Lyceo Rotterdam – GSR

GSR Gereformeerde Scholengemeenschap Randstad – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo Huiswerkbegeleiding op de GSR Rotterdam is gevestigd in de school zelf. De school is gelegen aan de rand van Rotterdam, vlakbij Capelle aan den IJssel, waar zowel leerlingen van de school zelf als een beperkt aantal leerlingen van buiten de school terecht kunnen voor Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles in Rotterdam. Deze vestiging biedt ruimte voor leerlingen uit elk leerjaar en elk niveau. In een rustig lokaal ga je direct aansluitend aan school aan de slag. We creëren een rustige omgeving die je de mogelijkheid biedt om je goed op je huiswerk te concentreren. Daarnaast helpen we je onder andere met plannen, en kun je al je vragen stellen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Naomi Soares

Vestigingsmanager

Mijn naam is Naomi Soares en ik ben de vestigingsmanager op het GSR in Rotterdam. Samen met het team van begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. Tijdens mijn studie Toegepaste Psychologie heb ik veel ervaring opgedaan in o.a. het coachen, trainen en begeleiden van jongeren. Samen met het begeleidersteam zetten wij ons op het GSR in om de leerlingen in een fijne werksfeer te helpen bij het huis- en leerwerk én ondersteunen wij hen om studievaardigheden te ontwikkelen waar zij de rest van hun schoolcarrière profijt van zullen hebben!

 • Lyceo Rotterdam – GSR
 • Valenciadreef 15
 • 3067WL Rotterdam
 • Naomi Soares
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam

Vanuit Lyceo hebben we een goede samenwerking met mentoren, zorgcoördinatoren en studiebegeleiders van de GSR, waardoor we de zorg van leerlingen kunnen afstemmen en de leerlingen zo optimaal kunnen begeleiden. Het vergroten van de zelfstandigheid en het verbeteren van de schoolprestaties staan hierin centraal. Daarnaast kijken we ook vooral naar jouw individuele leerdoelen. Ieder op zijn eigen manier en tempo, dat vinden wij belangrijk. Er staat een ervaren en enthousiast team aan begeleiders voor je klaar om je te ondersteunen bij plannen, maken en leren van je huiswerk. Elke begeleider heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en daarmee kunnen we je de ondersteuning bieden die je nodig hebt. Het team staat onder leiding van de Vestigingsmanager.

We bieden diverse diensten aan zoals huiswerkbegeleiding, bijles en voor de examenleerlingen een speciaal op maat gemaakt pakket: Lyceo Examenjaar. Heb je interesse? Neem gerust contact op met de Vestigingsmanager. De contact gegevens vind je op deze pagina.

Ben je benieuwd? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Er is altijd ruimte voor een kennismakingsgesprek en leerlingen zijn van harte welkom om een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Rotterdam kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Misschien vind je het lastig om je huiswerk goed te plannen of weet je niet goed hoe je je moet voorbereiden op een toets. Bij ons kun je maandag t/m donderdag terecht voor huiswerkbegeleiding waarin we aan de slag gaan met de dingen die jij moeilijk vind. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. We helpen je met plannen van huiswerk, het voorbereiden en overhoren van toetsen en leren zelfstandig te werken. Samen werken we aan je zelfstandigheid en betere resultaten.

  Bijles

  Veel leerlingen hebben vakken waar ze wat meer moeite mee hebben. Heb jij dit ook en zou je graag meer grip op de stof willen? Wil je je cijfer verbeteren, loop je misschien achter met de stof of wil je met meer vertrouwen je toetsen in? Op de GSR Rotterdam werken ervaren en zorgvuldig getrainde bijlesgevers, die ervoor klaar staan om jou te helpen. De bijles vindt plaats in een rustige studieruimte of een lokaal. Samen met de bijlesbegeleiders ga je aan de slag met de stof. Je bent niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen, jij kiest zelf samen met jouw bijlesbegeleider een geschikt moment. Hoe handig is dat!