Lyceo Heerhugowaard – Trinitas College Han Fortmann

Trinitas College Han Fortmann – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding en bijles in Heerhugowaard volg je bij Lyceo op het Trinitas College Han Fortmann. Bij Lyceo is je kennisniveau het vertrekpunt. Wij werken samen met school, zodat de lijntjes kort zijn.  In deze samenwerking leggen wij de focus op wat je al kunt en weet en hoe je dit uit kan breiden. Zo maak je bij Lyceo duurzame studievaardigheden eigen en kun je ook op individueel niveau worden geholpen! 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.30 uur tot 18.00 uur. 

Kim Vriend

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Kim Vriend. Ik heb Psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit en Universiteit Leiden. Daar heb ik veel kennis op gedaan en ook veel over mezelf geleerd. Bij  het ondersteunen van leerlingen vind ik een positieve en persoonlijke aanpak belangrijk. In samenwerking met de school wil ik ervoor zorgen dat de leerlingen het beste kunnen halen uit hun schooltijd.

  • Lyceo Heerhugowaard – Trinitas College Han Fortmann
  • Beukenlaan 1
  • 1701DA Heerhugowaard
  • Kim Vriend
  • Vestigingscoördinator
+31610803915

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Heerhugowaard

Bij Lyceo kijken we samen met de leerling naar waar hij/zij behoefte aan heeft en maken naar aanleiding daarvan een persoonlijk plan. Met al je vragen kun je bij de vestigingscoördinator of begeleiders terecht. Ook vinden we het erg leuk om te horen wat jou als persoon bezig houdt.

Niet iedereen is hetzelfde en maar goed ook! Of je nu moeite hebt met (een deel van de) studievaardigheden, jezelf motiveren of faalangstig bent, bij Lyceo kijken we naar je startpunt en doelen waar jij graag naartoe zou willen werken. Want uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat je zelfstandig wordt in je eigen kunnen en doen.

We bieden onder andere huiswerkbegeleiding en bijlessen aan. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in kleine groepen, zodat de leerlingen in een rustige omgeving huiswerk kunnen maken en er persoonlijke aandacht voor de leerling is. De bijlessen zijn één op één met een begeleider die gespecialiseerd is in dat vak. Dit kun je volgen in je eigen vertrouwde omgeving op school. Doordat we contact onderhouden met de school kunnen we de begeleiding zo passend mogelijk maken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Lyceo? Kom dan een keer langs om kennis te maken! We kunnen een geheel vrijblijvend gesprek inplannen om te kijken naar welke vorm van begeleiding het beste bij jou past. Mogelijk tot snel!

Huiswerkbegeleiding

Als je effectiever je huiswerk leert maken, merk je dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die je belangrijk vindt. Lyceo helpt daarbij! De huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden. Hierbij gaan wij uit van jouw eigen kracht en werken wij toe naar zelfstandigheid. Voor jou bekent dit minder stress en hopelijk betere resultaten! Samen met jou stellen we een persoonlijk plan op, met je eigen doelen. Onze begeleiders staan klaar om je uitleg te geven en je leerwerk te overhoren. Je vorderingen zijn te volgen in ons leerlingvolgsysteem, dat jij en je ouders thuis kunnen bekijken.

Bijles

Heb je moeite met één of meerdere vakken bij jou op school? Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je hopelijk beter presteert. De bijlessen worden verzorgd door on ze bijlesbegeleiders, die ruime ervaring hebben in het geven van bijlessen of het verzorgen van examentrainingen. Ook bij bijles werken wij met een leerlingvolgsysteem, zodat je precies kunt zien wat je hebt behandeld tijdens de bijlessen en waar je nog aandacht aan kunt besteden.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie