Lyceo Zwolle – Gymnasium Celeanum

Zwolle Gymnasium Celeanum– De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding is persoonlijke begeleiding voor school, gewoon bij jou op Gymnasium Celeanum in Zwolle. Je kan meteen vanuit je laatste les door naar de huiswerkbegeleiding of bijles. Daar kun je aan de slag met je huiswerk. Thuis hoef je dan niet meer aan school te denken. Met persoonlijke hulp van onze huiswerkbegeleiders leer je hoe je slim en effectief je huiswerk maakt en leert. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Bo de Roode

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Bo de Roode, vestigingscoördinator op het Gymnasium Celeanum in Zwolle. Bij Stenden hogeschool in Leeuwarden heb ik mijn diploma behaald in Hospitality management. Momenteel volg ik de thuisstudie Toegepaste Psychologie gericht op kind en jeugd. Dankzij deze studie heb ik veel geleerd over de ontwikkeling van jongeren en de verschillende obstakels waar jongeren tegenaan kunnen lopen tijdens hun schoolperiode. Samen met mijn team willen wij de leerlingen handvatten geven om te leren leren, waar ze de rest van leven profijt van hebben.

 • Lyceo Zwolle – Gymnasium Celeanum
 • Zoom 37
 • 8032EM Zwolle
 • Bo de Roode
 • Vestigingscoördinator
+31613652617

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zwolle

Het gymnasium is soms best lastig. Je hebt twee extra talen en soms gaan dingen in de klas best wel snel. Dan kan het wel eens gebeuren dat je achterblijft met vragen. Bij huiswerkbegeleiding nemen we de tijd om op jouw tempo die vragen te bekijken. Samen met jou kijken we naar wat je nodig hebt om school makkelijk te maken. En dat in een klas waar een positieve sfeer centraal staat en iedereen welkom is. Op het Celeanum werken we met een kleine groep vaste begeleiders die samen met jou zorgen dat jij je huiswerk op een gestructureerde manier leert maken. Zo vergeet je niets, onthoud je er meer van en ben je er sneller mee klaar. Zo maken we leren ook voor jou leuk en blijf je gemotiveerd.

Openingstijden

 • 14:00 - 17:15
 • 14:00 - 17:15
 • 14:00 - 17:15
 • 14:00 - 17:15
 • 14:00 - 17:15
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Iedereen wil minder huiswerk. Helaas hoort het nu eenmaal bij op school. Daarom zorgen we bij huiswerkbegeleiding dat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent aan je huiswerk. Door slim te plannen hoef je niets meer in te halen. Met extra uitleg loop je niet meer vast, omdat je het niet snapt. En door de manier van leren te zoeken die bij jou past, ben je er nooit meer langer mee bezig dan nodig. Thuis hoef je dan nooit meer te stressen over je huiswerk.

  Bijles

  Niet iedereen is even goed in ieder vak. Soms heb je een beetje extra hulp of uitleg nodig. Misschien wil met voor het eindexamen of een vervolgstudie extra werken aan een vak. Met bijles krijg je één op één begeleiding van een deskundige bijlesdocent. Samen werk je aan een plan om jou zo snel mogelijk op het niveau te krijgen waar jij wil zijn. Zo kun je jouw doelen bereiken. Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

  Huiswerkklas

  De huiswerkklas is de uitkomst voor leerlingen die zelfstandig kunnen werken maar daarvoor wel een rustige plek nodig hebben. Leerlingen maken het hun leer- en maakwerk uit tijdens de huiswerkklas. Er is altijd begeleiding aanwezig, en er is de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Aan het einde van elke periode wordt een terugkoppeling gegeven over de werkhouding van de leerling. Voor meer informatie of het aanmelden kan je contact opnemen met de vestigingscoördinator.