Bedankt voor uw deelname!

Hartelijk bedankt voor uw deelname aan een van onze webinars. We hopen dat dit u en uw kind verder helpt om thuis op een fijne manier met het schoolwerk aan de slag te gaan.

Wellicht heeft u na het webinar nog vragen, behoefte aan advies of wilt u uw kind graag aanmelden voor een van onze diensten. Laat dan uw gegevens achter via het formulier op deze pagina of neem direct contact met ons op via 071-7900040 of info@lyceo.nl.

Benieuwd naar onze volgende webinars? Houd dan deze pagina in de gaten voor updates.

Vrijblijvend adviesgesprek

Meer weten over onze diensten? Lees dan snel verder!

 

Hulp bij het plannen en maken van huiswerk

Kan uw kind wel wat extra ondersteuning en structuur gebruiken? Wij helpen graag met huiswerkbegeleiding op één van onze vestigingen. Tijdens de begeleiding is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de lesstof, controleren wij of uw kind het leerwerk goed kent en focussen we op het aanleren van studievaardigheden. Inclusief toegang tot ons online leerplatform: Lyceo Oefenen!

Meer over huiswerkbegeleiding >

Een-op-een begeleiding bij een specifiek vak

Heeft uw kind hulp nodig bij een specifiek vak? Bijvoorbeeld bij wiskunde, natuurkunde, economie of Frans? Met bijles van Lyceo krijgt uw kind een-op-een bijles van een vaste begeleider, die extra uitleg geeft bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen.

Meer over bijles >

Hulp bij de eindexamens

Heeft u een eindexamenkandidaat in huis? Tijdens een twee- of driedaagse examentraining in kleine groepen, behandelen enthousiaste en ervaren begeleiders de belangrijkste lesstof van het examenjaar en kunnen leerlingen vragen stellen. Voor vmbo-tl, havo en vwo.

Meer over examentraining >

Begeleiding op de basisschool

Heeft u een zoon of dochter op de basisschool? En merkt u dat hij of zij niet goed kan meekomen met lezen, taal of rekenen? Dan ondersteunen we graag met een-op-een basisschoolbegeleiding. Tijdens de begeleiding helpen we uw kind doelgericht om de taal- en rekenvaardigheid te verbeteren met ons eigen lesmateriaal.

Meer over basisschoolbegeleiding >

Leer- en oefenmateriaal bestellen

Uw kind kan nu zelfstandig, of samen met u, aan de slag met onze oefenmaterialen voor de basisschool. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan oefenboeken voor Taal, Lezen en Rekenen, met voor groep 8 ook een voorbereidende Eindtoets. Daarnaast kunt u ook samenvattingen voor de eindexamens bestellen!

Naar de webshop >

Lyceo Extra

Als partner van het onderwijs leveren we graag onze bijdrage aan kansengelijkheid. Zowel binnen als buiten de school zetten onze medewerkers zich dagelijks in om leerlingen, voor wie toegang tot reguliere ondersteuning om diverse redenen moeilijk is, de nodige begeleiding te bieden.

Lees meer over ons Lyceo Extra-programma >