Lyceo Zwijndrecht – Develsteincollege

Develsteincollege – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Develsteincollege in Zwijndrecht geven wij al meer dan 6 jaar huiswerkbegeleiding en helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Lyceo-vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan komen maken.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Romee Fenijn

Vestigingsmanager

Mijn naam is Romee Fenijn en ik ben vestigingsmanager op het Develstein College en Walburg College Zwijndrecht. Tijdens mijn studie Psychologie aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam heb ik enige jaren bij Lyceo gewerkt als begeleider. Na het afronden van mijn studie heb ik de stap gemaakt naar vestigingsmanager. In mijn rol als vestigingsmanager vind ik het belangrijk dat er een fijne en veilige leeromgeving wordt gecreëerd voor de leerlingen, waar zij zichzelf kunnen zijn en de ruimte hebben om vragen te stellen. Met het team van begeleiders zorgen wij voor een passende begeleiding voor iedere leerling, waar wij helpen bij het aanleren of verbeteren van studievaardigheden, het overhoren en begrijpen van de lesstof!

 • Lyceo Zwijndrecht – Develsteincollege
 • Develsingel 5
 • 3333LD Zwijndrecht
 • Romee Fenijn
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zwijndrecht

Heb jij moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af, zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen. Daarbij bieden we ook nog andere diensten aan als studiecoaching, huiswerkklas, bijles en brugklastraining.

In school

De Lyceo-vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan komen maken. Je vindt ons in lokaal 216. Elke leerling kan op een rustige plek zijn of haar huiswerk maken.

Lyceo werkt al vele jaren intensief samen met het Develsteincollege. Ook het merendeel van ons docententeam is zelf leerling geweest op het Develsteincollege. Hierdoor kennen zij de gebruikte lesmethoden, maar zijn zij ook bekend met de meeste leraren en hun manier van lesgeven en toetsen. Dit zorgt ervoor dat we de begeleiding zo goed mogelijk op jou kunnen afstemmen.

Kom gerust een keertje langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of neem telefonisch contact op via 078 303 64 60.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding leer je plannen en kun je vragen stellen over de leerstof. Naast vragen stellen over de leerstof kun je bij ons natuurlijk ook terecht met vragen over leren leren!
  We vinden het belangrijk dat je weer met vertrouwen aan de slag kan. Door op een laagdrempelige manier contact te maken en structuur te bieden kunnen we je goed begeleiden.

  Bijles

  Loopt het net even niet lekker met dat ene vak dan is bijles de uitkomst! Naast huiswerkbegeleiding bieden we ook bijles aan. De bijles is één op één begeleiding en gericht op een specifiek vak. In overleg worden de bijlessen ingepland. De bijlessen worden gegeven in een apart en rustig klaslokaal door getrainde en zorgvuldig uitgekozen begeleiders. Al je vragen kan je bij hen kwijt, zodat je goed voorbereid de toets in gaat!

  Huiswerkklas

  Ben je zelfstandig genoeg, maar is het thuis te rumoerig? Zoek je een rustige werkplek? Dan is de huiswerkklas van Lyceo een uitkomst. Hier kan je na je laatste les terecht om, in het bijzijn van een begeleider, in een rustige omgeving je huiswerk te maken. Zodra je klaar bent mag je naar huis waar je tijd hebt voor andere leukere dingen! Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Studiecoaching

  Studievaardigheden zijn belangrijk om te hebben, je hebt er je hele leven iets aan als je goed kunt plannen. Toch gaat het niet iedereen even makkelijk af en kunnen sommige leerlingen net dat extra steuntje in de rug gebruiken. Daarvoor is er studiecoaching. Tijdens deze begeleiding werk je aan het verbeteren van je studievaardigheden zodat je hier je hele leven profijt van hebt. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  De overgang van basisschool naar middelbare school kan best lastig zijn. Met de brugklastraining bereiden ervaren studiecoaches de aanstaande brugklassers voor op de nieuwe periode in hun leven en beantwoorden ze alle mogelijke vragen die leerlingen hebben. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.