Werken bij Lyceo in Eindhoven en omgeving

Wie werkt bij Lyceo, blijft leren.

Werken bij Lyceo betekent uitdaging, vrijheid en zelfstandigheid binnen een jonge en flexibele organisatie. We hebben een veelzijdig aanbod van trainingen en coaching, zodat je het beste uit jezelf kan halen. Samen met al je enthousiaste collega’s sta je voor de beste samenwerking tussen regulier en aanvullend onderwijs. Ons doel? Ieder kind tot z’n recht laten komen.

Bij Lyceo maak je dagelijks impact op het leven van kinderen. Leren leren is immers een vaardigheid waar ze de rest van hun leven iets aan hebben. Kunnen vertrouwen op je eigen brein geeft zelfvertrouwen. Of je nu net aan de slag bent of al jaren werkt: samen bedenken we de beste oplossingen. Die ontstaan dikwijls buiten de werkvloer. Daarom maken we er werk van om samen onze zinnen te verzetten. Of, gewoon, om een feestje te vieren. Apenkooien noemen we dat. Wanneer je brein even buiten mag spelen.

Vestigingsmanager in Veghel

Ben jij die enthousiaste en getalenteerde collega die dagelijks het verschil wil maken voor onze leerlingen in Veghel? Ieder kind leert anders. Sommige leerlingen hebben wat extra aandacht nodig. Daarom komen ze na hun laatste les naar de huiswerkbegeleiding op jouw vestiging. Als vestigingsmanager ben je er voor de leerlingen, ouders, begeleiders en de school.

Vestigingsmanager Eindhoven

Wij hebben plek voor een enthousiaste, gedreven en getalenteerde vestigingsmanager die dagelijks het verschil wil maken voor onze leerlingen op een schoolvestiging in Eindhoven. Iemand zoals jij?

Hier wil ik meer over weten!

Samen ontdekken of deze baan bij jouw kennis, vaardigheden en ambities past? We staan altijd open voor een kwartiertje (video)bellen om je vragen weg te nemen. Je bereikt recruiters Mark, Melissa en Peggy via 071 790 00 56 of recruitment@lyceo.nl.

Wil je weten wat huidige vestigingsmanagers van hun baan vinden? Bekijk dan de onderstaande video, waarin vestigingsmanager Luke je meeneemt in haar dag.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe. Die bekijken we binnen drie werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek?

Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s! Een meeloopdag op de vestiging kan deel van de procedure zijn. Wil je weten hoe het er bij een vestigingsmanager aan toe gaat? Dan kan je de video hieronder van vestigingsmanager Luke bekijken.