Lyceo Zaandijk – Het Saenredam College

Het Saenredam College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Saenredam College in Zaandijk biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan. Alle leerlingen van alle VMBO leerwegen en leerjaren kunnen bij ons terecht. We staan het hele schooljaar voor je klaar om jou de beste begeleiding te bieden. Je kan bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Heb je ondersteuning nodig bij het plannen, het maken van huiswerk, het leren van de lesstof, inhoudelijke vragen over een vak zoals wiskunde, moeite met begrijpend lezen, of is er behoefte aan een plek waar rustig en zonder afleiding het huiswerk gemaakt kan worden? Dan is Lyceo op het Saenredam College de ideale oplossing. Onze begeleiders en ik kijken ernaar uit om jou te mogen verwelkomen. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Monica Lauritano

Vestigingsmanager

Ik ben Monica Lauritano, vestigingsmanager op het Saenredam in Zaandijk. Momenteel houd ik me bezig met het afronden van mijn BSc in Cognitiewetenschap. Deze overkoepelende passie van gedragswetenschappen en het onderwijs hebben mij een ideale weg geboden om aan de slag te gaan bij Lyceo. Iedere leerling verdient een op maat gemaakte aanpak om zijn/haar leertraject te ondersteunen. Op deze wijze kan iedere leerling opbloeien en optimaal genieten van zijn leertraject. Onderwijs hoort kansen te bieden voor iedereen. Graag draag ik mijn steentje bij aan de ontwikkeling van de leerlingen.

 • Lyceo Zaandijk – Het Saenredam College
 • Elvis Presleystraat 1
 • 1544LM Zaandijk
 • Monica Lauritano
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zaandijk

In een kennismakingsgesprek met jou en je ouders kijken we wat jij nodig hebt en stellen we persoonlijke doelen vast, waar wij je bij gaan helpen. Deze doelen zullen we regelmatig evalueren. Door onze goede samenwerking met het Saenredam College sluit onze begeleiding optimaal aan op het verbeteren van je schoolprestaties. Door de input van je mentor en vakdocenten, bieden we handvatten om je schoolprestaties te verbeteren. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit  en besteden daarom naast structuur en je huiswerk ook aandacht aan gezonde voeding, goede nachtrust en voldoende beweging zodat jij op jouw niveau optimaal kan presteren. Daarnaast kunnen we door deze samenwerking een deel van onze diensten voor een gereduceerd tarief aanbieden.

Wil je meer informatie? Je kan contact opnemen via de telefoon of e-mail, zodat ik al je vragen kan beantwoorden. We kunnen ook een kennismakingsgesprek inplannen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van Saenredam College.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Zaandijk kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Zit je soms nog in de avond tot laat aan je huiswerk? Heb je hulp nodig om je huiswerk effectiever aan te pakken? Kom naar Lyceo! In een prettige en rustige omgeving kun je geconcentreerd je huiswerk maken en leren. Een enthousiast en ervaren team helpt je hierbij en begeleiden je om je persoonlijke doelen te behalen. Niet alleen met vakinhoudelijke vragen kan je bij hen terecht, ze helpen je ook met het vinden van studievaardigheden die bij jou passen. De begeleiders zorgen dat je een goede planning maakt, controleren je maakwerk en overhoren je leerwerk. Door huiswerkbegeleiding heb jij voortaan je huiswerk op tijd af en je toetsen goed geleerd. Je ouders kunnen je ontwikkelingen volgen in ons eigen leerlingvolgsysteem, waarin je vorderingen worden bijgehouden.

  Bijles

  Kan je wel wat hulp gebruiken bij dat ene lastige vak? Bijles is de ideale vakinhoudelijke ondersteuning op het Saenredam. Je krijgt individuele begeleiding in het vak waar je moeite mee hebt. Hiermee kunnen je schoolprestaties enorm verbeteren! Tijdens de bijles kan je al je vragen stellen, kan je samen oefenen en je eventuele achterstanden wegwerken. Je bepaalt samen met de begeleider op welke middag en tijdstip je bijles zal plaatsvinden en hierdoor sluit het goed aan op je rooster van school.