Lyceo Zutphen – Baudartius College

Baudartius College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Je kunt ons vinden op het Stedelijk in Zutphen. Maar, ook als leerling van het Baudartius ben jij bij ons van harte welkom! Het voordeel van huiswerkbegeleiding op school is dat je in een rustige omgeving kunt werken aan je taken en thuis ook echt ‘vrij’ kunt zijn. Je bent bij ons ook welkom voor bijles. Hierin kun je specifieke vragen stellen over de stof die jij moeilijk vindt bij een bepaald vak. Wij onderhouden, met goedkeuring van je ouders, ook contact met mentoren en docenten zodat wij begeleiding op maat kunnen bieden.

Mick Maarschalkerweerd

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Mick Maarschalkerweerd. Sinds 2017 ben ik werkzaam als vestigingscoördinator bij Lyceo op de locatie Stedelijk Zutphen. Nadat ik mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening heb afgerond wilde ik graag het verschil kunnen maken voor leerlingen, in het onderwijs. Mijn ambitie om leerlingen te ondersteunen en op weg te helpen naar een goed resultaat, sluit mooi aan bij het doel van onze begeleiding. Samen met de leerling gaan we op zoek naar de juiste plan- en leerstrategieën tijdens de huiswerkbegeleiding, of bieden wij vakinhoudelijke ondersteuning tijdens de bijles.
Buiten aandacht voor het resultaat, besteden mijn begeleidersteam en ik ook veel aandacht aan de weg naar dit resultaat. Deze weg blijkt vaak meer op te leveren dan in eerste gedacht werd. Dankzij goed contact tussen de leerling, ouder en mijzelf zorgen wij dat de leerling tijdens de begeleiding het best tot zijn of haar recht komt.

  • Lyceo Zutphen – Baudartius College
  • Isendoornstraat 3
  • 7201NJ Zutphen
  • Mick Maarschalkerweerd
  • Vestigingscoördinator
+31683704392

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zutphen

De huiswerkbegeleiding en bijlessen vinden dagelijks plaats tussen 14:00 en 18:00 uur. Als leerling van het Baudartius ben je dagelijks welkom in één van onze lokalen op het Stedelijk Zutphen. Gelukkig is dit voor de leerlingen van de locatie Isendoornstraat om de hoek. Vanaf de onderbouwlocatie zul je ongeveer 10 minuten onderweg zijn.
Tijdens de huiswerkbegeleiding zul je in kleine groepen worden begeleid, waardoor er veel aandacht is voor jou als leerling. Tijdens een bijles zal je individueel ondersteund worden door een van onze bijlesbegeleiders.

Ook als je niet op het Baudartius college zit ben je bij ons welkom.

Huiswerkbegeleiding

Zoveel vakken, en nog meer huiswerk! Hoe pak je dat aan? Tijdens de huiswerkbegeleiding van Lyceo leer je studievaardigheden, plannen en overzicht houden. De begeleiders controleren je huiswerk en overhoren je bijvoorbeeld voor een toets. Uiteraard kun je altijd met vragen bij hen terecht. Samen met de begeleiders werk je aan je persoonlijke doelen.

Bijles

Tijdens de bijles word je individueel geholpen met de stof van een specifiek vak. Samen met je begeleider behandel je de stof en bereid je je voor op de toetsen. Tijdens de bijles krijg je veel uitleg van de begeleider van Lyceo. Samen met je begeleider ga je ervoor! Samen werk je naar succes, waardoor je kennis zal groeien. Hierdoor sta je zelfverzekerder in je schoenen en ben jij straks klaar voor dat proefwerk! In overleg kiezen we een geschikt moment voor de bijles.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie