Lyceo Zaandam – St. Michaël College

St. Michaël College- De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op de tweede verdieping van het St. Michaël College verzorgen wij huiswerkbegeleiding, huiswerkklas, bijles en coaching. De huiselijke sfeer van de school, wordt meteen doorgezet bij Lyceo; je kan na je laatste les meteen bij ons terecht. Lyceo en het St. Michaël College werken nauw samen. Mentoren en afdelingsleiders hebben veel contact met de vestigingscoördinator, waardoor beide partijen op de hoogte zijn van de vorderingen van de leerlingen. Ook je ouders worden regelmatig geïnformeerd over je ontwikkelingen.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 14.30 tot 17.30 uur.

 

Elbert Top

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Elbert Top en tijdens mijn studie Human Resource Management heb ik mij verdiept in het coachen en in talentenontwikkeling. Hierin ben ik vervolgens werkzaam geweest als studiebegeleider van studenten en als voorlichter op middelbare scholen met betrekking tot sociale thema’s.  Met plezier werk ik samen met mijn team van begeleiders aan de ontwikkeling van de leerlingen. Wij ondersteunen hen bij het ontwikkelen van hun talenten en kwaliteiten, zodat ze deze kunnen in zetten tijdens hun studie. Ik geloof sterk dat elke leerling dit in zich heeft en dat de ontdekking hiervan van onschatbare waarden is, voor nu en in de toekomst. Wat ik hierin belangrijk vind is om een vertrouwensband op te bouwen met de leerling en deze te ontwikkelen in een veilige werkomgeving. Hierin samen met de leerling, ouders en de school te ontdekken waar we kunnen helpen om de leerprestaties te optimaliseren. Hierbij kunt u denken aan het ondersteunen bij het maken van een planning, het structureren van grote hoeveelheden lesstof, overhoren, coachen en het bieden van een rustige leeromgeving. Dit is naar mijn mening de basis om samen met de leerling te bouwen aan betere leerprestaties.

  • Lyceo Zaandam – St. Michaël College
  • Leeghwaterweg 7
  • 1509BS Zaandam
  • Elbert Top
  • Vestigingscoördinator
+31681509069

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zaandam

Samen met onze begeleiders maak je een planning voor je huiswerk en ga je aan de slag. We helpen je met je vragen en bieden je studievaardigheden aan die bij je passen, zodat je leert hoe je effectief huiswerk kan maken en leren. We bieden de ideale manier van werken in een rustige omgeving zodat jij je goed kunt concentreren en met plezier met je huiswerk bezig kunt zijn.

Wil je meer weten? Loop gerust eens binnen om kennis te maken! We zijn maandag tot en met donderdag aanwezig, van 14.30 uur tot 17.30 uur. Voor meer informatie kan je ook contact opnemen via de telefoon of e-mail, er is mogelijkheid tot het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het St. Michaël College.

Op deze vestiging in Zaandam kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Leren en huiswerk maken gaat niet altijd vanzelf. Veel leerlingen kunnen hierbij een steuntje in de rug gebruiken. Soms op het gebied van studievaardigheden, soms meer op vakinhoudelijk gebied. Tijdens onze begeleiding van één begeleider op zeven leerlingen word je op een persoonlijke manier geholpen bij het ontwikkelen van je studievaardigheden en word je geholpen bij de vakken die je moeilijk vindt. De begeleiders staan altijd open voor een praatje en ze willen graag weten hoe het met je gaat, zowel op school als thuis. We hebben fijne begeleiders met ieder hun eigen topvakken. Samen met jou gaan ze aan de slag, zodat jouw studieresultaten verbeteren en je met meer plezier naar school gaat!

Bijles

Tijdens de bijles bij het St. Michaël College krijg je één op één begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt, in een aparte ruimte. De begeleider heeft een uur lang alle aandacht voor jou en er is ook geen afleiding! Je krijgt vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord en kan met al je vragen bij de begeleider terecht. We zoeken een begeleider die goed bij je past. De moeilijke vakken worden hierdoor makkelijker, maar ook leuker! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren. Afspraken over dagen en tijdstippen worden in overleg met jou gemaakt.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie