Lyceo Zutphen – Baudartius College

Baudartius College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Je kunt ons vinden op het Stedelijk in Zutphen. Maar, ook als leerling van het Baudartius ben jij bij ons van harte welkom! Het voordeel van huiswerkbegeleiding op school is dat je in een rustige omgeving kunt werken aan je taken en thuis ook echt ‘vrij’ kunt zijn. Je bent bij ons ook welkom voor bijles. Hierin kun je specifieke vragen stellen over de stof die jij moeilijk vindt bij een bepaald vak. Wij onderhouden, met goedkeuring van je ouders, ook contact met mentoren en docenten zodat wij begeleiding op maat kunnen bieden.

Selma Rossel

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Selma Rossel en ik ben vestigingscoördinator in Zutphen. Door mijn opleiding pedagogiek heb ik veel geleerd over de ontwikkeling van kinderen in alle leeftijden. Ik vind persoonlijke aandacht, positiviteit en een goede communicatie essentieel voor een goede samenwerking. Met de nadruk op persoonlijke gesprekken en het delen van succesmomenten, krijgen leerlingen de ruimte om zich te ontwikkelen. Samen met de begeleiders wil ik het beste uit de leerlingen halen!

  • Lyceo Zutphen – Baudartius College
  • Isendoornstraat 3
  • 7201NJ Zutphen
  • Selma Rossel
  • Vestigingscoördinator
+31683704392

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zutphen

De huiswerkbegeleiding en bijlessen vinden dagelijks plaats tussen 14:00 en 18:00 uur. Als leerling van het Baudartius ben je dagelijks welkom in één van onze lokalen op het Stedelijk Zutphen. Gelukkig is dit voor de leerlingen van de locatie Isendoornstraat om de hoek. Vanaf de onderbouwlocatie zul je ongeveer 10 minuten onderweg zijn.
Tijdens de huiswerkbegeleiding zul je in kleine groepen worden begeleid, waardoor er veel aandacht is voor jou als leerling. Tijdens een bijles zal je individueel ondersteund worden door een van onze bijlesbegeleiders.

Ook als je niet op het Baudartius college zit ben je bij ons welkom.

Huiswerkbegeleiding

Zoveel vakken, en nog meer huiswerk! Hoe pak je dat aan? Tijdens de huiswerkbegeleiding van Lyceo leer je studievaardigheden, plannen en overzicht houden. De begeleiders controleren je huiswerk en overhoren je bijvoorbeeld voor een toets. Uiteraard kun je altijd met vragen bij hen terecht. Samen met de begeleiders werk je aan je persoonlijke doelen.

Bijles

Tijdens de bijles word je individueel geholpen met de stof van een specifiek vak. Samen met je begeleider behandel je de stof en bereid je je voor op de toetsen. Tijdens de bijles krijg je veel uitleg van de begeleider van Lyceo. Samen met je begeleider ga je ervoor! Samen werk je naar succes, waardoor je kennis zal groeien. Hierdoor sta je zelfverzekerder in je schoenen en ben jij straks klaar voor dat proefwerk! In overleg kiezen we een geschikt moment voor de bijles.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie