Lyceo – Hoofddorp Kruisweg

Lyceo Hoofddorp – Kruisweg

Huiswerkbegeleiding in Hoofddorp volg je bij Lyceo. Onze vestiging ligt op fietsafstand van het Kaj Munk College, het Hoofdvaart College, de Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp en het Haarlemmermeer Lyceum. Ook leerlingen van het Herbert Vissers college en het Hageveld College komen naar Lyceo. Hier staat onze vestigingscoördinator met het team aan ervaren begeleiders voor je klaar om je te helpen met inhoudelijke vragen of met het maken van een goede planning. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur.

April van Straten

Vestigingscoördinator

Mijn naam is April van Straten. Ik ben samen met Isaura Kerkhof de vestigingscoördinator op deze locatie in Hoofddorp. Ik ben hiervoor als begeleider werkzaam geweest op deze vestiging en daar heb ik geleerd dat een luisterend oor erg belangrijk voor de ouder en het kind is. Wij bieden leerlingen samen met ons team van begeleiders een rustige plek. Samen werken we aan een schooltijd met meer structuur door te helpen bij de planning.

  • Lyceo – Hoofddorp Kruisweg
  • Kruisweg 971 B
  • 2132CE Hoofddorp
  • April van Straten
  • Vestigingscoördinator
+31653859534

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Hoofddorp

Heb je moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Lyceo. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Isaura Kerkhof
Vestigingscoördinator

Op deze vestiging in Hoofddorp kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Plannen, samenvatten, lezen, opdrachten maken, presentaties voorbereiden, woordjes leren, grammatica oefenen... Er komt een hoop kijken bij al dat huiswerk en wij bij CSB bieden de uitkomst! Een groep vaste begeleiders gaat samen met jou aan de slag met je dag- of weekplanner. Er wordt aandacht besteed aan belangrijke studievaardigheden zoals plannen, samenvatten en het ‘echt’ leren van een tekst. Iedere leerling is anders, daarom vinden wij samen met jou een passende aanpak en leerstrategie om samen te ontdekken wat het beste voor jou werkt. In de huiswerkbegeleiding leer je om zelfstandig je werk aan te pakken, zodat je het uiteindelijk zelf kan.

Bijles

Heb je hulp nodig bij één bepaald vak omdat je achterloopt of heb je nog even een extra duwtje in de rug nodig voor een proefwerk? Dan is bijles de uitkomst! Tijdens een bijles krijg je één-op-één uitleg van een begeleider die aan strenge criteria iis onderworpen en ruime kennis heeft van één of meerdere vakken. Een begeleider zal samen met jou een uur aan de slag gaan om over je lastige vak meer uitleg te geven. Het fijne hieraan is, dat de begeleider de volle aandacht voor jou heeft! Zo worden de moeilijke vakken weer beter te doen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie