Lyceo Waalwijk – Willem van Oranje College

Willem van Oranje College- De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is te vinden op het Willem van Oranje College in Waalwijk, de Gaard 4. Alleen leerlingen die op deze school zelf zitten, kunnen terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Je kan ons vinden in ons vaste lokaal in het hoofdgebouw, waarbij je ook toegang hebt tot het computerlokaal. Doordat wij in school gevestigd zijn, kunnen wij snel en direct contact opnemen met  je docenten, mentoren en onderwijsondersteunend personeel. Op deze manier kunnen wij je zo optimaal mogelijk begeleiden. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 14.15 tot 17.30 uur.

Dieudonnee van Gestel

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Dieudonnee van Gestel en ik ben vestigingscoördinator van Lyceo op het Willem van Oranje College in Waalwijk. Ik ben afgestudeerd als Toegepast Psycholoog en heb ervaring opgedaan in onder andere de psychiatrie, het speciaal voortgezet onderwijs en de ambulante hulpverlening. Samen met mijn team aan vaste begeleiders en natuurlijk in samenwerking met docenten en ouders/verzorgers, ga ik er alles aan doen om uw zoon of dochter zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

  • Lyceo Waalwijk – Willem van Oranje College
  • De Gaard 4
  • 5146AW Waalwijk
  • Dieudonnee van Gestel
  • Vestigingscoördinator
+31657779316

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Waalwijk

We werken met een team van ervaren en enthousiaste begeleiders. Deze begeleiders staan altijd klaar om je te helpen. Ze ondersteunen je met het maken van een planning en het oefenen met studievaardigheden. Elke begeleider heeft zijn eigen specialiteit en vakgebied, zodat de leerlingen ook vakinhoudelijk zo goed mogelijk geholpen kunnen worden. Het team wordt aangestuurd door vestigingscoördinator Dieudonnee, samen zorgen zij voor de beste begeleiding!

Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingscoördinator; de contactgegevens vind je hiernaast op deze pagina.

Ben je benieuwd? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Er is altijd tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent ook van harte welkom om eens een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Willem van Oranje College.

Op deze vestiging in Waalwijk kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Vind je het fijn om geholpen te worden met je huiswerk, om vragen te stellen als je er niet uitkomt en om te leren in een rustige omgeving? Dan is huiswerkbegeleiding wat voor jou! Tijdens huiswerkbegeleiding helpen we je niet alleen op vakinhoudelijk gebied, maar ook op het gebied van studievaardigheden zoals leren leren en plannen. Bij Lyceo bieden we jou de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt.
Huiswerkbegeleiding van Lyceo is meer dan alleen het maken- en leren van je huiswerk. We kijken ook naar de meest effectieve manier van leren, die bij jou past. Tijdens een kennismakingsgesprek maken we een plan van aanpak, dat helemaal op jou gericht is. Tussentijds zijn er regelmatig contactmomenten met de ouders, zodat dit plan bijgesteld kan worden naar wat jij op dat moment nodig hebt. Iedere leerling is anders, werkt in een ander tempo en leert op zijn eigen manier. Met het team van enthousiaste begeleiders staan wij voor je klaar, zodat jij straks zelfstandig en met meer zelfvertrouwen je schoolcarrière vervolgt!

Bijles

Heb je soms even een steuntje in je rug nodig, extra uitleg voor een bepaald vak of wil je gewoon je cijfers verbeteren? Dan is bijles wat voor jou! Tijdens bijles krijg je persoonlijke begeleiding van één van onze begeleiders voor een vak dat je op dat moment lastig vindt. De bijles is altijd 1-op-1 en vindt plaats in een aparte ruimte. Hierdoor is de aandacht echt op jou gevestigd en zullen lastige vakken je niet meer in de weg staan.

Basisschoolbegeleiding

De basisschooltijd is een belangrijke periode. Uw kind maakt een enorme groei door. In mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. De juiste begeleiding bereidt uw kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Lyceo biedt basisschoolbegeleiding aan voor kinderen van groep 3 tot en met 8. Er wordt gekeken naar welke vakken uw kind lastig vindt en daar gaan we extra aandacht aan besteden. We merken dat de één op één begeleiding zorgt dat het zelfvertrouwen van de leerling wordt vergroot en dat hij of zij weer plezier krijgt in het leren.

De begeleiders hebben een pedagogische opleiding. En zijn ervaren in werken met kinderen in de basisschoolleeftijd. Ze maken gebruik van eigen lesmateriaal; Lyceo Junior. Daarmee oefenen ze lezen, schrijven en rekenen. In groep 7 & 8 wordt extra aandacht besteed aan de Entree- en/of Citotoets.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie