Nieuw: CodeLab Microsoft Office

  • Nu volledig online
  • Leer alle basisvaardigheden voor Word, PowerPoint en Excel
  • Voor leerlingen van havo-/vwo-niveau
  • Handig voor nu, maar ook zeker voor in de toekomst
BOEK NU

Leer alles over Word, Excel en Powerpoint

CodeLab Microsoft Office is bedoeld om leerlingen wegwijs te maken in de drie Microsoft programma’s: Word, Excel en PowerPoint. Je leert in grote lijnen hoe je bepaalde bewerkingen kunt uitvoeren en krijgt inzicht in hoe menustructuren en bewerkingsopties van de programma’s in elkaar zitten. Je leert dus zeker niet alleen welke knoppen je moet indrukken.

Er wordt expliciet aandacht besteed aan universele vaardigheden die voor alle drie de programma’s en vergelijkbare tools zoals Google Docs relevant zijn, denk bijvoorbeeld aan verschillende sneltoetsen. Word, Excel en PowerPoint kunnen soms best lastig zijn, maar als je deze programma’s onder de knie hebt, kunnen ze veel meer dan je denkt!

Meer informatie over CodeLab? Vraag via onderstaande knop een informatiepakket aan.

Vraag een gratis informatiepakket aan

CodeLab Microsoft Office

De leerlingen leren natuurlijk de basics per programma, maar ze leren ook handige trucjes waarmee ze in de praktijk veel tijd kunnen besparen, zoals Word een automatische inhoudsopgave laten maken aan de hand van kopjes. Ook leren de leerlingen hoe ze hun eigen creatieve visie tot leven kunnen laten komen; deze programma’s kunnen namelijk meer dan je denkt!

CodeLab is er  vooral op gericht om de leerlingen de vaardigheden meteen te laten oefenen; ze werken aan de hand van opdrachten steeds aan hun eigen document, zodat ze meteen met de opties kunnen experimenteren en ook zelf meteen een zichtbaar resultaat kunnen creëren. Bij het gedeelte over Word gaan ze bijvoorbeeld aan de slag met hun eigen tijdschriftartikel en bij PowerPoint leren ze niet alleen over presentaties, maar gaan ze ook werken aan hun eigen animatie.

Verder worden er leuke weetjes en funfacts behandeld. We proberen leerlingen echt uit te dagen! Ze hebben vast al eens met deze programma’s gewerkt, maar er zijn altijd nog mogelijkheden te ontdekken die ze nog niet wisten!

Wanneer?

In alle schoolvakanties
Wij bieden in alle vakanties vier- én vijfdaagse CodeLabs aan.

4 dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 t/m 16.00 uur
5 dagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag van 13.00 t/m 18.00 uur  + vrijdag van 13.00 uur t/m 17.00 uur

8 weken op woensdag, zaterdag of zondag
Ook bieden wij een 8-weekse CodeLab aan op woensdagmiddag, zaterdag of zondag.

Waar?

Volg een CodeLab Microsoft Office online. Bekijk hier alle mogelijkheden. 

BOEK NU

Benieuwd naar onze andere CodeLabsKlik hier. 

Contact

Heb je een vraag over CodeLab Microsoft Office? Of wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van CodeLab? Neem dan gerust contact op via info@lyceo.nl. Bellen kan natuurlijk ook op 071 79 000 40.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie