Lyceo Zaandijk – Saenredam College

Saenredam College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Saenredam College in Zaandijk biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan. Alle leerlingen van alle VMBO leerwegen en leerjaren kunnen bij ons terecht. We staan het hele schooljaar voor je klaar om jou de beste begeleiding te bieden. Je kan bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Heb je ondersteuning nodig bij het plannen, het maken van huiswerk, het leren van de lesstof, inhoudelijke vragen over een vak zoals wiskunde, moeite met begrijpend lezen, of is er behoefte aan een plek waar rustig en zonder afleiding het huiswerk gemaakt kan worden? Dan is Lyceo op het Saenredam College de ideale oplossing. Onze begeleiders en ik kijken ernaar uit om jou te mogen verwelkomen. We zijn geopend van maandag tot en met donderdag, van 14.20 tot 17.30 uur. Vrijdag gesloten.

April van Straten

Vestigingscoördinator

Mijn naam is April van Straten. Ik ben de vestigingscoördinator op deze locatie in Zaandam, samen met mijn team begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. Ik ben hiervoor als begeleider werkzaam geweest op een Lyceo vestiging en daar heb ik geleerd dat een luisterend oor erg belangrijk voor de ouder en het kind is. Wij bieden leerlingen samen met ons team van begeleiders een rustige plek. Samen werken we aan een schooltijd met meer structuur door te helpen bij de planning.

 • Lyceo Zaandijk – Saenredam College
 • Elvis Presleystraat 1
 • 1544LM Zaandijk
 • April van Straten
 • Vestigingscoördinator
+31658966771

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zaandijk

In een kennismakingsgesprek met jou en je ouders kijken we wat jij nodig hebt en stellen we persoonlijke doelen vast, waar wij je bij gaan helpen. Deze doelen zullen we regelmatig evalueren. Door onze goede samenwerking met het Saenredam College sluit onze begeleiding optimaal aan op het verbeteren van je schoolprestaties. Door de input van je mentor en vakdocenten, bieden we handvatten om je schoolprestaties te verbeteren. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit  en besteden daarom naast structuur en je huiswerk ook aandacht aan gezonde voeding, goede nachtrust en voldoende beweging zodat jij op jouw niveau optimaal kan presteren. Daarnaast kunnen we door deze samenwerking een deel van onze diensten voor een gereduceerd tarief aanbieden.

Wil je meer informatie? Je kan contact opnemen via de telefoon of e-mail, zodat ik al je vragen kan beantwoorden. We kunnen ook een kennismakingsgesprek inplannen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van Saenredam College.

Openingstijden

 • 14:20 - 17:30
 • 14:20 - 17:30
 • 14:20 - 17:30
 • 14:20 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Zaandijk kun je terecht voor:

  Bijles

  Kan je wel wat hulp gebruiken bij dat ene lastige vak? Bijles is de ideale vakinhoudelijke ondersteuning op het Saenredam. Je krijgt individuele begeleiding in het vak waar je moeite mee hebt. Hiermee kunnen je schoolprestaties enorm verbeteren! Tijdens de bijles kan je al je vragen stellen, kan je samen oefenen en je eventuele achterstanden wegwerken. Je bepaalt samen met de begeleider op welke middag en tijdstip je bijles zal plaatsvinden en hierdoor sluit het goed aan op je rooster van school.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie