Bijlesnetwerk Rozendaal – Het Rhedens

Rozendaal Het Rhedens – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Bij Bijlesnetwerk op Het Rhedens in Rozendaal ondersteunen wij je op de manier die bij jou past. Met bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding als je hulp kan gebruiken bij studievaardigheden als plannen en structureren, en met bijles als bepaalde vakken extra lastig zijn. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur. 

Kiki Ubbink

Vestigingscoördinator

  • Bijlesnetwerk Rozendaal – Het Rhedens
  • Kleiberglaan 1
  • 6891DK Rozendaal
  • Kiki Ubbink
  • Vestigingscoördinator
+31613818970

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Rozendaal

Op Het Rhedens Rozendaal ondersteunt Bijlesnetwerk je op de manier die bij jou past. Met bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding als je hulp kan gebruiken bij studievaardigheden als plannen en structureren, en met bijles of examentrainingen als bepaalde vakken extra lastig zijn. Je werkt met een vaste begeleider die ook contact houdt met je ouders en de school. Op die manier werken we samen aan de verbetering van je resultaten op school, je zelfvertrouwen, en je plezier op school.

 

Huiswerkbegeleiding

Na het volgen van je lessen kom je op je vaste dagen naar huiswerkbegeleiding. Als je even op verhaal bent gekomen met wat te drinken en wat lekkers, plannen we je huiswerk in voor de komende week en bespreken we hoe je daarmee aan de slag gaat. We werken daarbij met een plan waarin jouw eigen leerdoelen zijn opgenomen. Eenmaal aan het werk, is er altijd een begeleider beschikbaar voor vragen, controle en overhoren. In het logboek houden we je werk bij, zodat ook je ouders op de hoogte zijn van de stappen die je maakt. Zo werk jij gestructrureerd aan het verbeteren van je studievaardigheden!

Bijles

Heb je problemen met specifieke vakken? Die lossen we op met bijles! Je krijgt hierbij hulp van vaste begeleiders met vakkennis die je bijspijkeren op moeilijke onderdelen van de lesstof. Je krijgt een uur individuele begeleiding, waarbij je alle vragen kan stellen en samen kan oefenen. Zo krijg jij de stof sneller in de vingers!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie