Lyceo Roosendaal – Admiraal Lonckestraat

Huiswerkbegeleiding in Roosendaal aan de Admiraal Lonckestraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De vestiging van Lyceo in Roosendaal ligt vlakbij het Centraal station en het Norbertuscollege. Sinds enkele jaren staan wij hier voor leerlingen uit de omgeving klaar. Zoek je huiswerkbegeleiding of bijles in Roosendaal, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden we ook huiswerkklassen, faalangstreductietraining, brugklastraining en studiecoaching. Alles om leren leuk te maken. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Annette Bekkers

Vestigingsmanager

Goedendag, ik ben Annette Bekkers en ga al wat jaren mee binnen Lyceo. Coachen in combinatie met onwijs is één van de dingen waar mijn passie ligt. Dit zie je ook terug op de vestiging bij ons in Roosendaal. Ik en mijn team van enthousiaste begeleiders staan voor jullie klaar om plezier in leren (terug) te krijgen, want leren doen we immers ons hele leven.
Heb jij vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Roosendaal – Admiraal Lonckestraat
 • Admiraal Lockestraat 1 a
 • 4702XH Roosendaal
 • Annette Bekkers
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Roosendaal

Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar. Elke leerling die hulp kan gebruiken bij het schoolwerk kan bij ons terecht. Ben jij een slechte planner? Of weet je eigenlijk niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Lyceo. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Kennis maken

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Lyceo is en zodat de Vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Heb je hulp nodig bij het organiseren van je huiswerk? Studiekring staat voor je klaar om je te helpen! Tijdens de huiswerkbegeleiding van Studiekring maken we samen een duidelijke, haalbare planning. Je toetsen worden voorbereid en overhoord, maakwerk wordt gemaakt en nagekeken en je kan vakinhoudelijke vragen stellen.

  Bijles

  Als je moeite hebt met één bepaald vak, of een achterstand hebt opgelopen, Kan je bij ons bijles volgen! Een bijles is altijd individueel en wordt gegeven door een begeleider die het vak goed beheerst. Bij deze begeleider kan je in een uur tijd je vragen stellen en samen oefenen. De bijlessen worden gegeven in een apart lokaal, zodat er in alle rust gewerkt kan worden. Je opgedane kennis kan je meteen toepassen op je huiswerk!

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschool, de naam zegt het al; het legt de basis voor het schoolleven van uw kind. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Tijdens een-op-een begeleiding werken we aan het vak waar jouw zoon of dochter moeite mee heeft, zodat ook dit moeilijke vak weer leuk wordt.

  Huiswerkklas

  Heb jij geen problemen met het zelfstandig maken van je huiswerk, maar heb je daar wel een rustige omgeving voor nodig? En kun je die plek thuis niet vinden? Dan is huiswerkklas de oplossing. Hier maak je samen met een aantal andere leerlingen je huiswerk onder toezicht van een begeleider. Wil je meer weten, of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.

  Studiecoaching

  Heb jij het maken van mindmaps nog niet helemaal onder de knie? Kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het maken van een goede planning wat het leren van woordjes of theorie betreft? Dan is studiecoaching de oplossing. Hier werk je niet aan de vakinhoudelijke kennis, maar aan je studievaardigheden. Vaardigheden waar je de rest van je leven wat aan hebt! Om je aan te melden kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Een nieuwe klas, werken met een lesrooster en verschillende docenten. Het kan best een verandering zijn. Met brugklastraining bereiden ervaren studiecoaches aankomende brugklassers voor op alles wat hen te wachten staat, zodat ze vol vertrouwen kunnen beginnen aan deze nieuwe periode in hun leven. Om je aan te melden kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Faalangstreductietraining

  Kun jij wel eens in paniek raken zodra je hoort dat er weer een presentatie aankomt? Klap je dicht tijdens een toets? Dat kan faalangst zijn en daar kan deze faalangstreductietraining bij helpen. In zes bijeenkomsten leer je je angst herkennen en nog belangrijker; hoe je er het beste mee om kunt gaan zodat jij je faalangst de baas wordt. Voor meer informatie, en om je aan te melden, kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.