Kom naar CodeLab Microsoft Office!

  • Leer alle basisvaardigheden voor Word, PowerPoint en Excel
  • Voor leerlingen van klas 1 t/m 3 van de havo en het vwo
  • In alle schoolvakanties
  • Op locaties door heel Nederland en online
BOEK DIRECT

Leer alles over Word, Excel en Powerpoint

CodeLab Microsoft Office is bedoeld om jou wegwijs te maken in de drie Microsoft programma’s: Word, Excel en PowerPoint. Je leert in grote lijnen hoe je bepaalde bewerkingen kunt uitvoeren en krijgt inzicht in hoe menustructuren en bewerkingsopties van de programma’s in elkaar zitten. Je leert dus zeker niet alleen welke knoppen je moet indrukken.

Er wordt expliciet aandacht besteed aan universele vaardigheden die voor alle drie de programma’s en vergelijkbare tools zoals Google Docs relevant zijn, denk bijvoorbeeld aan verschillende sneltoetsen. Word, Excel en PowerPoint kunnen soms best lastig zijn, maar als je deze programma’s onder de knie hebt, kan je veel meer dan je denkt!

Meer informatie over CodeLab? Vraag via onderstaande knop een informatiepakket aan.

Vraag een gratis informatiepakket aan

CodeLab Microsoft Office

We leren jou natuurlijk de basics per programma, maar we leren ook handige trucjes waarmee je in de praktijk veel tijd kan besparen, zoals Word een automatische inhoudsopgave laten maken aan de hand van kopjes. Ook leer je hoe je jouw eigen creatieve visie tot leven kan laten komen; deze programma’s kunnen namelijk meer dan je denkt!

CodeLab is er  vooral op gericht om jou de vaardigheden meteen te laten oefenen; je werkt aan de hand van opdrachten steeds aan je eigen document, zodat je meteen met de opties kan experimenteren en ook zelf meteen een zichtbaar resultaat kan creëren. Bij het gedeelte over Word ga je bijvoorbeeld aan de slag met je eigen tijdschriftartikel en bij PowerPoint leer je niet alleen over presentaties, maar werk je ook aan je eigen animatie.

Verder worden er leuke weetjes en funfacts behandeld. We proberen jou echt uit te dagen! Je hebt vast al eens met deze programma’s gewerkt, maar er zijn altijd nog mogelijkheden te ontdekken die je nog niet wist!

Wanneer?

In alle schoolvakanties
Wij bieden in alle vakanties vier- én vijfdaagse CodeLabs aan.

4 dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 t/m 16.00 uur
5 dagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag van 13.00 t/m 18.00 uur  + vrijdag van 13.00 uur t/m 17.00 uur

8 weken op woensdag, zaterdag of zondag
Ook bieden wij een 8-weekse CodeLab aan op woensdagmiddag, zaterdag of zondag.

Waar?

Volg een CodeLab Microsoft Office op één van onze locaties door heel Nederland of online. Bekijk hier alle mogelijkheden. 

BOEK NU

Benieuwd naar onze andere CodeLabsKlik hier. 

Contact

Heb je een vraag over CodeLab Microsoft Office? Of wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van CodeLab? Neem dan gerust contact op via info@lyceo.nl. Bellen kan natuurlijk ook op 071 79 000 40.