Lyceo Zwijndrecht – Walburg College Zwijndrecht

Walburg College Zwijndrecht – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Walburg College in Zwijndrecht. Wij zijn er voor alle leerlingen van het Walburg College, van de brugklas tot aan 6 vwo. We zijn elke schooldag geopend van 14.00 tot 18.00 uur, je kan na je laatste les meteen naar ons lokaal komen. We vinden direct contact erg belangrijk met school, we hebben regelmatig contact met je mentor. Om je zo optimaal mogelijk te begeleiden, vragen we toetsen op en bespreken deze samen met jou en je docent. Ook houden we je ouders op de hoogte van je vorderingen.

Mijn naam is Chris Huisma. Ik ben vestigingscoördinator op het Walburg College in Zwijndrecht. Ik ben afgestudeerd sociaal pedagogisch hulpverlener en zet mij met veel plezier in voor de leerlingen van het Walburg College. Mijn begeleiders leren leerlingen de juiste leertechnieken aan, om hun zelfstandig te vergroten. Samen met mijn team enthousiaste begeleiders, zorg ik voor een fijn leerklimaat waar leerlingen naast studeren ook hun verhaal kwijt kunnen en nieuwe vrienden maken. We creëren een positieve sfeer, waarin leerlingen het meeste uit zichzelf halen en we helpen hen hun doelen te behalen.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zwijndrecht

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier. Met behulp van onze persoonlijke begeleiding en interesse ondersteunen we jou in het ontdekken van je eigen leerroute. Ons team bestaat uit bekwame en fijne begeleiders, die je hulp bieden bij het vinden van de studievaardigheden die bij je passen. Door het ontwikkelen van je eigen leerroute, zal je zelfvertrouwen toenemen, wat tot betere resultaten leidt.

Kom gerust langs of neem contact op per telefoon of e-mail. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken om de begeleiding te vinden die het beste bij jou past.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Walburg college. Als je daar niet op school zit kun je terecht bij Lyceo in Dordrecht.

Op deze vestiging in Zwijndrecht kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Huiswerk maken hoort bij school. Maar hoe pak je dat nou aan? Hoe plan je een toets in? Hoe leer je voor een proefwerk? En hoe combineer je dit op de juiste manier met je vrije tijd? Hier kunnen wij je bij helpen!

Tijdens de huiswerkbegeleiding werk je in een kleine groep medeleerlingen in een lokaal aan je eigen huiswerk. In dit lokaal is minimaal één ervaren begeleider aanwezig. De begeleiders die werkzaam zijn op het Walburg College, zijn bekend met de stof van de vakken en kunnen deze dus vanuit ervaring behandelen. Loop je ergens vast dan kan je altijd bij een van de begeleiders terecht. Je wordt intensief begeleid in de tijd dat je aanwezig bent. Zo helpt de begeleider je met het maken van planners, het overhoren en het bieden van structuur bij het maken van opdrachten. Onze begeleiders zorgen voor een prettige sfeer, hebben een luisterend oor en kijken naar jouw individuele behoeften. Zo vinden we de studievaardigheden die bij jou passen, waardoor je zelfstandigheid zal toenemen. Je ouders kunnen je ontwikkeling volgen in ons eigen leerlingvolgsysteem.

Bijles

Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? Loop je achter met de stof? Heb je behoefte aan begeleiding op maat? Dan is er de bijles van Erudio. Als er sprake is van een vakinhoudelijk probleem dan kan de bijles van Lyceoje hierbij helpen.
Je krijgt vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord. De bijlessen worden gegeven in een apart lokaal, zonder afleidingen, één op één. De begeleider legt je alles uitgebreid uit en zorgt voor een ontspannen sfeer. De bijles kan net dat stukje extra bieden wat je nodig hebt voor een betere prestatie, meer zelfvertrouwen of meer plezier in het vak.

  • Lyceo Zwijndrecht – Walburg College Zwijndrecht
  • Norderstedtplein 6
  • 3332GK Zwijndrecht
  • Chris Huisma
  • Vestigingscoördinator
+31620507170

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie