Lyceo Zaandam – St. Michaël College

St. Michaël College- De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op de tweede verdieping van het St. Michaël College verzorgen wij huiswerkbegeleiding, huiswerkklas, bijles en coaching. De huiselijke sfeer van de school, wordt meteen doorgezet bij Lyceo; je kan na je laatste les meteen bij ons terecht. Lyceo en het St. Michaël College werken nauw samen. Mentoren en afdelingsleiders hebben veel contact met de vestigingscoördinator, waardoor beide partijen op de hoogte zijn van de vorderingen van de leerlingen. Ook je ouders worden regelmatig geïnformeerd over je ontwikkelingen.

 

Mijn naam is Désirée van Meggelen en ik ben de vestigingscoördinator van Lyceo op het Sint Michael college. Tijdens mijn opleiding Pedagogiek heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van leerlingen middels de minor: Coachen & begeleiden.  Wat ik belangrijk vind, is contact maken met de leerling en zijn omgeving (ouders en de school). Hierin speelt vertrouwen voor mij een essentiële rol. In mijn optiek ligt hier de basis voor goede begeleiding. Met mijn team van begeleiders onderzoek ik waar de talenten en valkuilen van de leerlingen liggen en sluiten wij zo goed mogelijk aan op wat de zij nodig hebben. Hierbij kunt u denken aan het ondersteunen bij het maken van een planning, het structureren van grote hoeveelheden lesstof, overhoren en het bieden van een rustige veilige leeromgeving.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zaandam

Samen met onze begeleiders maak je een planning voor je huiswerk en ga je aan de slag. We helpen je met je vragen en bieden je studievaardigheden aan die bij je passen, zodat je leert hoe je effectief huiswerk kan maken en leren. We bieden de ideale manier van werken in een rustige omgeving zodat jij je goed kunt concentreren en met plezier met je huiswerk bezig kunt zijn.

Wil je meer weten? Loop gerust eens binnen om kennis te maken! We zijn maandag tot en met donderdag aanwezig, van 14.30 uur tot 17.30 uur. Voor meer informatie kan je ook contact opnemen via de telefoon of e-mail, er is mogelijkheid tot het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het St. Michaël College.

Op deze vestiging in Zaandam kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Leren en huiswerk maken gaat niet altijd vanzelf. Veel leerlingen kunnen hierbij een steuntje in de rug gebruiken. Soms op het gebied van studievaardigheden, soms meer op vakinhoudelijk gebied. Tijdens onze begeleiding van één begeleider op zeven leerlingen word je op een persoonlijke manier geholpen bij het ontwikkelen van je studievaardigheden en word je geholpen bij de vakken die je moeilijk vindt. De begeleiders staan altijd open voor een praatje en ze willen graag weten hoe het met je gaat, zowel op school als thuis. We hebben fijne begeleiders met ieder hun eigen topvakken. Samen met jou gaan ze aan de slag, zodat jouw studieresultaten verbeteren en je met meer plezier naar school gaat!

Bijles

Tijdens de bijles bij het St. Michaël College krijg je één op één begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt, in een aparte ruimte. De begeleider heeft een uur lang alle aandacht voor jou en er is ook geen afleiding! Je krijgt vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord en kan met al je vragen bij de begeleider terecht. We zoeken een begeleider die goed bij je past. De moeilijke vakken worden hierdoor makkelijker, maar ook leuker! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren. Afspraken over dagen en tijdstippen worden in overleg met jou gemaakt.

  • Lyceo Zaandam – St. Michaël College
  • Leeghwaterweg 7
  • 1509BS Zaandam
  • Désirée van Meggelen
  • Vestigingscoördinator
+31681509069

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie