Lyceo Lent – Citadel College

Lent Citadel College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Lent verzorgen we huiswerkbegeleiding op het Citadel College. We bieden je een rustige werkplek in een vertrouwde omgeving. Je kunt hier terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Er staat een enthousiast team van begeleiders voor je klaar om je alle hulp te bieden die je nodig hebt om goede resultaten te behalen op school. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Samiré Hamoen

Vestigingsmanager

Mijn naam is Samiré Hamoen en ik ben de vestigingsmanager bij het Citadel College in Lent. Mijn achtergrond ligt in de sociaalpedagogische hulpverlening. Tijdens mijn studie heb ik op meerdere plekken ervaring opgedaan in het werken met leerlingen. Als vestigingsmanager hoop ik een fijne bijdrage te kunnen leveren aan de leerlingen voor een succesvolle middelbareschooltijd. Ik vind maatwerk ontzettend belangrijk en probeer altijd aan te sluiten bij de leerling en de behoeftes. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de ouders betrokken zijn bij het onderwijs van hun kind(eren). Vragen? Neem gerust contact met me op!

 • Lyceo Lent – Citadel College
 • Griftdijk Noord 9 a
 • 6663AA Lent
 • Samiré Hamoen
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Lent

Iedere leerling is uniek en de begeleiding wordt aangesloten op jouw behoeftes. We richten ons op het aanleren en versterken van studievaardigheden, waarbij we ook je sterke kanten zoveel mogelijk proberen in te zetten. We werken met vaste begeleiders, zodat we elkaar goed leren kennen en je je snel op je gemak voelt. Binnen de school hebben we ook contact met bijvoorbeeld je mentor, of een vakdocent. Dit doen we in overleg met jou om bijvoorbeeld een toets in te zien.

Daarnaast houden we dagelijks een logboek voor je bij. Hier staat in wat je die dag hebt gedaan, hoe dat ging en of er bijzonderheden waren. Je ouders kunnen online inloggen en dit lezen. We staan voor je klaar om je te helpen je vaardigheden te versterken, zodat je resultaten op school kunnen verbeteren en je meer zelfvertrouwen krijgt. Met de handvatten die je krijgt zal je op den duur weer zelfstandig kunnen worden, zodat je de begeleiding niet meer nodig hebt.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Als je kiest voor huiswerkbegeleiding, kom je op vaste dagen naar ons toe, als je laatste lessen zijn afgelopen. Bij binnenkomst is er even ruimte voor ontspanning, wat te drinken en wat lekkers. We starten met het bijwerken van de planning. Samen kijken we welk werk er is opgegeven en wat er geleerd moet worden. Daarbij bespreken we hoe je aan de slag gaat. Wanneer alles duidelijk is ga je zelfstandig aan het werk. Begeleiders lopen constant rond om te kijken of alles goed gaat en helpen je waar nodig. Als het werk voor die dag af is en geleerd, wordt dit gecontroleerd en/of overhoord. Iedere dag dat de je aanwezig bent geweest wordt het logboek bijgehouden, waarin je ouders ook mee kunnen lezen wat er die dag gedaan is. Zo houden we de communicatie transparant en kunnen we snel actie ondernemen als het nodig is. Elke leerling heeft een persoonlijk plan met leerdoelen. Zo wordt er op de huiswerkbegeleiding een vaste structuur aangeboden waarbinnen je op een persoonlijke en individuele manier begeleid wordt.

  Bijles

  Tijdens onze bijles krijgt je kind één-op-één begeleiding van een ervaren begeleider, gericht op zijn of haar specifieke vragen. Bijles is waardevol om eventuele opgelopen achterstanden voor een vak weg te werken. Maar ook als je kind geen achterstanden heeft, en de stof voor een vak is bijvoorbeeld weggezakt, is het belangrijk daar nu iets aan te doen. Onze bijlessen kunnen direct geregeld worden, zijn flexibel in te plannen en mogelijk voor alle vakken en elk niveau.

  Toetsweekondersteuningsklas

  De toetsweek is het moment waarop leerlingen alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met de toetsweek ondersteuningsklas zorgen we er samen voor dat uw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Meer informatie? Neem dan contact op met vestigingsmanager Samiré.