Lyceo Heerhugowaard – Trinitas College Han Fortmann

Trinitas College Han Fortmann – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding en bijles in Heerhugowaard volg je bij Lyceo op het Trinitas College Han Fortmann. Bij Lyceo is je kennisniveau het vertrekpunt. Wij werken samen met school, zodat de lijntjes kort zijn.  In deze samenwerking leggen wij de focus op wat je al kunt en weet en hoe je dit uit kan breiden. Zo maak je bij Lyceo duurzame studievaardigheden eigen en kun je ook op individueel niveau worden geholpen! 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 17.30 uur. 

Asma Azougagh

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Asma Azougagh, vanuit Lyceo ben ik de vestigingscoördinator  op het Trinitas College Han Fortmann. Ik ontmoet u graag op één van de ouderavonden die vanuit de school worden georganiseerd, maar u kunt uiteraard ook langskomen of een afspraak met mij maken. Met de achtergrond Maatschappelijk werk en Dienstverlening houd ik mij graag bezig met de ontwikkeling van de leerlingen. Communicatie is de sleutel van succes. Ik sta altijd open voor een gesprek om een jaar voor ieder leerling succesvol te laten slagen.

  • Lyceo Heerhugowaard – Trinitas College Han Fortmann
  • Beukenlaan 1
  • 1701DA Heerhugowaard
  • Asma Azougagh
  • Vestigingscoördinator
+31610803915

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Heerhugowaard

Bij Lyceo vinden wij het belangrijk dat jij je gehoord voelt als leerling. We luisteren naar de dingen waar je moeite mee hebt en de dingen die eigenlijk al goed gaan en proberen hierin te kijken naar wat jij nodig hebt. Ook kun je met al je vragen en al de dingen die je bezighouden bij de vestigingscoördinator of begeleiders terecht. Ook vinden we het erg leuk om te horen wat jou als persoon bezig houdt. 

Niet iedereen is hetzelfde en maar goed ook! Of je nu moeite hebt met (een deel van de) studievaardigheden, jezelf motiveren of faalangstig bent, bij Lyceo kijken we naar je startpunt en naar welk punt je graag naartoe zou willen werken. Want uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat je zelfstandig wordt in je eigen kunnen en doen. Wat wil je bereiken met deze ondersteuning? We werken er met jou naar toe om zo zelfstandig mogelijk te worden, maar hoe doe je dit nou? Dit zijn vragen en onderdelen waar wij samen met jou mee aan de slag gaan. Zo kijken we naar wat jij nodig hebt en in welke stappen wij deze doelen kunnen bereiken.

Nieuwsgierig geworden naar onze vestiging en lijkt het je leuk om even bij ons te komen buurten of wil je graag meer informatie? Neem dan even contact met mij op. Mogelijk tot snel!

Huiswerkbegeleiding

Als je effectiever je huiswerk leert maken, merk je dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die je belangrijk vindt. Lyceo helpt daarbij! De huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Hierbij gaan wij uit van jouw eigen kracht en werken wij toe naar zelfstandigheid. Voor jou bekent dit minder stress en hopelijk betere resultaten! Samen met jou stellen we een persoonlijk plan op, met je eigen doelen. Onze begeleiders staan klaar om je uitleg te geven en je leerwerk te overhoren. Je vorderingen zijn te volgen in ons leerlingvolgsysteem, dat jij en je ouders thuis kunnen bekijken.

Bijles

Heb je moeite met één of meerdere vakken bij jou op school? Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je hopelijk beter presteert. De bijlessen worden verzorgd door on ze bijlesbegeleiders, die ruime ervaring hebben in het geven van bijlessen of het verzorgen van examentrainingen. Ook bij bijles werken wij met een leerlingvolgsysteem, zodat je precies kunt zien wat je hebt behandeld tijdens de bijlessen en waar je nog aandacht aan kunt besteden.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie