Lyceo Oss – Het Hooghuis, locatie Titus Brandsma Lyceum

Oss – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Oss biedt Lyceo Huiswerkbegeleiding en Bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

Mijn naam is Anne Segeren en ik ga aan de slag als vestigingscoördinator op onze nieuwe locatie voor huiswerkbegeleiding bij het Titus Brandsma Lyceum. Mijn oprechte interesse gaat uit naar leerlingen inzicht geven in eigen talenten. Als orthopedagoog en voormalig huiswerkbegeleider heb ik veel inzicht in leerprocessen en ervaring met het aanleren van leerstrategieën. Samen met mijn begeleidersteam help ik leerlingen efficiënter te studeren en effectiever problemen op te lossen. De betekenis van mijn werk is dat kinderen meer zelfvertrouwen krijgen in studeren waardoor ook de motivatie groeit om zelfstandig met huiswerk aan de slag te gaan. Met veel persoonlijke aandacht en enthousiasme sta ik klaar om alle leerlingen van passende hulp te voorzien!

 

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op Het Hooghuis wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

  • Lyceo Oss – Het Hooghuis, locatie Titus Brandsma Lyceum
  • Molenstraat 30
  • 5341GD Oss
  • Anne Segeren
  • Vestigingscoördinator
+31613473733

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie