Werken bij Lyceo in het Groene Hart

Wie werkt bij Lyceo, blijft leren.

Werken bij Lyceo is betekenisvol. Iedere dag maak je impact op het leven van leerlingen zodat zij een bloeiende schooltijd tegemoet gaan. Je werkt bij een bedrijf waarbij de lijnen kort zijn en de directie weet wie je bent en wat je ambities zijn. Omdat we een kleine organisatie in ontwikkeling zijn, wordt eigen initiatief toegejuicht en krijg je alle ruimte om je ideeën realiteit te laten worden en daadwerkelijk het verschil te maken.

Vestigingsmanager Breukelen

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Gaan leerlingen in Breukelen straks mede dankzij jou  met meer zelfvertrouwen naar school?

Vestigingsmanager HUB Gouda

Kom jij binnenkort iedere dag impact maken op het leven van leerlingen? Voor de vestiging in Gouda zijn wij opzoek naar een enthousiaste vestigingsmanager. Op jouw locatie ben je verantwoordelijk voor de begeleiding aan leerlingen, communicatie met ouders en het aansturen van het begeleidersteam.

Vestigingsmanager Gouda

In Gouda zijn wij op zoek naar een enthousiaste vestigingsmanager voor op onze locatie in een school. Kom jij dagelijks, samen met het team van begeleiders, het verschil maken in het leven van de leerlingen?

Vestigingsmanager HUB Maarssen

Leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen. Sommige leerlingen hebben daarvoor een steuntje in de rug nodig. Kom jij ze die op onze vestiging in Maarssen geven? Naast het contact met leerlingen, sta je ook in direct contact met de ouders en het team van begeleiders.

Projectcoördinator voortgezet onderwijs Maarssen

Een van onze doelen? Scholen ondersteunen bij de niet-kerntaken en het docententeam maximaal ontzorgen bij de uitvoering van de onderwijstaak. Ben jij die enthousiaste en veelzijdige projectcoördinator die dit in Maarssen samen met het team op de school allemaal in goede banen leidt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vestigingsmanager Vleuten

Op de vestiging vindt na schooltijd aanvullende begeleiding plaats, zoals huiswerkbegeleiding of bijles. Ben jij de enthousiaste collega die dit voor alle leerlingen en begeleiders op de vestiging in Vleuten een succes maakt?

Vestigingsmanager Waddinxveen

Ben jij die enthousiaste en getalenteerde collega die dagelijks het verschil wil maken voor onze leerlingen in Waddinxveen? Ieder kind leert anders. Sommige leerlingen hebben wat extra aandacht nodig. Daarom komen ze na hun laatste les naar de huiswerkbegeleiding op jouw vestiging. Als vestigingsmanager ben je er voor de leerlingen, ouders, begeleiders en de school.

Hier wil ik meer over weten!

Samen ontdekken of deze baan bij jouw kennis, vaardigheden en ambities past? We staan altijd open voor een kwartiertje (video)bellen om je vragen weg te nemen. Je bereikt recruiters Mark, Melissa en Peggy via 071 790 00 56 of recruitment@lyceo.nl.

Wil je weten wat huidige vestigingsmanagers van hun baan vinden? Bekijk dan de onderstaande video, waarin vestigingsmanager Luke je meeneemt in haar dag.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe. Die bekijken we binnen drie werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek?

Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s! Een meeloopdag op de vestiging kan deel van de procedure zijn. Wil je weten hoe het er bij een vestigingsmanager aan toe gaat? Dan kan je de video hieronder van vestigingsmanager Luke bekijken.