Lyceo Zwijndrecht – Walburg College Zwijndrecht

Walburg College Zwijndrecht – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Walburg College in Zwijndrecht. Wij zijn er voor alle leerlingen van het Walburg College, van de brugklas tot aan 6 vwo. Je kunt na je laatste les meteen naar ons lokaal komen. We vinden het belangrijk om korte lijntjes te houden met je ouders en je mentor. Om je optimaal te begeleiden baseren we onze huiswerkbegeleiding op je eigen huiswerk. Zo leer je direct de stof terwijl je werkt aan je studievaardigheden.

Openingstijden

Maandag tot vrijdag: 14.00 – 18.00 uur. 

Denise van den Boogaard

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Denise van den Boogaard en ik ben de vestigingscoördinator van de vestiging in Zwijndrecht. Ik heb de opleiding tot onderwijsassistent afgerond en daarna gestudeerd voor de lerarenopleiding wiskunde. Door mijn ervaring in en affiniteit voor het onderwijs ben ik erg enthousiast over mijn functie, omdat ik nu in staat ben om leerlingen extra te helpen in het onderwijs door verschillende diensten aan te bieden. Bij ons staat de leerling centraal en zullen we per leerling bekijken wat hij/zij nodig heeft om de benoemde doelen te behalen. Dit doe ik samen met mijn team van begeleiders. 

  • Lyceo Zwijndrecht – Walburg College Zwijndrecht
  • Norderstedtplein 6
  • 3332GK Zwijndrecht
  • Denise van den Boogaard
  • Vestigingscoördinator
+31620507170

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zwijndrecht

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier. Met behulp van onze persoonlijke begeleiding en interesse ondersteunen we jou in het ontdekken van je eigen leerroute. Ons team bestaat uit bekwame begeleiders, die je hulp bieden bij het vinden van de juiste studievaardigheden. Door het ontwikkelen van je eigen leerroute, zal je zelfvertrouwen toenemen, wat tot betere resultaten leidt.
Kom gerust langs of neem contact op per telefoon of e-mail. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken om de begeleiding te vinden die het beste bij jou past.
Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Walburg college. Als je daar niet op school zit kun je terecht bij Lyceo in Dordrecht.

Op deze vestiging in Zwijndrecht kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Huiswerk maken hoort bij school. Maar hoe pak je dit nu aan? Hoe plan je een toets in? Hoe leer je voor een proefwerk? En hoe combineer je dit op de juiste manier met je vrije tijd? Hier kunnen wij je bij helpen!
Tijdens de huiswerkbegeleiding werk je in een kleine groep aan je eigen huiswerk. In dit lokaal is minimaal één ervaren begeleider aanwezig. De begeleiders die werkzaam zijn op het Walburg College, zijn bekend met de stof en kunnen deze dus vanuit ervaring behandelen. Loop je vast dan kun je altijd bij een van de begeleiders terecht. Je wordt intensief begeleid in de tijd dat je aanwezig bent. Zo helpt de begeleider je met het maken van een planning, het overhoren en het bieden van structuur bij het maken van opdrachten. Onze begeleiders zorgen voor een prettige sfeer, hebben een luisterend oor en kijken naar jouw individuele behoeften. Zo vinden we de studievaardigheden die bij jou passen, waardoor je zelfstandigheid zal toenemen. Je ouders kunnen je ontwikkeling volgen in ons eigen leerlingvolgsysteem.

Bijles

Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? Loop je achter met de stof? Heb je behoefte aan begeleiding op maat? Dan is er de bijles van Lyceo. Als er sprake is van een vakinhoudelijk probleem dan kan de bijles van Lyceo je hierbij helpen.
Je krijgt vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord. De bijlessen worden één op één gegeven. De begeleider legt je alles uitgebreid uit en zorgt voor een ontspannen sfeer. De bijles kan net dat stukje extra bieden wat je nodig hebt voor een betere prestatie, meer zelfvertrouwen of meer plezier in het vak.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie