Lyceo Helmond – Carolus Borromeus

Carolus Borromeus – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Helmond biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur.

Evi van den Elzen

Vestigingscoördinator

Hallo! Mijn naam is Evi van den Elzen en ik ben vestigingscoördinator op het Carolus Borromeus College in Helmond. Ik werk met een positieve instelling en vind ook persoonlijke aandacht voor elke leerling belangrijk. Leerlingen worden op onze locatie gezien en gehoord.

  • Lyceo Helmond – Carolus Borromeus
  • Markesingel 2
  • 5707DJ Helmond
  • Evi van den Elzen
  • Vestigingscoördinator
+31630038875

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op Carolus Borromeus wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie