Lyceo Woerden – Polanerbaan

Huiswerkbegeleiding in Woerden aan de Polanerbaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op 5 minuten lopen van station Woerden en het Minkema College, zit de vestiging van Lyceo. In de ruim opgezette vestiging, verdeeld over 2 verdiepingen met veel licht helpen wij al vele jaren leerlingen met hun huiswerk.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Woerden – Polanerbaan
 • Polanerbaan 13 N
 • 3447GN Woerden
 • Danie Veltman
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Woerden

  Op 5 minuten lopen van station Woerden en het Minkema College, zit de vestiging van Lyceo. In de ruim opgezette vestiging, verdeeld over 2 verdiepingen met veel licht helpen wij al 12 jaar leerlingen met hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar. Voordat je start met huiswerkbegeleiding, of een van onze andere diensten, kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Lyceo is en zodat de Vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

  Onze locatie

  Lyceo Woerden ligt op fietsafstand van het Minkema College en het Kalsbeek College. Lekker dichtbij op de route van school naar huis.

  Danie Veltman

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Danie Veltman en ik heet jou van harte welkom op de vestiging in Woerden. Op deze zelfstandige locatie bieden wij leerlingen van het primair- en voortgezet onderwijs, de ondersteuning en begeleiding die zij nodig hebben. We hebben een enthousiast team van begeleiders die samen met jou en je kind gaan kijken waar we bij kunnen helpen. Hoe pakken we dit aan? We voeren een persoonlijk gesprek om de wensen te bespreken. Daarnaast behouden wij natuurlijk contact om te reflecteren op de voortgang. Onze locatie heeft genoeg werkplekken, zodat jouw kind rustig aan de slag kan. Successen zijn er om gevierd te worden, daarom zorgen wij voor een positieve werksfeer! Heb jij vragen of wil je eens komen kijken op onze locatie? Dan horen wij dit graag!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Bij huiswerkbegeleiding bij Lyceo wordt er gezorgd voor een dagelijkse structuur en een rustige leeromgeving. Door met een vast team van begeleiders te werken, kunnen zij en jouw kind elkaar snel leren kennen en krijgt jouw zoon of dochter de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. De begeleiders overhoren het leerwerk, controleren het maakwerk en kunnen je kind ook uitleg geven als hij of zij een vakinhoudelijke vraag heeft. Daarnaast leren we je kind plannen en leren, zodat hij of zij makkelijker en beter toetsen kan voorbereiden. Als ouder kun jij de ontwikkelingen volgen in ons leerlingvolgsysteem.

  Bijles

  Bijles

  Wil jouw kind meer zekerheid over bepaalde vakken? Loopt hij of zij achter met de lesstof? Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kan jouw kind met al zijn of haar vragen terecht. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleiding, en in een ontspannen sfeer. Wij bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft.

  Basisschool bijles

  Basisschoolbegeleiding

  Heb jij een zoon of dochter op de basisschool? En merk je dat hij of zij niet goed kan meekomen met lezen, taal of rekenen? Dan ondersteunen we je kind graag met een-op-een bijles. Tijdens de begeleiding helpen we je kind doelgericht om de taal- en rekenvaardigheid te verbeteren met ons eigen lesmateriaal: Lyceo Junior. In groep 8 is er ruimte voor voorbereiding op de doorstroomtoets.

  Studiecoaching

  Efficiënt huiswerk maken en toetsen voorbereiden zijn voor sommige leerlingen grote uitdagingen. Waar begin je? Hoe behoud je structuur? En hoe zorg je ervoor dat je je huiswerk op tijd afrondt én de stof onder de knie hebt? Daar willen wij jouw zoon of dochter graag bij helpen! Je kind gaat gedurende 10 weken, 1 uur per week aan de slag met een studiecoach om effectieve studievaardigheden te ontwikkelen. De zelfstandigheid, het zelfinzicht en het zelfvertrouwen groeien hierdoor. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Met zelfvertrouwen, goede resultaten en de juiste studievaardigheden het examenjaar doorkomen? Geef jouw kind een steuntje in de rug met Het Lyceo Examenjaar. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider stellen we een op maat gemaakt programma op, afgestemd op de behoeften en wensen van jouw kind. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Vindt jouw kind het eng om te presenteren? Is jouw kind altijd erg zenuwachtig voor een aankomende toets? Of blijft jouw zoon of dochter, ondanks uitgebreide voorbereidingen, niet goed presteren? Dan kan je kind bij ons terecht voor faalangsttraining. In zes bijeenkomsten van drie kwartier zorgen we ervoor dat hij of zij grip op zijn of haar faalangst krijgt. Leerlingen leren wat faalangst is, hoe het werkt en hoe ze ermee om moeten gaan, waarbij we werken aan een helder doel: vol zelfvertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht beginnen. Meer weten over deze training? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart