Lyceo Zevenbergen – Markland College

Markland College – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie op het Markland College in Zevenbergen biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles. Op het Markland College bieden wij je een rustige werkplek in een vertrouwde omgeving. Samen met een enthousiast team van begeleiders staan we voor je klaar om je alle hulp te bieden die je nodig hebt om goede resultaten te behalen op school. Onze vestiging is geopend op maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

 

Jamie van Aert

Vestigingscoördinator

Ik ben Jamie van Aert en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator bij Lyceo op de locatie Zevenbergen. Met mijn achtergrond in coaching help ik leerlingen graag in hun persoonlijke ontwikkeling op het gebied van leren. Samen met een team van ervaren en betrokken begeleiders streven we er naar om de leerlingen op het Markland College zo effectief mogelijk te begeleiden. Door persoonlijke aandacht, doelgerichte begeleiding en het creëren van een prettige leeromgeving zullen wij samen toewerken naar het verbeteren van de resultaten. Dit doen wij altijd met een positieve instelling en een gezonde drive, waarbij onze leerling centraal staat.

  • Lyceo Zevenbergen – Markland College
  • Gildelaan 82
  • 4761BA Zevenbergen
  • Jamie van Aert
  • Vestigingscoördinator
+31651089920

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zevenbergen

Iedereen is uniek en heeft verschillende talenten en behoeftes. Om ervoor te zorgen dat jij je zo goed mogelijk kan ontwikkelen is het belangrijk dat de begeleiding aansluit bij wat jij nodig hebt. Bij de start van de begeleiding wordt samen met jou een plan van aanpak opgesteld, waarin jouw doelen voor de komende periode centraal staan. Samen met je begeleider ga je werken aan deze doelen. Je leert bijvoorbeeld nieuwe studievaardigheden aan, een planning maken of je krijgt ondersteuning bij een lastig vak, waardoor je in de toekomst beter in staat bent  zelf je huiswerk te kunnen doen. Tussentijds worden de doelen samen met jou geëvalueerd en zo nodig bijgesteld. Je ontwikkeling wordt bijgehouden in een online logboek, zodat ook je ouders kunnen zien welke stappen je gezet hebt. Daarnaast hebben we korte lijnen met de docenten en de mentor, doordat we in het schoolgebouw gevestigd zijn.

Uit eindelijk werken we met elkaar aan hetzelfde doel; namelijk dat je resultaten op school zullen verbeteren, waardoor je zelfvertrouwen toeneemt. Met de handvatten die we je bieden zal je op den duur zelfstandig je huiswerk op een prettige manier kunnen maken.

Ben je geïnteresseerd in één van onze diensten of wil je eerst wat meer informatie? Neem vooral contact op via telefoon of e-mail.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Markland College.

Op deze vestiging in Zevenbergen kan je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Jij staat centraal bij de huiswerkbegeleiding op onze Lyceo vestiging op het Markland College. Je gaat werken aan de doelen die we aan het begin van de begeleiding samen met jou hebben opgesteld. Dit doe je in een fijne en rustige ruimte in de school. Je wordt hierbij geholpen door één van onze begeleiders in een groepje van maximaal zeven andere leerlingen. Tijdens de begeleiding krijg je onder andere ondersteuning bij het maken van een planning voor je huiswerk en leer je nieuwe studievaardigheden aan. Opdrachten kijken we samen met jou na en je leerwerk wordt overhoord. Ook voor een vakinhoudelijke vraag kan je bij hen terecht. Heb je bij ons in de middag hard gewerkt, dan kan je in de avond lekker ontspannen! Huiswerkbegeleiding is mogelijk in verschillende trajecten, elk met een eigen mate van zelfstandigheid.

Bijles

Op het Markland College biedt Lyceo ook bijles. Heb je moeite met één of meerdere vakken en wil je graag één op één begeleiding? Of loop je achter op de stof? Dan kan Lyceo iets voor jou betekenen! Je wordt begeleidt door één van onze bijlesbegeleiders, die specialist is op dat vakgebied. De begeleider kan je helpen bij je vragen en geeft je tips en tricks, zodat je de stof beter zult gaan begrijpen. Bijles wordt één op één gegeven, waardoor je alle tijd en aandacht krijgt die je nodig hebt. Bijles kun je wekelijks volgen of af en toe om het vak bij te werken.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie