Lyceo Rotterdam – Wartburg College, locatie Revius

Wartburg College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is sinds najaar 2015 actief op het Wartburg College, locatie Revius. Deze reformatorische school ligt in Rotterdam Alexander. Hier bieden we huiswerkbegeleiding en bijles aan. De begeleiding is aangepast aan de identiteit van de school wat ervoor zorgt dat we goed aansluiten bij de behoeftes en wensen van de leerlingen en ouders. De begeleiding wordt gegeven in een rustige vleugel van het gebouw en naast de kantoren van het zorgteam en de teamleiders, waardoor het contact met school altijd warm is.

Openingstijden

We zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 14.30 tot 18.00, bid- en dankdagen uitgesloten.

Evie van Buuren

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager op het Wartburg College, locatie Revius in Rotterdam zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!
Heeft u vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Rotterdam – Wartburg College, locatie Revius
 • President Rooseveltweg 11
 • 3068TR Rotterdam
 • Evie van Buuren
 • Vestigingsmanager
+31657186177

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Rotterdam

De huiswerkbegeleiding sluit aan na schooltijd, de leerling gaat meteen bij ons aan de slag. Hierdoor hoeft de leerling minder of niets meer thuis te doen. De begeleiders helpen met leren, overhoren, plannen en beantwoorden eventuele vragen. Op regelmatige basis heeft de Vestigingsmanager contact met de ouders en tijdens de ouderavonden is er ook een inloopspreekuur. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen via de mail of telefoon.

Naast huiswerkbegeleiding en bijles bieden we in samenwerking met Lyceo ook examentrainingen en rekentoetstrainingen aan. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neemt u gerust contact op via de contactgegevens op deze pagina.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Wartburg College. Als je daar niet op school zit, neem dan contact met ons op om te informeren naar andere mogelijkheden in de buurt.

Openingstijden

 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • 14:30 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Rotterdam kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Op het Wartburg College, locatie Revius wordt de huiswerkbegeleiding in een rustig gedeelte van de school gegeven. De huiswerkbegeleiding is erop gericht leerlingen te helpen leren leren. Door structuur, rust en duidelijkheid helpen we de leerling en leert hij zelfstandig te werken, plannen en leren. Een team van gedreven begeleiders staat altijd klaar voor de leerlingen, maar ook voor de ouders. Door deze samenwerking werken we allemaal aan hetzelfde doel: betere schoolresultaten en een leerling die het schoolwerk zelf aankan.

  Bijles

  Soms loopt de leerling achter of loopt hij vast bij een specifiek vak. Bijles is dan de oplossing. De bijlessen worden één-op-één in een apart lokaal op het Wartburg College, locatie Revius gegeven. Er wordt een begeleider gezocht die de leerling precies kan helpen. Zo krijgt de leerling de persoonlijke ondersteuning die hij op dat moment nodig heeft.