk niveau en iedere jaarlaag, uit de buurt. Op de vestiging zorgt onze Vestigingsmanager voor een fijne, vertrouwde sfeer waar leerlingen en studenten zich al snel thuis voelen. Naast een rustige plek om huiswerk te maken, bieden wij op deze locatie huiswerkbegeleiding en bijles aan. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

 

 

Hedda Behrendt - de Soeten

Vestigingsmanager

Mijn naam is Hedda en ik ben manager van Lyceo Haarlem Zijlweg. Ik heb de tweedegraads Lerarenopleiding Biologie gevolgd en destijds ook voor de klas gestaan op middelbare scholen. Ik heb gewerkt als Projectmanager Fondsenwerving voor goede doelen en ook ruim 7 jaar als Remedial Teacher van basisschoolleerlingen. Bij Lyceo werken we met deskundige en persoonlijke begeleiding van leerlingen in een gastvrije omgeving. We helpen hen met hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Mijn team en ik werken vol energie daar elke dag weer aan.

 • Lyceo Haarlem – Zijlweg
 • Zijlweg 148 A
 • 2015BJ Haarlem
 • Hedda Behrendt - de Soeten
 • Vestigingsmanager
+31682332060

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Het is niet altijd eenvoudig om te moeten leren, plannen en je huiswerk te maken. Veel leerlingen kunnen daarom een steuntje in de rug gebruiken. Als je huiswerkbegeleiding bij ons volgt, krijg je hulp met het plannen van je werk zodat je overzicht hebt over wat je moet doen. Terwijl je bij ons in een rustige omgeving werkt, lopen er ervaren begeleiders rond om je uitleg te geven of te overhoren. Je ouders kunnen je ontwikkelingen volgen in ons leerlingvolgsysteem.

  Bijles

  Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. In het uur legt de begeleider de lesstof uit en kan jij allerlei vragen stellen of de opdrachten doornemen. Daarnaast deelt de begeleider zijn/haar handige tips en tricks. Hierdoor worden de moeilijke vakken weer leuk!

  Basisschoolbegeleiding

  Heeft uw kind moeite met spelling, keersommen of begrijpend lezen? Bij Lyceo Haarlem bieden wij basisschoolbegeleiding voor leerlingen van groep 3 tot en met groep 8. Deze begeleiding is op maat gemaakt, gericht op uw kind, om uw kind voor te bereiden op een volgend leerjaar of de middelbare school. Tijdens de begeleiding oefenen we met lezen, schrijven en rekenen. Dit doen we aan de hand van onze eigen lesmateriaal: Lyceo Junior. In groep 7 en 8 besteden we ook extra aandacht aan de Entree- en/of Citotoets. Onze begeleiders zijn ervaren in het werken met kinderen in de basisschoolleeftijd. Zij hebben een pedagogische achtergrond en zullen samen één op één met uw kind werken aan de vaardigheden. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.

  StudieKeuzeAdvies

  Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.

  Lyceo Examenjaar

  Wil je er zeker van zijn dat je het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jou met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van je diploma. En het mooie is dat je hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.