Lyceo Tubbergen – SG Canisius

SG Canisius – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Canisius in Tubbergen verzorgt Lyceo de huiswerkondersteuning. Er staat een team van enthousiaste begeleiders voor jou klaar, zij zullen jou de hulp bieden die jij nodig hebt om goede resultaten te behalen op school. Wij bieden huiswerkbegeleiding, bijles, coaching en speciaal voor de examenleerlingen bieden we een pakket op maat: het Lyceo Examenjaar.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Maykel Silderhuis

Vestigingsmanager

Mijn naam is Maykel Silderhuis en ik ben de Vestigingsmanager op de schoollocaties Canisius Almelo en Tubbergen. Samen met mijn team van enthousiaste begeleiders zorgen wij ervoor dat elke leerling het beste uit zichzelf naar boven haalt door individuele, positieve en enthousiaste begeleiding. Met behulp van mijn opleiding pedagogische wetenschappen en mijn ervaring met verschillende doelgroepen wil ik zorgen voor een goede sfeer waarin iedere leerling tot zijn recht komt.

 • Lyceo Tubbergen – SG Canisius
 • Huyerenseweg 1
 • 7651LR Tubbergen
 • Maykel Silderhuis
 • Vestigingsmanager
+31622728138

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Tubbergen

Of je nou in het eerste jaar van het vmbo zit, het laatste jaar van het vwo of wellicht tweetalig onderwijs volgt: elk schooljaar en niveau kent zijn eigen uitdagingen. Dit kan betrekking hebben op het aanleren studievaardigheden, maar ook vakinhoudelijk kunnen bepaalde vakken soms best lastig zijn. Lyceo kijkt naar wat jij nodig hebt om je optimaal verder te ontwikkelen. Hiervan heb jij zowel op de korte- als op de lange termijn profijt. Wat dacht je van betere cijfers op je volgende rapport? Of door een punt hoger toch net dat ene examen halen? Maar dat niet alleen: ook in je latere (school-)carrière zal je nog regelmatig de vaardigheden toepassen die wij je hier aanleren.

Op het Canisius zien we leren als een proces waarin leerlingen kunnen groeien. In het begin begeleiden we leerlingen hand-in-hand. Iedereen leert op zijn of haar eigen manier en samen met jou proberen we te ontdekken welke manier voor jou werkt. Je zult merken dat je na een tijd onze hulp steeds minder nodig hebt en steeds meer zelfstandig te werk gaat. In die fase treden onze begeleiders dan ook steeds meer op de achtergrond.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Lyceo? Je kan altijd even langslopen, ook zijn wij te bereiken via telefoon en e-mail. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan ingepland worden om te bespreken met welke dienst we je het beste kunnen helpen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van SG Canisius in Tubbergen

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Bij het starten van het traject worden er persoonlijke doelen opgesteld, met deze doelen ga je aan de slag. Tussentijds worden deze doelen, samen met jou en je ouders, gemonitord en geëvalueerd. Indien nodig wordt de begeleiding aangepast. Samen met je ouders en school kunnen we overleggen zodat de begeleiding altijd aansluit bij jouw behoeftes. We bespreken wat jij nodig hebt om je optimaal verder te ontwikkelen. Tijdens de huiswerkbegeleiding leren we je plannen, maak je je huiswerk en wordt je overhoord door onze begeleiders. We houden een logboek bij, om je vorderingen bij te houden. Dit logboek kunnen jij en je ouders thuis inkijken.

  Bijles

  Bij de bijles van Lyceo op het Canisius kun je vakspecifieke problemen individueel met een begeleider aanpakken. Jij kunt tijdens deze één-op-één begeleiding bepalen wat er tijdens de bijlessen besproken wordt, zo zorg jij ervoor dat de bijles zoveel mogelijk aansluit bij de problemen waar jij tegenaan loopt. De bijlessen worden aangesloten op je rooster en worden gegeven in de vertrouwde omgeving van je eigen school!