Lyceo Hoorn – Tabor College Werenfridus

Lyceo Hoorn – Tabor College Werenfridus

– De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Sinds 2011 heeft Lyceo in Hoorn een vestiging op het Tabor College, afdeling Werenfridus, in De Keijzerstraat. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Hoorn? Dan ben je bij ons van harte welkom! Op deze locatie bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Tabor College Werenfridus.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Melissa Gramsma

Vestigingsmanager

Mijn naam is Melissa Gramsma en ik ben de Vestigingsmanager van Lyceo op het Tabor College Werenfridus in Hoorn. Met een achtergrond in de Toegepaste Psychologie houd ik mij graag bezig met het gedrag van leerlingen en aanpassingsstrategieën voor leerlingen, om zo een optimale leeromgeving te creëren. Ook probeer ik zoveel mogelijk te investeren in een goede werkrelatie, zodat leerlingen en hun omgeving zich open durven te stellen en de samenwerking gestimuleerd kan worden. Tijdens de begeleiding leg ik de focus op passende en positieve begeleiding, het activeren van motivatie en hierbij oplossingsgericht te werk gaan. Communicatie is wat mij betreft het allerbelangrijkste.

 • Lyceo Hoorn – Tabor College Werenfridus
 • De Keyzerstraat 1
 • 1624BX Hoorn
 • Melissa Gramsma
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra hulp en aandacht nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en haar docententeam staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Wij zijn doordeweeks van maandag t/m vrijdag geopend van 14.15 tot 18.00 uur. In het weekend zijn wij gesloten. Wij zijn met de telefoon te bereiken via het nummer 022 974 53 95

Lokaal op school
In het Tabor College, afdeling Werenfridus heeft Lyceo beschikking over een eigen ruimte waar je in alle rust je huiswerk kunt maken.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding begint, kom je samen met je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet je wat Lyceo voor jou an betekenen en kan Alice een persoonlijke plan van aanpak voor je samenstellen.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Hoorn kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Vind jij het lastig om je huiswerk goed te plannen of heb je moeite met het effectief leren van toetsen? Dan is huiswerkbegeleiding wat voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding helpen we je goed te plannen, kan je vragen stellen over de stof en controleren we het leerwerk om na te gaan of je het goed kent. Dit levert meer vrije tijd en betere resultaten op!

  Bijles

  Heb jij één of meerdere vakken waar je moeite mee hebt en sta je daardoor onvoldoende? Heb jij behoefte aan extra ondersteuning? Meld je dan aan voor bijles! Bijles kan je helpen om de stof van het vak dat je lastig vindt beter te begrijpen en verwerken. Je krijgt persoonlijke, een-op-een begeleiding van een bijlesdocent, zodat je precies de aandacht en hulp krijgt die je nodig hebt. Zo krijg jij dat moeilijke vak snel onder de knie!

  Studiecoaching

  Vind jij het lastig om al je schoolwerk goed te plannen en organiseren? Zou je daar extra hulp en aandacht bij kunnen gebruiken? Leer plannen met studiecoaching. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij de focus ligt op het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Hierbij ligt de nadruk vooral op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. Dit zijn vaardigheden waar je de rest van je leven wat aan hebt! Behoefte aan meer informatie? Daarvoor kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Ben jij goed in het zelfstandig maken van je huiswerk, maar is het daar thuis te druk voor? Zoek je een rustige plek waar je geconcentreerd kan werken? Kom dan langs voor huiswerkklas! Tijdens huiswerkklas maak je 's middags in een groepje van 15 tot 20 leerlingen je huiswerk, onder toezicht van een docent. Dan heb je daarna vrije tijd over voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Naar de brugklas gaan is voor veel leerlingen een grote stap. Deze training is speciaal voor brugklassers, zodat ze goed voorbereid deze nieuwe periode in kunnen gaan. Je oefent veel in studievaardigheden en met handige, praktische tips maak jij een goede start op je nieuwe school! Interesse? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Krijg jij het benauwd als je hoort dat je een toets moet maken of een presentatie moet geven? Haal je slecht cijfers, ondanks dat je je goed voorbereid? Hiervan kan faalangst de oorzaak zijn. Wij kunnen je helpen je faalangst te verminderen door het geven van faalangstreductietraining. Je leert wat faalangst is en hoe je het herkent, maar vooral hoe je ermee om moet gaan, zodat jij controle krijgt over je faalangst! Meer weten over deze training? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.