Lyceo Zevenbergen – Markland College

Markland College – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie op het Markland College in Zevenbergen biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles. Op het Markland College bieden wij je een rustige werkplek in een vertrouwde omgeving. Samen met een enthousiast team van begeleiders staan we voor je klaar om je alle hulp te bieden die je nodig hebt om goede resultaten te behalen op school. Onze vestiging is geopend op maandag tot en met vrijdag van 13.30 uur tot 17.00 uur.

 

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Denise Damen, 25 lentes jong en ik ben als vestigingscoördinator op het Markland College in Zevenbergen verantwoordelijk voor de begeleiding vanuit Lyceo. Tijdens mijn eigen studiejaren heb ik zowel praktische – als theoretische studievaardigheden ontwikkeld. Zo ben ik afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste, heb ik binnen enkele weken mijn toegepast psychologie diploma in handen en volgt er in het najaar een specialisatie in NLP.
Ik streef er naar dat de leer- en persoonlijke doelen worden behaald en dat er ruimte is voor plezier. Ik vind het belangrijk dat het voor leerlingen aanvoelt als een warm bad. Een plek waar ze fouten mogen maken, gaan geloven in zichzelf en leren bouwen vanuit hun krachten en talenten. U kunt telefonisch of via de mail contact met mij opnemen voor informatie over één van onze diensten, of om samen met uw kind een afspraak in te plannen om kennis te maken.
 • Lyceo Zevenbergen – Markland College
 • Gildelaan 82
 • 4761BA Zevenbergen
 • Denise Damen
+31651089920

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zevenbergen

Iedereen is uniek en heeft verschillende talenten en behoeftes. Om ervoor te zorgen dat jij je zo goed mogelijk kan ontwikkelen is het belangrijk dat de begeleiding aansluit bij wat jij nodig hebt. Bij de start van de begeleiding wordt samen met jou een plan van aanpak opgesteld, waarin jouw doelen voor de komende periode centraal staan. Samen met je begeleider ga je werken aan deze doelen. Je leert bijvoorbeeld nieuwe studievaardigheden aan, een planning maken of je krijgt ondersteuning bij een lastig vak, waardoor je in de toekomst beter in staat bent  zelf je huiswerk te kunnen doen. Tussentijds worden de doelen samen met jou geëvalueerd en zo nodig bijgesteld. Je ontwikkeling wordt bijgehouden in een online logboek, zodat ook je ouders kunnen zien welke stappen je gezet hebt. Daarnaast hebben we korte lijnen met de docenten en de mentor, doordat we in het schoolgebouw gevestigd zijn.

Uit eindelijk werken we met elkaar aan hetzelfde doel; namelijk dat je resultaten op school zullen verbeteren, waardoor je zelfvertrouwen toeneemt. Met de handvatten die we je bieden zal je op den duur zelfstandig je huiswerk op een prettige manier kunnen maken.

Ben je geïnteresseerd in één van onze diensten of wil je eerst wat meer informatie? Neem vooral contact op via telefoon of e-mail.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Markland College.

Openingstijden

 • 13:30 - 17:00
 • 13:30 - 17:00
 • 13:30 - 17:00
 • 13:30 - 17:00
 • 13:30 - 17:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Zevenbergen kan je terecht voor:

  Bijles

  Op het Markland College biedt Lyceo ook bijles. Heb je moeite met één of meerdere vakken en wil je graag één op één begeleiding? Of loop je achter op de stof? Dan kan Lyceo iets voor jou betekenen! Je wordt begeleidt door één van onze bijlesbegeleiders, die specialist is op dat vakgebied. De begeleider kan je helpen bij je vragen en geeft je tips en tricks, zodat je de stof beter zult gaan begrijpen. Bijles wordt één op één gegeven, waardoor je alle tijd en aandacht krijgt die je nodig hebt. Bijles kun je wekelijks volgen of af en toe om het vak bij te werken.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie