Lyceo Zutphen – Nieuwstad

Huiswerkbegeleiding in Zutphen aan de Nieuwstad – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In een rustige straat in het centrum van Zutphen vind je Lyceo Zutphen. Hier helpen wij middelbare scholieren uit de omgeving met hun huiswerk door middel van huiswerkbegeleiding, bijles of een van onze andere diensten. Vestigingsmanager Martheke en haar docententeam staan vijf dagen per week voor je klaar. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag; 10.00 tot 18.00 

Martheke Theloosen

Met mijn enthousiaste team werk ik, vestigingscoördinator Martheke, aan een veilige en motiverende leeromgeving waarin autonomie en erkenning centraal staan. Ter aanvulling op mijn studie en ervaring als tweedegraads geschiedenis docent, heb ik een Intercultural Studies Programme gevolgd op de Linnaeus University te Zweden, een kort Hbo-programma gevolgd over leer- en gedragsproblemen bij jongeren en ben ik gecertificeerd Voedingsdeskundige. Met inmiddels meer dan 5 jaar ervaring met het werken met leerlingen van het voortgezet onderwijs (VMBO-KB tot en met Gymnasium, ADHD, Dyslexie en autisme) en een brede vakkennis, staat ik klaar om orde te creëren in de huiswerkplanning en te helpen met het aanleren van studievaardigheden.

  • Lyceo Zutphen – Nieuwstad
  • Nieuwstad 73
  • 7201NM Zutphen
  • Martheke Theloosen
057 574 35 15

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zutphen

Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Lyceo. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na drie uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

De afgelopen jaren hebben wij gewerkt met leerlingen van het Isendoorn college, Het Stedelijk Zutphen, de Vrije School Zutphen en het Baudartius College. Ook nu tijdens de fusies van het Baudartius en het Stedelijk tot het Eligant en Kompaan en tijdens de Coronatijd, staan we voor alle leerlingen klaar. Zit uw kind op een andere school? Geen probleem! We kijken samen hoe we uw kind het beste kunnen helpen.

Kennis maken

Vanaf vrijdag 6 november 2020 is het weer mogelijk om tussen 15:00 en 16:00 even binnen te komen om een kijkje te nemen. Even het lokaal bekijken, vragen stellen en informatie meenemen is prima. Wel vragen we u vriendelijk uw handen te desinfecteren bij binnenkomst, op fluistertoon te praten in het lokaal en minimaal 1,5 meter afstand te houden van de leerlingen, ons personeel en mogelijke andere bezoekers. Daarbij zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar voor vragen of aanmeldingen op 057 574 35 15.

Door de huidige maatregelen is het helaas tot 8 februari niet mogelijk om onze vestiging te bezoeken, uiteraard spreken we u graag telefonisch of online.

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het maken van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen én het leren zelfstandig werken. Je kan altijd terecht met vragen bij het team van begeleiders en de vestigingscoördinator.

Bijles

Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? Loop je achter met de lesstof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Dan is Bijles bij Lyceo een goed idee! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kun je met al je vragen terecht zodat dat jij dat moeilijke vak weer de baas wordt.

Examentraining

Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining bij krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.

Studiecoaching

Studiecoaching bij Lyceo. Dat is 1 uur per week één op één hulp bij de vakken waar je moeite mee hebt. Of het nu gaat om wiskunde, biologie of een taal. Je leert plannen, mindmappen en je schoolwerk systematisch aan te pakken. Hierdoor heb jij al je vakken zo onder controle. Dit zijn vaardigheden waar je je hele leven plezier van hebt! Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Huiswerkklas

Ben je zelfstandig genoeg, maar is het thuis te rumoerig? Zoek je een rustige werkplek? Dan kun je bij de huiswerkklas van Lyceo terecht. Wij zorgen voor een rustige plek waar je onder toezicht van een begeleider al je huiswerk kunt maken. Zodra je naar huis gaat is al je huiswerk af, waardoor je thuis tijd hebt voor leukere dingen. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Brugklastraining

Naar een nieuwe school gaan en daar opnieuw starten is best spannend. Ineens werk je met een lesrooster, moet je van klaslokaal wisselen en heb je allemaal nieuwe klasgenoten. Deze training is er om aankomende brugklassers extra goed op deze nieuwe periode voor te bereiden. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Faalangstreductietraining

Ervaar jij paniek zodra je hoort dat er een toets aankomt? Vind je het heel spannend om een presentatie te geven? Dat kan door faalangst komen. Tijdens deze training pakken we deze angst aan. Vanuit een gedegen aanpak werken we aan een helder doel: vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kunnen beginnen. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie