Lyceo Maassluis – Lentiz Reviuslyceum

Lentiz Reviuslyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Deze vestiging van Lyceo is gevestigd in het Lentiz Reviuslyceum in Maassluis. Na je laatste les ga je in je vertrouwde omgeving aan de slag met je huiswerk. Je kan bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Van maandag tot en met donderdag kan je bij ons terecht, van 14.00 tot 18.00 uur.

Saida Bouazzati

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Saida Bouazzati en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator bij Lyceo op het Lentiz Reviuslyceum. Ik ben afgestudeerd als pedagoog, gedurende mijn studie heb ik gewerkt als studiebegeleidster. Ik ben mij bewust van de diversiteit van de leerlingen; ieder leerling heeft een eigen persoonlijkheid, talenten en struikelblokken. Begeleiding op maat is daarom mijn uitgangspunt. Mijn einddoel is het vertrouwen en zelfstandigheid van de leerling vergroten. Door samen met de leerling, ouders en school te overleggen wordt dit in de praktijk bewerkstelligd. En niet te vergeten: onze leuke begeleiders die vakinhoudelijk ondersteuning bieden!

  • Lyceo Maassluis – Lentiz Reviuslyceum
  • Reviusplein 8
  • 3141SV Maassluis
  • Saida Bouazzati
  • Vestigingscoördinator
+31630039107

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Maassluis

Ons team van begeleiders en de vestigingscoördinator ondersteunen je tijdens de huiswerkbegeleiding en de bijlessen. Wij benaderen onze leerlingen op een positieve manier. We laten zien dat fouten maken niet erg is en dat je vragen mag stellen. Wij kijken naar jou als persoon en stellen met jou en je ouders persoonlijke doelen vast. Tussentijds zullen de doelen geëvalueerd worden, indien nodig passen wij deze doelen aan. We begeleiden je in het eigen maken van studievaardigheden, zoals plannen en effectief leren. Vaardigheden waar je tijdens je hele schoolcarrière gebruik van kan maken!

Met de docenten houden wij contact over de voortgang van de leerlingen. Wij voeren overleg, zodat wij jou de juiste begeleiding kunnen bieden, en zodat wij direct kunnen inhaken op specifieke situaties. Je ontwikkelingen zijn voor je ouders te volgen in ons eigen leerlingvolgsysteem.

Voor vragen over de huiswerkbegeleiding en de bijlessen, kan je contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij bespreken hoe wij jou de beste begeleiding kunnen bieden.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van Lentiz Reviuslyceum.

Op deze vestiging in Maassluis kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Huiswerk maken en leren, hoe pak je dat het beste aan? Tijdens de huiswerkbegeleiding gebeurt er meer dan alleen maar werken aan je huiswerk. Naast dat je je vragen bij de begeleiders kwijt kunt over de vakken, helpen we je ook met plannen, structureren en studievaardigheden. Onze begeleiders staan voor je klaar. Je krijgt antwoorden op vragen hoe jij je maak- en leerwerk het beste kunt aanpakken, hoe je effectief kunt leren en hoe jij je schoolprestaties kunt verbeteren. Iedereen werkt aan zijn eigen leerdoelen. Daarnaast kijken ze je huiswerk na en overhoren ze je leerwerk voor je toetsen, zodat je met een gerust hart naar huis kan gaan!

Bijles

Het kan zijn dat je een vak op school hebt waar je wat meer moeite met de inhoud hebt. Door middel van onze bijlessen kun je je cijfer ophalen! Samen met een zorgvuldig geselecteerde bijlesbegeleider werk je aan dit vak en krijg je de kans om extra te oefenen met de stof. De begeleiding is één-op-één, in een aparte ruimte en met een ontspannen sfeer. Al je vragen kun je stellen aan de begeleider. Je kunt kiezen uit een strippenkaart voor 5 of 10 uur. Die uren kun je inzetten op ieder gewenst moment.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie