Lyceo Lent – Citadel College

Lent Citadel College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Lent verzorgen we huiswerkbegeleiding op het Citadel College. We bieden je een rustige werkplek in een vertrouwde omgeving. Je kunt hier terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Er staat een enthousiast team van begeleiders voor je klaar om je alle hulp te bieden die je nodig hebt om goede resultaten te behalen op school. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Lent – Citadel College
 • Griftdijk Noord 9 a
 • 6663AA Lent
 • Samiré Hamoen
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Lent

  Iedere leerling is uniek en de begeleiding wordt aangesloten op jouw behoeftes. We richten ons op het aanleren en versterken van studievaardigheden, waarbij we ook je sterke kanten zoveel mogelijk proberen in te zetten. We werken met vaste begeleiders, zodat we elkaar goed leren kennen en je je snel op je gemak voelt. Binnen de school hebben we ook contact met bijvoorbeeld je mentor, of een vakdocent. Dit doen we in overleg met jou om bijvoorbeeld een toets in te zien.

  Daarnaast houden we dagelijks een logboek voor je bij. Hier staat in wat je die dag hebt gedaan, hoe dat ging en of er bijzonderheden waren. Je ouders kunnen online inloggen en dit lezen. We staan voor je klaar om je te helpen je vaardigheden te versterken, zodat je resultaten op school kunnen verbeteren en je meer zelfvertrouwen krijgt. Met de handvatten die je krijgt zal je op den duur weer zelfstandig kunnen worden, zodat je de begeleiding niet meer nodig hebt.

  Samiré Hamoen

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Samiré Hamoen en ik ben de vestigingsmanager bij het Citadel College in Lent. Mijn achtergrond ligt in de sociaalpedagogische hulpverlening. Tijdens mijn studie heb ik op meerdere plekken ervaring opgedaan in het werken met leerlingen. Als vestigingsmanager hoop ik een fijne bijdrage te kunnen leveren aan de leerlingen voor een succesvolle middelbareschooltijd. Ik vind maatwerk ontzettend belangrijk en probeer altijd aan te sluiten bij de leerling en de behoeftes. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de ouders betrokken zijn bij het onderwijs van hun kind(eren). Vragen? Neem gerust contact met me op!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Minimaal 3 middagen per week werkt je kind aan het plannen en maken van huiswerk. We maken een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat specifiek wordt samengesteld voor de doelstellingen en wensen van jouw zoon of dochter. Hij of zij maakt hiervoor de Studievaardigeden- en Motivatietest. Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. We helpen bij het voorbereiden en overhoren van toetsen en we leren je kind zelfstandig en gestructureerd te werken. Het streven is om tijdens de huiswerkbegeleiding het maak- en leerwerk volledig af te ronden. Dat geeft rust thuis.

  Bijles

  Bijles

  Een vaste begeleider geeft je kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Je zoon of dochter leert zelfstandig en gestructureerd te werken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand. Onze bijlessen zijn op locatie en online te volgen en zijn flexibel in te plannen wanneer het jouw kind het beste uitkomt.

  Studiecoaching

  Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Studiecoaching bij Lyceo is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heeft jouw zoon of dochter voor de rest van hun leven plezier van. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Toetsweekopvangklas

  De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor van groot belang. Met onze toetsweekopvangklas (TWOK) zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

  Vestiging op kaart