Lyceo Maassluis – Lentiz Reviuslyceum

Lentiz Reviuslyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Deze vestiging van Lyceo is gevestigd in het Lentiz Reviuslyceum in Maassluis. Na je laatste les ga je in je vertrouwde omgeving aan de slag met je huiswerk. Van maandag tot en met donderdag kan je bij ons terecht, van 14.00 tot 18.00 uur.

Mijn naam is Rossa Helms en ik ben de vestigingscoördinator op het Lentiz Reviuslyceum. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, waar ik klinische neuropsychologie heb gestudeerd. Naast mijn functie als vestigingscoördinator, ben ik ook werkzaam als zorgprofessional bij een organisatie die begeleiding biedt aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een psychiatrische stoornis, verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Samen met mijn team gedreven begeleiders motiveren wij leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. Wij zorgen ervoor dat ieder kind de persoonlijke aandacht krijgt die het nodig heeft om zijn of haar studievaardigheden te verbeteren. Ook zorgen wij voor een rustige, positieve en veilige omgeving waarbij uw zoon of dochter zich voortdurend kan ontwikkelen.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Maassluis

Ons team van begeleiders en de vestigingscoördinator ondersteunen je tijdens de huiswerkbegeleiding en de bijlessen. Wij benaderen onze leerlingen op een positieve manier. We laten zien dat fouten maken niet erg is en dat je vragen mag stellen. Wij kijken naar jou als persoon en stellen met jou en je ouders persoonlijke doelen vast. Tussentijds zullen de doelen geëvalueerd worden, indien nodig passen wij deze doelen aan. We begeleiden je in het eigen maken van studievaardigheden, zoals plannen en effectief leren. Vaardigheden waar je tijdens je hele schoolcarrière gebruik van kan maken!

Met de docenten houden wij contact over de voortgang van de leerlingen. Wij voeren overleg, zodat wij jou de juiste begeleiding kunnen bieden, en zodat wij direct kunnen inhaken op specifieke situaties. Je ontwikkelingen zijn voor je ouders te volgen in ons eigen leerlingvolgsysteem.

Voor vragen over de huiswerkbegeleiding en de bijlessen, kan je contact met mij opnemen via e-mail of telefoon. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij bespreken hoe wij jou de beste begeleiding kunnen bieden.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van Lentiz Reviuslyceum.

Op deze vestiging in Maassluis kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Huiswerk maken en leren, hoe pak je dat het beste aan? Tijdens de huiswerkbegeleiding gebeurt er meer dan alleen maar werken aan je huiswerk. Naast dat je je vragen bij de begeleiders kwijt kunt over de vakken, helpen we je ook met plannen, structureren en studievaardigheden. Onze begeleiders staan voor je klaar. Je krijgt antwoorden op vragen hoe jij je maak- en leerwerk het beste kunt aanpakken, hoe je effectief kunt leren en hoe jij je schoolprestaties kunt verbeteren. Iedereen werkt aan zijn eigen leerdoelen. Daarnaast kijken ze je huiswerk na en overhoren ze je leerwerk voor je toetsen, zodat je met een gerust hart naar huis kan gaan!

Bijles

Het kan zijn dat je een vak op school hebt waar je wat meer moeite met de inhoud hebt. Door middel van onze bijlessen kun je je cijfer ophalen! Samen met een zorgvuldig geselecteerde bijlesbegeleider werk je aan dit vak en krijg je de kans om extra te oefenen met de stof. De begeleiding is één-op-één, in een aparte ruimte en met een ontspannen sfeer. Al je vragen kun je stellen aan de begeleider. Je kunt kiezen uit een strippenkaart voor 5 of 10 uur. Die uren kun je inzetten op ieder gewenst moment.

  • Lyceo Maassluis – Lentiz Reviuslyceum
  • Reviusplein 8
  • 3141SV Maassluis
  • Rossa Helms
  • Vestigingscoördinator
+31683703996

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie