Werken bij Lyceo in Rotterdam en omgeving

Wie werkt bij Lyceo, blijft leren.

Werken bij Lyceo betekent uitdaging, vrijheid en zelfstandigheid binnen een jonge en flexibele organisatie. We hebben een veelzijdig aanbod van trainingen en coaching, zodat je het beste uit jezelf kan halen. Samen met al je enthousiaste collega’s sta je voor de beste samenwerking tussen regulier en aanvullend onderwijs. Ons doel? Ieder kind tot z’n recht laten komen.

Bij Lyceo maak je dagelijks impact op het leven van kinderen. Leren leren is immers een vaardigheid waar ze de rest van hun leven iets aan hebben. Kunnen vertrouwen op je eigen brein geeft zelfvertrouwen.

Of je nu net aan de slag bent of al jaren werkt: samen bedenken we de beste oplossingen. Die ontstaan dikwijls buiten de werkvloer. Daarom maken we er werk van om samen onze zinnen te verzetten. Of, gewoon, om een feestje te vieren. Apenkooien noemen we dat. Wanneer je brein even buiten mag spelen.

Vestigingsmanager Bergschenhoek

Ben jij die enthousiaste en getalenteerde collega die dagelijks het verschil wil maken voor onze leerlingen? Ieder kind leert anders. Sommige leerlingen hebben wat extra aandacht nodig. Daarom komen ze na hun laatste les naar de huiswerkbegeleiding op jouw vestiging. Als vestigingsmanager ben je er voor de leerlingen, ouders, begeleiders en de school.

Vestigingsmanager Bleiswijk

Op de vestiging vindt na schooltijd aanvullende begeleiding plaats, zoals huiswerkbegeleiding of bijles. Ben jij de enthousiaste collega die dit voor alle leerlingen en begeleiders op de vestiging in Bleiswijk een succes maakt?

Vestigingsmanager Rotterdam

Kom jij binnenkort iedere dag impact maken op het leven van leerlingen? Voor de vestiging in Rotterdam zijn wij opzoek naar een enthousiaste vestigingsmanager. Op jouw locatie ben je verantwoordelijk voor de begeleiding aan leerlingen, communicatie met ouders en school en het aansturen van het begeleidersteam.

Vestigingsmanager Rotterdam

Leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen. Sommige leerlingen hebben daarvoor een steuntje in de rug nodig. Kom jij ze die op onze vestiging in Rotterdam geven? Naast het contact met leerlingen, sta je ook in direct contact met de ouders, het team van begeleiders en de school.

Vestigingsmanager Schiebroek

In Schiebroek zijn wij op zoek naar een enthousiaste vestigingsmanager voor op onze locatie in een school. Kom jij dagelijks het verschil maken in het leven van de leerlingen?

Vestigingsmanager Spijkenisse

Kan jij makkelijk het overzicht bewaren? En heb jij affiniteit met het begeleiden van pubers? Dan ben jij de vestigingsmanager die wij in Spijkenisse zoeken. 

Hier wil ik meer over weten!

Samen ontdekken of deze baan bij jouw kennis, vaardigheden en ambities past? We staan altijd open voor een kwartiertje (video)bellen om je vragen weg te nemen. Je bereikt recruiters Mark, Melissa en Peggy via 071 790 00 56 of recruitment@lyceo.nl.

Wil je weten wat huidige vestigingsmanagers van hun baan vinden? Bekijk dan de onderstaande video, waarin vestigingsmanager Luke je meeneemt in haar dag.

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe. Die bekijken we binnen drie werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek?

Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s! Een meeloopdag op de vestiging kan deel van de procedure zijn. Wil je weten hoe het er bij een vestigingsmanager aan toe gaat? Dan kan je de video hieronder van vestigingsmanager Luke bekijken.