Het Bouwens van der Boijecollege – Panningen

Het Bouwens van der Boijecollege – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Panningen biedt Lyceo Huiswerkbegeleiding en Bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag; 14.00 – 17.30 uur in lokaal A156

Astrid Houtappels

Mijn naam is Astrid Houtappels en ik ben vestigingscoördinator op het Bouwens van der Boijecollege. Ik geloof erin dat iedere leerling een talent heeft en uniek is. Mijn achtergrond ligt in het begeleiden van mensen op het gebied van persoonlijke – en loopbaanontwikkeling. Ik weet hoe moeilijk het is om gemotiveerd te blijven als je dat ene lastige vak moet doen. Terwijl soms dát vak cruciaal is voor de vervolgkeuze. Samen vinden we een manier om er een succes van te maken. Loop gerust eens bij me binnen!

  • Het Bouwens van der Boijecollege – Panningen
  • Minister Calsstraat 10
  • 5981VT Panningen
  • Astrid Houtappels
+31613070108

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Panningen

Wij werken met een team van enthousiaste en ervaren begeleiders. Persoonlijke aandacht vinden wij enorm belangrijk maar zeker ook het ervaren van successen. Naast plannen en studievaardigheden kun je dus bij onze begeleiders terecht voor vakinhoudelijke vragen. We ondersteunen je bij maak- en leerwerk, maken gezellig een praatje met je in de pauzes maar bieden je ook een luisterend oor als je dat even nodig hebt. We zorgen ervoor dat jij met plezier kunt werken. Want wat je met plezier leert, vergeet je nooit meer.

Ben je benieuwd? Kom gewoon een keer binnen lopen en als je wilt loop je eens lekker mee in de huiswerkbegeleiding. Als je liever eerst informatie wilt of een gesprek wilt inplannen dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan gerust contact met me op via email of telefoon.

Op deze vestiging in Panningen kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op LOCATIE wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie