Lyceo Haarlem – Zijlweg

Lyceo Haarlem – De beste begeleiding gewoon om de hoek

Deze vestiging van Lyceo is gehuisvest aan de Zijlweg in Haarlem. Deze vestiging is geopend voor alle leerlingen, van elk niveau en iedere jaarlaag, uit de buurt. Op de vestiging zorgt onze vestigingscoordinator voor een fijne, vertrouwde sfeer waar leerlingen en studenten zich al snel thuis voelen. Naast een rustige plek om huiswerk te maken, bieden wij op deze locatie huiswerkbegeleiding en bijles aan. 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 10.00 – 1845 uur.
Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur.

Hedda Behrendt

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Hedda en ik ben manager van Lyceo Haarlem Zijlweg. Ik heb de tweedegraads Lerarenopleiding Biologie gevolgd en destijds ook voor de klas gestaan op middelbare scholen. Ik heb gewerkt als Projectmanager Fondsenwerving voor goede doelen en ook ruim 7 jaar als Remedial Teacher van basisschoolleerlingen. Bij Lyceo werken we met deskundige en persoonlijke begeleiding van leerlingen in een gastvrije omgeving. We helpen hen met hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Mijn team en ik werken vol energie daar elke dag weer aan.

  • Lyceo Haarlem – Zijlweg
  • Zijlweg 148 A
  • 2015BJ Haarlem
  • Hedda Behrendt
  • Vestigingscoördinator
+31682332060

Huiswerkbegeleiding

Het is niet altijd eenvoudig om te moeten leren, plannen en je huiswerk te maken. Veel leerlingen kunnen daarom een steuntje in de rug gebruiken. Als je huiswerkbegeleiding bij ons volgt, krijg je hulp met het plannen van je werk zodat je overzicht hebt over wat je moet doen. Terwijl je bij ons in een rustige omgeving werkt, lopen er ervaren begeleiders rond om je uitleg te geven of te overhoren. Je ouders kunnen je ontwikkelingen volgen in ons leerlingvolgsysteem.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. In het uur legt de begeleider de lesstof uit en kan jij allerlei vragen stellen of de opdrachten doornemen. Daarnaast deelt de begeleider zijn/haar handige tips en tricks. Hierdoor worden de moeilijke vakken weer leuk!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie