SG Were Di – Valkenswaard

Op een moderne en ruimte locatie in Valkenswaard biedt Lyceo huiswerkbegeleiding aan. Van maandag tot en met vrijdag kunnen leerlingen tussen 14.00 en 18.00 uur bij ons terecht om aan de slag te gaan met hun school- en huiswerk. Tijdens de begeleiding geven wij actieve en persoonlijke aandacht aan de leerling, waarmee wij de leerling stimuleren het beste uit zichzelf te halen zijn zijn of haar ambities waar te maken. Wij bieden daarnaast ook vakspecifieke hulp aan in de vorm van bijles. In samenwerking met de school helpt Lyceo de leerling zo zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen!

Marjolijn van der Aa

Vestigingscoördinator

Graag stel ik mezelf voor: ik ben Marjolijn van der Aa. Met veel plezier en toewijding vervul ik de functie van vestigingscoordinator bij Lyceo op het SG Were Di in Valkenswaard. Mijn passie voor het onderwijs is begonnen tijdens mijn studie Geschiedenis aan de universiteit en is daarna eigenlijk alleen maar groter geworden. Inmiddels heb ik de nodige ervaring opgedaan in de wereld van de huiswerkbegeleiding, zowel leidinggevend als begeleidend. Ik ben er van overtuigd dat het voor iedere leerling mogelijk moet zijn om zijn of haar schooltijd zo goed mogelijk te doorlopen. Persoonlijke aandacht en planning op maat staan tijdens onze begeleiding centraal. Ik vind het belangrijk dat iedere leerling zich gehoord en gezien voelt. Op deze manier probeer ik samen met mijn team van begeleiders een optimale leeromgeving te creëren voor de leerling en er voor te zorgen dat leerlingen met meer zelfvertrouwen én plezier hun schoolcarrière tot een succes kunnen maken!

  • SG Were Di – Valkenswaard
  • Merendreef 1
  • 5553CC Valkenswaard
  • Marjolijn van der Aa
  • Vestigingscoördinator
+31654928040

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op Valkenswaard wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie